Ko je jamio, jamio! Ko je jamio, jamio!

 

Kako bih se očitovao svekolikoj javnosti što se dogodilo staroj babi u bašti, stožer za obranu bloga je jednostavno odredilo mjere stražarenja NATO-vih snaga nad njim. Evo jedna moja konferencija za tisak, blogove, velike portale lopove, lopine tajkune i ujne i sve druge virtualne monstrume, prva po redu, koja glasi ovako:

-Poštovani dobili ste nagradu našeg sponzora tvrtke “Nabijem vas d.o.o.” za preuzimanje nagrade, skinite svi gaće i javite se na moj broj mobitela.

Ne reklamiram nikakva terenska pomagala, jer kad gučak krene van, drago će mi biti da ste tu kraj nas, pa bi kolturno i civilizirano, sad nastavio sa radom. Fala.

 

Ja znam iz kojeg pravca vitar puše, i ne kanim se sa svadit sa nekim grupicama ako oni za crno kažu da je roza ili da ne poznaju boje, potpuno mi je svejedno. Meni je moja škola dobra i jedna i druga. U prvoj sam bio dobar đak, a druga mi je malo škriputavo išla pa sam shvatio da sam pametniji jer sam jednostavno takav rođen. Stoga radije bih nabacio osmijeh i stajao sa strane. Nisu bez vraga pojedinci otišli svojim putem. Jer kad stara baba nema više sluha i mora na pregled očiju, ušiju, krvnu sliku, i sve druge lokomotorne sposobnosti treba izmjeriti, nije mi žao. I ja sam išao na sistematski-i prošao. Bolje je biti sam, nego u lošem društvu i čekati da ti kurje oko namigne.