Neka mi još netko kaže da nemamo posla sa sotonizmom!

Prema posljednjim podacima Srbi su ispijali krv u Vukovaru svojih žrtava, i nabijali na kolac te pekli, na ražnju. Ovu informaciju sam čuo od poručnika HVO, koji živi u Orašju, a Vinkovčan je. Rekao je da mu se je život smučio. Neka mi još netko kaže da nemamo posla sa sotonizmom. Srbin nas želi vidjeti poslagane u redove i strijeljane, poklane, kao i SPC koja nije ništa drugo do poslanik velikog učitelja sv. Save. Skupa sa UDBA-škom hobotnicom, koja to potiče, i raspaljuje do mjere, da se žrtve prikazuju kao najgori mogući ljudski odabiri koji se moraju uništiti ritualno.

Kao u knjigama Alistaira Crowleya, velikog engleskog maga, koji je imao organizaciju “Zlatna zora” od kojih je nastalo svo zlo jer je prizvao nešto što je šutilo i bilo pritajeno, a to je prema teoriji struna, i relativnosti ono što se događa u nas, i u svijetu je prizvano-prozvano. Davno zaigrano a možda i maloprije, ( prema teoriji relativnosti) a zlo je toliko prisutno kod nas, i toliko je isprepleteno i rašireno kako u nas, tako i u svijetu, a to su četnici i SPC, savršeno odigrali, tako da je cijeli svijet u banani, i na koncu razjedinjeni i pod optužbom da smo napali vasceli srpski univerzum, kojeg oni moraju svesrdno braniti jer, kuja četnička ne spava i ne miruje, već snuje, kuje i sanja nove osvajačke pohode, makar to bilo subliminalnim, analognim ili digitalnim putem, što je uvijek prethodnica konvencionalnom ratu.

Stog poručujem djelatnicima SJP svih postaja MUP-a, gardijskim postrojbama, i postrojbama HOS: Ne pijte alkohol, ne miješajte tablete sa njima, jer tako slabimo duh, a jačamo one koji nam žele zla činiti. Ponekad se i zapitajte, tko Vam daje tablete, i za što su. I da li je ta osoba dobronamjerna!?