Đava će ga znat…Čuvajte se “boljih polovica” na FB.

FB kao društvena mreža je dobra platforma ukoliko želite oglašavati svoje tekstove, zamisli, videa i druge stvari. Ono čega se trebate držati jeste ono DA kada ste rekli u crkvi ili pred matičarom. Da, ne znači uvijek da vam je odobreno određeno socijalno ponašanje, i potrudite se ne izaći iz tog okvira. “Đava je pizda” kaže moja Lidija.

Pa je. Tko ne zna kada ući u nju, i kada povući ručnu kočnicu, sam je sebi kriv. Ja bih dodao još jednu rečenicu: “Hormoni su đava”, i to višestruko opremljeni rogovima. Nije lako živjeti onako kako to vjera zahtijeva. Probajte pratiti deset Božjih zapovjedi, pa će te naići na teškoće, i to sa svih strana. Posebice vaše bolje polovine. Vaša bolja polovina, ne smije nikako biti zakinut, uspavan, i nejasne zamisli ići na spavanje. Takve zamisli se redovito zaborave. Samo mali broj žena ima taj podatak u glavi još dugo nakon rasprave o zamisli ili podatku.

E sad bi ja dodao još jednu rečenicu: “FB je đava” i to veliki, naročito ukoliko vaša bolja polovina gleda u povijest pisanja vaših poruka. E tu i najmudriji pucaju ali po šavu. Brinite se za vaše gospođe, držite ih utrenirane, i spremne na smijeh, jer se smijeh boljoj polovici vrlo teško vraća, te treba biti uporan i zanimljiv.