Prijo moja kako će mo, prijatelju, lako će mo! Hmm…

Zahvaljujem na blokiranju od svih nazočnih grupa te njihovih admina. Nadam se da Gojko Šušak ozgor gleda i daljinskim upravljačem dirigira svojti svojoj. Samo naprijed! Bilo je govana i prije a biti će ih i poslije, a sa domaćima je najgori smrad koji meže postojat. Samo da se očitujem…

  1. Ne iđem, više u nikake ratove. Pun mi kurac i ovog.

a). Jebem mater svim ratnim profiterima koji su na krvi branitelja i naroda Hrvatskog uzimali i brali pare, a šlepere za Vukovar nikada nisu poslali do krajnjeg cilja, a to je Vukovar.

b). Jebem mater i onima iz Đure Đakovića koji su u Bogdanovce poslali tenkove te su se skrili ispod stabala kod škole. Tenkovi obojani u boju pijeska kao što je pijesak u Iraku i Kuvajtu. Dabogda im tenkovi došli na sahranu, i zarotirali sa gusjenicama da bolje zemlja pokrije i sjedne na govna da ne smrde više. Ne mere se izdržati!

  1. Ovim putem se odričem svih nabiguzica, pedera u duši, lopova, gadova, i ostalih čemernih jadovana, na čelu             sa Gojkom Šuškom, i hercegovačkim lobijem koji je uzrokovao pad Vukovara i pogrom građana toga grada.               Za  Ovčaru ste i Vi najveći krivci. Kriste ne oprosti im nikada, govna su bili i ostali. A i gore smrde.

a). Ne iđem gore dok su govna tamo. Biram društvo.

b). Rodbino moja ako ste tamo, i ako me čitate ili čujete tipkanje prstiju, okanite se njihovog društva, njima zlo iz očiju viri, ko kurvi kurac.

  1. Svim UDBA-šima jebem mater u usta čvaljava, dabogda im se mučenici krvi napili, i dabogda ih tukli na                   svakom koraku.
  2. Ako se gore ratuje ko što pišu neki Imoćani da se ratuje, ja ovim putem ne idem u rat, boli me kurac, ko oće             nek iđe, ja ne iđem. Kriste tebi ako je pravo onda u redu a ako nije, selim u drugo mjesto. Kako ti kažeš.

 

<

p style=”text-align: center;”>Stranka ima velike planove sa mnom. Al ja ne jebem dva i po posto!