Sa kim sam ja išao u školu: napredna “antifa” omladina!

Davor je bio prosječan đak, muku je imao sa njemačkim jezikom, i još par predmeta. Njemački sam naveo jer ću ga spomenuti zašto ga spominjem. Njegov najbolji drug je bio Damir kojemu je otac radio u sudu kao dostavljač pošte-tako nešto. Njih dva nesretnika su bili u dva razreda, a ja sam imao taj peh pa sam išao sa Davorom. I naravno kada je bio Njemački jezik, Davor je obavezno sjedio sa mnom, jer sam njemački sažvakao u njemačkoj školi u Karlsruhe a potom u školi i nakraju petog razreda kada je me je otac za nagradu pozvao u Njemačku. Dok su trajali satovi bilo je dosta razmještanja sve dok to nije sjelo na svoje mjesto, mislim raspored sjedenja. Davor je ostao sa mnom. Pošto je on bio nekakav mali Skin Head u startu je otvoreno mrzio, crnce, muslimane, pravoslavce i sve druge boje i rase, pa i male zelene. Nisam kužio zašto ih mrzi ali ih mrzi. Vatru je rasplamsavala Jasminka Tuček koja mu je bila cura i koja je mene, čuo sam osobno između ostalog nazvala Ganci-cigan. Imao sam tamniju put. E to je bila kap koja je prelila čašu. Iovako mi se nije dopadalo što mrzi od ponedjeljka do petka a subotom mrzi do 13 sati a nedjeljom je odmor. Počeo sam ga izbjegavati tim više što je sve što je izgovorio ja ili netko drugi prenosili Damiru njegovom kumu, koji je godinama kasnije 2017-2018 potpuno uništio jednu djevojku iz ugledne obitelji koja je ostala bez obje noge i bez stana. Taj dični Damir joj nije u posjetu došao. Zato kažem čuvaj te se Vinkovčana, nekakvo zlo je u njima. Sjetim se i Blanke Vlašić kako je prošla sa Vinkovčanom. Uglavnom taj Damir, nije nikada viđen sa curom, bar ga ja nisam vidio, nego je samo vrijeme provodio u muškom društvu. Cure su ga obilazile u širokom luku i nisu nikada imale vremena za njega.

U toba nekako je završio rat i Damir se zaposlio kod (pogodite) oca u sudu kao dostavljač. Radio je on taj posao radio, ismijavao dragovoljce dom. rata, i branitelje, a posebno HRVI jer je on “nešto u bosni napravio” što nitko nije znao što, ali se toliko izdigao, kurčio, hvalisao, pa naravno i da je sa ženama “bio” da je to bilo mučno za slušati.

Kada sam napisao prvu knjigu, prodao sam mu je i rekao neka dobro pročita što sam napisao, jer ima stvari koje se tiču i njega (BIA, SIPA, SOA, CIA MI5, MI6) i navedenih obavještajnih službi. Posebno ove posljednje dvije su interesantne, jer ogranak imaju u Vinkovcima.

Agenti

 

Nakon što je pročitao knjigu, postao je tiši, nije više bahat bio. I umirio se potpuno. Sjedio je u kafiću sa svojim pivom šutio i pušio cigarete. E dobro. Tebe sam smirio. Sada je na redu veliki nacist Skin Head. On je naravno odbio kupiti knjigu, jer je to previše za njegov kašasti kapacitet, jer je on pročitao( prvi puta da je ikada rekao kako je nešto pročitao) knjigu naziva “DELO” pisana od ruske obavještajne službe. Na to sam se nasmijao jer sam shvatio u trenu da mu je otac bio u DIK Spačva u savezu komunista i da je kao takav otišao u mirovinu. Imao je njegov tata komunista incident u kafiću kada se upucavao mladiću za stolom. Mladić je prijavio gazdi kafića, a ovaj lokalnom performeru. Lik je otišao u wc skinuo se do gola i izašao te sjeo starom komunisti za stol. Stari se narajco ko bik počeo arlaukat. Da ne duljim. Roletne su se spustile. Svjetla prigušila. I došao je lik sa automobilom koji se predstavio kao gay i da bi on sa ovom dvojicom u klinč. Sjeli su u auto i napaljivali staroga komunistu, i u jednom trenutku kada su stali i kada je kulminiralo vozač mrtav hladan izvadi nekakvu knjižicu i reče: “Inspektor za nastranosti, pederluk i druge nezdrave pojave”. Ante, otvori vrata, i kažu njih dvojica da su se toliko smijali kojom brzinom je on trčao da mu niti Karl Lewis nije bio ravan. E tako to ide. Bog nije mačka i udari tamo gdje treba. Od toga dana, Davor se smirio i dalje ima pivo pred sobom kada izađe u kafić a Damir se je razbolio jer ga grize neviđeno to što se dogodilo sa Gabrijelom njegovom curom. Pička nema hrabrosti sjesti sa njom i porazgovarati. Izgubila je obje noge koje su vlakom odsječene, a on joj niti u posjetu nije otišao. A kada sam napisao drugu knjigu tu je pukao od radoznalosti. Pokušali su je ismijati nekakvi crnci, ali im nije pošlo za rukom jer je za Hrvata pisana. Zašto sam ovo napisao? Pa malo pripazite na svoj prljav veš, i ne blatite druge već pišite i govorite istinu. Bog je uz Vas, i Vaš svjedok. A tada Vam nitko ne treba.

  • Jedno je u životu imati talent pa ga otkriti i razvijati.
  • Drugo je imati talent i upropastiti ga do te mjere da vam i vokabular strada objašnjavajući kako su ULTRASI nešto u životu pijanca i propalice Damira.
  • I treće je ono što se tiče Tita Partije i pročitanih knjiga…ostavi to po strani Davore. Jedna knjiga ne čini proljeće, niti jedna rola papira ne traje dulje od par dana. Nije dobro sa jačim u verbalni linč ići. Zapamti to.