Kod nas je u selu, telepatija bila, kad dvi ili više baba sidnu na klupu, i torokaju!

Podnaslov: Vidjet će mo kako će proći ovaj tekst, pa napadnemo Blogera.

U našoj Domovini je oduvijek tako, kako jeste. Stoga je uvijek tako i nazadno i desno i lijevo. Optužujemo se jer ne znamo što se događa a fora je u tome da se ništa ne događa nevidljivo jer, a osim tog ništa nije bez veze, jer je uvijek onako kako je. Silovatelji ubojice koji se hvale sa time, danas nakon rata su najveće zlo. Nisu samo problem veliki Srbi. Najveći su problem oni koji nisu nikada imali oružje u ruci. Pripadnici ZNG, MUP, Domobrani, i druge postrojbe koje imaju veliko iskustvo koje ponekad graniči sa “ludim” aktivnostima, inovacijama.

Dakle struka da bi se pokazala jako i snažno su pribjegavali lijekovima sa kojima su liječili, pacijente. A pošto su bili zastarjeli, pribjegavali su i telepatiji, koja je doslovno lomila pacijente, na komade, i to onako kako je telepat to htio, i želio. Posljedice su bile katasrofalne po obitelj, kao i po dijete, ženu i supruga, odnosno mikro obitelj. U lijekovima, te u kombinaciji sa telepatijom ima dosta možda i prevelika doza ego/tripa onoga koji ga liječi. Jeste. To je odkrio, ovaj bloger, Ivan. Kada u telepatiji ima laži u koje povjerujem zbog lijeka, kojeg pijem i liječničke pozornosti, onda se sve svodi na nepovjerenje, liječnika iz čega može nastati problem N-te kategorije, odnosno kreni” pod ruku i u kliniku, ili na psihijatriju”, na odvikavanje ili navikavanje na nove teže i teže lijekove. Manipulacija telepatijom. Traži odgovor, kako spriječiti, grijeh mišlju, jer je u ovo domenu najveći i najgori. Jednostavno-užas! To je ta UDBA koja mi se nije dopala u zdravstvu. Drma lijevom i desnom cipelom. Pravi se Bog, a manji je od makova zrna na sudu sutrašnjem. Sugestivne teške i usporene misli, su dno dna. Dok ih saslušaš, upratiš, već si jednom nogom na groblju, a drugom na kori od banane. Tri hitca su zagarantirana, i vijenac. Babe narikače se ne unajmljuju. One dođu, pa mjere koliko su bili nedogovorni ili odgovorni.

Ovo pišem iz razloga, jer ima dosta nepravilnosti, u radu te se određeni problemi i zagonetke koje se daju pacijentu, mogu izmnožiti, i uvrstiti, u kategoriju pogoršanja oboljenja, koje može drastično narasti i to do enormnih visina, sa kojih nema povratka. Dakle ako mislimo da je okolina kriva…jeste i te kako. Jer poznat je onaj humor: Gle luđaka! Pa proslijedi zamisao dalje, i tako da si osuđen i od okoline i stigmatiziran, i jadan, poklopljen, kao i uništen za nekoliko pogrešnih odgovora. Stoga ostajte pri trajnoj osudi zdravstvene struke i to će vas koštati braka, karijere, možda i života. Jer liječnik je taj koji se brine o karijeri Vašoj, njenoj, kao i sudbini djece, ali liječničke. Dakle ako želite, da Anđeo progovori…stegnite i oporavite se. Imat će te odličnog suradnika, koji će Vas oduševiti.

Izvor: Stric Ivan