Za vozačku dozvolu se mora obaviti liječnički pregled. A tko pregledava naše političare prije ulaska u Sabor?

Za vozačku dozvolu mora se obaviti liječnički pregled obavezno, a političari ulaze u politiku bez liječničkog pregleda. Pregled bi obuhvaćao sve vozače koji žele upravljati motornim vozilom, dakle drugim riječima baviti se politikom. A tko pregledava naše političare prije ulaska u Sabor? Nitko…

Niti imaju zdravstvene preglede, niti su dužni pokazati svoj zdravstveni karton onome koji bi ih kontrolirao. Uglavnom ovakovo ponašanje političara, je za osudu ne samo zato što je iz IDS-a, već zbog toga što ovakvih slučajeva ima u svim strankama posebice kod velikih i moćnih stranaka kao što su SDP i HDZ. Sve stranke su uspješno završile tečaj zataškavanja. Pa sjetimo se likova koji su usluge plaćali drogom. I Ništa se nije dogodilo.

Dogodilo se samo to kao sa Severininim seksi videom kada je isplivao van. Popularnost joj je naglo porasla! Ono što bih ja predložio to je da se svim zastupnicima uzmu urin i krv na analizu, pa će se prašina oko ovakvih ispada biti daleko manja, no što se sada čini. Glas naroda bi se trebao slušati a dokle god razni HDZ-ovi političari, bivaju osumnjičeni za biznis sa prostitutkama, i dok predsjednk IDS pa i svi ostali laju na sav glas, dotle je prijeko potrebno upravo ovakav stav javnosti prema sumnjivim šefovima stranaka i njihovim stranačkim apartčikima.

Želiš li se baviti poltikom, onda prvo zdravstveni pregled obavi, a ne da nam u Sabor uđe drugi Adolf Hitler.