Vučja vremena!

Hrvatski narod je podijeljen u nekoliko kasti! I to je svakim danom izraženije i složenije. Ne postoji dan ako se misaono (na trenutak koji zna potrajati)ne dođe u sukob sa istinom! Bogati poput Tuđmanove obitelji, i obitelji tajkuna i političara, ratnih profitera, i siromašni koji su na kontejneru…Zatim Policija, koja ove prve čuva, potpuno uigrani sa Tajnim službama…Jedan moj bivši prijatelj iz Canade mi je rekao na jednom postu-Istina vrijedi samo onda kada nam to odgovara, a u drugom slučaju ne! Manipulator, i muljara…Razmišljao sam o tome, i zaključio jednu jedinu stvar: Imamo uništene živote iza sebe, kredite koje ćemo isplatiti za nekoliko godina, i djecu koja nam idu na fakultete! Pa što me to košta da pričam i pišem istinu!? Apsolutno ništa, i siguran sam da svojim pisanjem nekome pašem, i to onima koji nisu direktno prozvani, a ne pašem onima koji sakrivaju istinu! Kao i onima koji su se obogatili i stvorili 200+ obitelji nakon rata. Zašto je sakrivaju: To je pravo pitanje! Čini se da istina polazi od jedne činjenice. Svi smo mi bili djeca, odrastali, družili se, pohađali školu, i u jednom trenutku se dogodio jedan okrutni rat, koji nas je sve afirmirao po postrojbama, i zadacima, te svakome prema njegovoj sposobnosti!

Nakon pet krvavih godina, završio je rat, ali je započeo drugi, jedan još podmukliji tihi rat za TOTALNO UNIŠTENJE DRAGOVOLJAČKE POPULACIJE! Dolaze nam sa strana apostoli, iz Srbije, posjećuju naš Jadran, dolaze nam pjevači iz Srbije, održavaju koncerte, slušaju se cajke po kafićima, a mi Hrvati se koljemo između sebe, tko je veći Domoljub!? Pa ja mislim da cajke sa Domoljubljem nemaju ništa, ali baš ništa, i čini mi se da nisam sam u uvjerenju, da će se netko gadno prevariti na jednom potpuno nepoznatom terenu, začinjenom alkoholom, glasnom glazbom, sve do konačnog cilja a to je uništenje Hrvatske katoličke obitelji! Ovo je bilo moje osobno iskustvo. Da nastavim! Ma koliko se trudili izbjegavati cajke i došljake iz Srbije, mislim da je nužna malo energičnija borba oko tog otrova koji se nudi našoj mladeži! Dokaz je posljednji incident u vinkovačkom narodnjačkom klubu, na kojem se okupila sva sila mladeži, Hrvata i Hrvatica. Dogodilo se je ubojstvo kao u filmu…

Link:

Otvoreno pismo gradonačelniku Vinkovaca Ivanu Bosančiću!

Ne želim vjerovati da je taj boj protiv cajki izgubljen, jer dok se diše može se voljeti ono Hrvatsko, izvorno, ono naše! Zašto sam post nazvao vučja vremena!? Što se mene tiče Miroslav Ilić ne će pjevati u Divčibarama (Vinkovcima). Ne zato jer je Srbin, već zato što je smrdljivi četnik, poput ovih četnika koje je Tuđman abolirao, i dao im posao. Vjerovatno zato jer mu je opao rejting kod Hrvata, pa je dodao još par stotina tisuća četnika. A da stvar bude bolja, došli su nam i Islamisti.

Tko je dao zeleno svjetlo. Vjerovatno je proces počeo ranije, jer naglo donositi ovakve odluke je brzopleto i ishitreno. Od Mesića, Josipovića, do K.G.Kitarović…Zato to i jesam učinio, jer je progon branitelja žestok, i okrutan. A tajnovit. Ne osjeti ga svatko. Čemu onda srbadija kod nas!? Jer siju sjeme zla, pod pojmom “pomirba”. Njima vjerovati!? Taj koji im vjeruje, ima nedostatak neurona, slijep je na oči. Rasprave sa njima ne treba voditi. Nikako. Jer niti oni nisu raspravljali, sa ranjenicima na Ovčari koje su posmicali. NEMA OPROSTA! NITI POMIRBE! Jedini čovjek koji može nešto promijeniti kod nas, je proganjan kao vuk. Nadam se da postoji. Ostali nisu vrijedni spomena. Jer kada ih spomeneš, smrdi do neba. Ako krene, lavina, u Hrvatskoj, bujica na Markovu trgu…želim biti u prvim redovima!

Jer je ovo nepodnošljivo.

Četnički spomenik u Borovo Selu, vrijeđa svakoga, a pogotovo one članove obitelji kojima su najmiliji pobijeni na najokrutniji način…

Političari nam, od jutra do mraka ispijaju nam i isisavaju zadnji atom energije. Tko je prešao iz lijeve nogavice u desnu ili iz desne nogavice u lijevu, je jasno. Takvi prelasci iz jedne opcije u drugu rađaju zavidnost, ljubomoru, mržnju prema bližnjem, nerazumijevanje okoline! Jesi komunist? Pa budi to što jesi. Ali nemoj lagati, da nisi, kao što to nekakvi poltičari čine. Jesi desnica? PA BUDI TO, I BUDI DO SMRTI! Nitko ti ne će zamjeriti. Ali će ti zamjeriti i biti ćeš izvrgnut ruglu, onda kada se odrekneš osobnog stajališta… i kada ga zamjeniš, za nešto manje vrijedno, a shvatiš da je manje vrijedno tek na kraju, tada je sve gotovo. Prozvao bih i zapitao nešto: Treba li nam razumijevanje za četničko haračenje po Hrvatskoj obali, po Hrvatskim gradovima?

Kome treba Ceca Ražnjatović, Dragana Mirković, i druge beštije četničke? Trebaju li nam sex apostoli dolaziti po gradovima, glumiti prijetvornost, opijati se sa našom mladeži, te im dilati kokain, heroin, marihuanu, extasy!? Konvencionalni rat, nije riješenje, za rješavanje ovog pitanja. No jedno znam, da se tome mora stati na kraj, jer sve ovo što navodim vodi samo ka jednome: Općem oprostu i nehotičnom pružanju ruke krvnom neprijatelju-Srbima! Uzalud nam sve, uzalud nam kolone sjećanja, mimohodi, no stajališta sam da takvim pjevačima treba jasno i glasno dati do znanja da Hrvatska nije njihovo tlo, i da ne mogu orati kako su to do sada radili. Zasijali su nam jal, mržnju i svađe svakodnevne počevši preko tv medija, portala, sa kojih se prosipaju nepodnošljive kilotone artikuliranog antihrvatstva-sasvim ciljano i smišljeno i planski urađeno! Oni su: Persona non grata!

Vjerovati aplauzu podrške u Beogradu za potresom oštećeni Zagreb!? Makar šta…Znate i vi i ja zbog čega su pljeskali krvavim rukama. Ne znam što više reći o “našim”političarima sadašnjim i budućim, iz prijašnjeg sastava, iz sadašnjeg totalno antihrvatski nastrojenog, osim da nam trebaju jako velike promjene! Mesić, Josipović, Manolić, osnivaju SOA, Ostojić širi mrežu dalje…ribička udruga, polupijanih agenata, ljubitelji dobre kapljice, kojima je zadaća kontrolirati tko im kod susjeda, dolazi u stan. Kolinda Grabar Kitarović je išla u Jasenovac, poklanja se žrtvama Jasenovca, no čini mi se da je gospođa bivša predsjednica, uz svo dužno poštovanje-jer sam glasao za nju, totalno promašila cilj. Ali to ne bih rekao već sam mišljenja da je započela nova runda antihrvatskog rata! Ulozi su veliki, a to je obraz Hrvatskog naroda, sa kojim se kako se vidi kocka nanovo, i to se još uvijek povlađuje i titra, neočetničkim snagama iz redova SDSS-a, SNV-a, Documente, i drugim nenormalnih organizacija kojima je mjesto u Srbiji a ne u Hrvatskoj! Srbi jesu manjina. No kakav je to život jednog Hrvata, koji ne smije u svojoj Domovini reći Za Dom Spremni, i kada se govori o tom pozdravu u njemu nema nacizma niti fašizma niti mržnje prema bilo kome, dakle sve je to došlo iz kuhinje Srbske pravoslavne crkve i pod patronatom srbskog četničkog pokreta!

Pitam: Jesmo li postali slijepi ili je kralj onaj koji ima jedno oko!? Zar nismo svjesni vučjih vremena i da se kuha nešto veliko i da samo najbistriji to vide!? Njuše…Oni koji slabo vide na jedno oko dužni su gledati na drugo….a “slijepci”trebaju otvoriti sva četiri oka! Pozdrav!