Časni otpust, nije nužno karta za odlazak sa zemlje, u nebeska prostranstva.

Featured Image -- 8582

Dobro jutro? Kako može biti “dobro jutro” kad će nas i danas 10 (DESET) umrijeti ili ubiti se…Nama je uvijek dobro, onako kako nam zasole. Ovako to ide. Kada postavimo pitanja, zašto umiremo, isti trenutak se postavljaju pitanja: Zar i drugi ne umiru? Nije li postotak 2,22% za Hrvatsku od 4.500.000 stanovnika malo preveliki, a iznosi 100.000+-. A prema nekakvim informacijama, je veći i od toga broja. U USA taj broj iznosi na 320.000.000 stanovnika 4.960.000 veterana Domovinskog ili svakog drugog rata. Pitam se da li je sve u redu. Jer se umiranja odvijaju nakon Dom. rata od 1992, do danas. To pitaju uglavnom najveći hladne osobe, a po meni krivci, i oni koji ne poštuju žrtvu moju i svačiju drugu, u Dom. ratu. Ne navodim se kao primjer, jer sam mali i nebitan. Ima osoba koji su dali puno više, i od mene i od drugih, pa ih se ne poštuje nikako.

Ti napadači svojom arogancijom, nekulturom, poluspismenošću, i morbidnim zamislima, žele okaljati obraz Branitelja i Domoljuba, i Dragovoljaca te ih spakirati u Vječna lovišta. Nije zgorega naglasiti, da Josipović, postavlja “Rubikovu kocku” u svijest nama Braniteljima i Domoljubima, sa zahtjevima da je riješimo pozitivno za nas…nismo svi vični tomu riješavati sve ono što nam se nameće. Obratio bih se stoga svom prijatelju, kojemu je supruga izvršila suicid, javno, ali ga ne ću imenovati, jer je bio dio sustava, i kao službenik Tajne službe, koja je potpuno antihrvatska.

Ovo je doista da se čovjek zamisli. Zbog čega šalju naše ljude na obuku u NATO pakt, i zbog čega umiremo. Udaraju po nama, iz sve snage, ali kada ne mogu po nama, tada udaraju na najslabije ili one koji su voljeni, a to su djeca i supruge. Nakon toga slijedi vrijeđanje, dodvoravanje, kao i bacanje u očaj, i ispijanje alkohola, koji kao po naruđžbi stiže na stol, te stoga preporučam svom priki, neka se drži, jer postoje i gori primjeri, borba za naš život je tek započela…neka ovo bude početni putokaz i uzorak, kojeg svi trebamo kontrolirati. Sam kontroliram sve ono što je nejasno. Okidač kada se pronađe, treba ga dati svima na prepoznavanje, i ako se pronađe potrebno ga je osigurati, te uništiti, nemilosrdno, jer time produljavamo život. O okidaču pišem javno, to mogu biti uvrede, mala primanja, te igra poznata u sustavu min. Branitelja” (ja imam toliko mirovine, a koliko imaš ti!?) i toga se ne bojim niti stidim to sve navoditi, jer nije istina da je Jadranka Kosor to nama omogućila. Bar ne iz svog novčanika. Egomanijak? Moguće. Ako netko ima kakve informacije o njenom osobnom prilogu nekakvom Branitelju sa malim primanjem, neka se javi na mail. Tako da se ta vrata zauvijek zatvore, ministarki, koja je izdala i babu i djeda, i svu rodbinu…poslodavcu naravno. Koji nije iz Hrvatske, definitivno.

Princip poznat kao ”Occamova oštrica, koji je formulirao William Occam kaže: ”Ako dvije hipoteze podjednako dobro mogu objasniti neku pojavu, mora se izabrati ona koja zahtijeva manje pretpostavki”.

Časni otpust, ne znači uvijek i odlazak sa zemlje u nebeska prostranstva. Za mene je to nastavak borbe, pisanom riječju, i Domoljubljem. Čitajte, šetajte, lijepite plakate, idite na koncerte, ribičiju.  Ne smije se nastaviti trend umiranja branitelja. Nije uvijek onako kako generali iz MORH-a, kažu, i min. Branitelja. Dakle Matić kao produžena ruka umirovljenih Branitelja, i on je ujedno sa Jadrankom Kosor napumpao stvar, i poslao u smrt stotine. A po njegovom je trebao poslati još i više. Uigrana ekipa nema što. Mislim da ponekad nemaju POJMA tko je, započeo igru ali je prihvaćaju. Tu su zakazale Tajne Službe, jer su pod patronatom, gamadi, koja radi protiv Hrvata. U prilog tome govori, nestanak planova Obrane RH, ročnici-četnici koji skrivaju četništvo pa im se omakne, četnici u Saboru, abolirani četnici, neprocesuirani četnici u Hrvatskoj, isporučivanje Hrvata i stavljanje na popise ratnih zločinaca u Srbiji. Ćirilične ploče? To je posebno bolna stavka. Suprostavljene strane i izjave se mijenjaju po potrebi, prilagodljive su…pa i odore, i znakovlja više ne vrijede nikome i ništa više. Pitam se što? Jer je ostala borba za goli život.

Idemo dalje u istrazi. Od čega strahuju vladajući? Oni strahuju zbog jedne stvari a to je, na koji način spasiti pokradeni novac, i proći nekažnjeno u cijeloj priči. Naime oni imaju milijarde u đžepu, a u našim nema ništa, jer na koncu što bi nam i ostalo, i što bi nam išta ostavili, kada respekta nemaju prema nikome. Da li ih išta pitamo?

Kakvu nam sliku žele prikazati? Slika koja nam dolazi i koju nam plasiraju jeste, da smo na neki način ovce. Jednostavno da parafraziram. Radije biti sam nego u lošem društvu!

Stric Ivan!