Ovo više nije moj grad, nema ljudi, sama stoka.

Inače mi je familija iz fine loze!:- kaže N.N. Iz drugog ili trećeg, korijena. Odozdo. Koje se nije dalo isčupati pa sam razliku napravio sa tom spikom da bih možda negdje mogao sačekati i načeti sve ovo što mi nedostaje a to je ne daj Bog, ono što je u selu. Ne bi to bil, ljut muž ne daj Bože Hosovac. Jer sam dužan Bogu, dvi mise, a Vragu 80.000 eura. Ne znam kome sam se više zamjerio. Sistem vraćanja je gore naveden da se ne ponavljam. A počele i ovrhe… A Hosovac u Njemačku.

Izjava moga neprijatelja broj jedan: Inače neprijatelj mi živi u zgradi, u susjednom gradu. Razbolih se što je sretan. Sluša rokenrol i blogira. Ne voli Cecu, niti Arkana…Kaže N.N. ali volim sve njegovo…Ženu, novac, pa i kuću da mi da…nju bih najradije. Uzeo. (Đubar) Za to je dobio šaku u čelo, kao svinja kada dobije metak u glavu iz “mlinca za kavu”. Osto je šokan.

 

A Arkana bi tiho posjeo i dao da zapali sa N.N…inače se njih dva znaju. Na zemlji. I drž. odvjetnik zna oba. Ovog prvog ko ccccinkera, a drugog kao zločinca…Prvi je cinkao za akciju u Jankovcima, zato Stiv ne more ništa išćerati za Borovo selo. Valjda jer se ne znade sa N.N. Nije zbog aktivnosti…Nije, ljeba mi!:-tako kaže.

Inače, ima napada odasvud…Ne vidim brate, ali osjetim kada se antena digne. Slijep sam mačak. Al osjetim kad me mačka treba. Light/špijunska afera. Posebno kad me treba, židovka odozdol. Tu sam pogrišio jer sam tražio, par cigareta, pa se zauzela za me, i maltretira noću. Lijepo prezime ima…! Divna obitelj, složna kad me treba satrat. Moram gibat, čuvati Dalmatinku moju i svoj život. Ovo više nije moj grad, nema ljudi, sama stoka. Eto im Boso pa nek se redaju sa njim. Ionako voli mobing. Adio Vinkovčani.