Osjetio sam da mi se nešto iza leđa događa. Neprijatelje bliže, a prijatelje blizu držite!

Pa eno Bogati, jesi li ti ili netko drugi čuo za Vuskića? Ja ne znam tko je taj čovjek, ali po pisanju koliko vidim, proustaški je nastrojen. Doduše nije mlad kao ti i ja, ali da li nam čini štetu ili ne to će tek isplivati. Svijet je malen a danas putem interneta možeš prcnuti svoga susjeda preko puta tvoje stolice i računala, a da on pomisli da ste Francuske, Engleske, Rusije. Njegova potraga(susjedova)može trajati 20 godina da bi se dočepao pravog lika koji mu je prijetio ili pitao: Kako Ivan? Nije se dva dana javio pa sam se zabrinuo. Lidija je to glatko odrezala. Naravno da sam od Lidije naučio ponešto. Bruno Bušić, Zvonko Bušić i mnogi drugi koji su im zla nanijeli nisu dostupni ruci pravde. Tako i grupa Heroji Vukovara, jednostavno izbaci objavu o Bruni Bušiću, jer NE PRIPADA, takovoj grupi. Pljuvali su pet dana i pet noći na mene. Teško sam to podnosio, jer kako vidim nemaju svi klikere kao što ih ja i moja Lidy ima. Kopao sam i kopao skupa sa Lidy tko bi to mogao biti ubojica Brune Bušića, i kada sam povezao dva i dva, pojavilo se i ime tko je to napravio. Mile Boban možda zna, a možda ne, no nije bitno i da zna rekao bih mu da se ohladi malo od neprovjerenih vijesti. Ovdje se jako teško (u Hrvatskoj) dobijaju informacije, i to one prave. Moraš biti strpljiv i ustrajan, stoički raspoložen da bi se domogao ovakve vrlo važne informacije.

Tu mi je pomogao jedan čovjek iz Splita koji je svojom rečenicom potvrdio moje sumnje. A da stvar bude bolja, ubojica je živ i na iste gabarite je napravljen, jednako kao fer obrada, ili pak druge amebe.

Svi imaju glavurdu i vrat kao u životinje, i spremni su na sve, naravno i za rad po “naređenju”, a to bi najblaže bilo ubiti mene i Lidy u našem stanu. Metaforički rečeno, ili možda ne, ONI hodaju, sa naraštaja na naraštaj se prenosi blato sa cipela lakiranih. Blato nije samo blato, već ima i krvi na njemu.

Niti se bojimo nekoga niti nam treba zaštita, ili ne daj Bože pomoć od drugoga, a tada bi se broj podigao na još par osoba, pa ovaj puta bih smanjio broj učesnika samo na mene i Lidy. Nas dvoje znamo. Mi što smo krojili i prali noge tuđinu, e sada je gotovo sa time.

“Vozi, vozi, nagazi na gas! A u automobilu, jedan satnik, jedna žena, vozač a oko njih panika, da Mali(kako mene zovu)ne bi nanjušio nešto što bi im škodilo. Mali je vas doktorirao, izprofilirao, zna svoje mogućnosti, ali zna Mali i vaše strasti, strahove i puni ste sumnji u sebe i svoju zaleđinu. U najmanju ruku bih bio, no nemam problema sa prostatom, sve funkcionira, kao mašina. Jedna plava gospođa sa facebook-a mi je rekla da je “iza mene vrlo moćna osoba”. Nakon promišljanja shvatio sam da je to ON, jedini Bog u kojeg vjerujem sa Anđelima. Potražio sam ga, našao!

A lijepa bi mi bila i gesta da naudim jednoj građevini u Vinkovcima, i to ne sa pišanjem po zidu već sa daleko ozbiljnijim stvarima. Znači procjenitelj/ka su zaključili da me se treba maknuti. Zašto? Jer nisam niti u jednoj stranki? Jer sam izgradio svoj identitet, u vremenima kada je to najteže bilo. Nemam više sjećanja na rat, a tko god kaže drugčije, mislim da ima problema sa svojom psihom. I ne samo sa njom, već i sa zakonom. Ah da! Sad sam se sjetio. To je vjerovatno za to, da bi nam utjerali strah u kosti. E pa malo ste se zajebali. Ja sam po ocu i materi sa kamena, i ne veže me ništa za Slavoniju…Ostavio sam je da se pojede od “bijele kuge”(incestuoznost, ljubav između bratića i sestričine, brata i sestre). Malo je gadljivo čitati ovo…ali dajte malo razmislite. Kako je tek meni jer sam tamo ponikao. A u vrijeme rata sam pomislio kako će se Slavonija očistiti od komunista. Prevario me je prvi predsjednik. Još jedna informacija…ništa se nije promijenilo, jer se prijašnji kadar UDBA-e samo prebacio u vrh obavještajnih službi, tzv. piramidu. A taj trend će se nastaviti nadalje, samo molim Boga da bude što manje zla, a oni neka im srca prsnu od infarkta, neka se malo porazboljevaju, kao što su se svi branitelji i dragovoljci porazbolijevali i umirali. Gogi, počivaj u Miru Božijem, čuvam ono najvrijednije. Znaš li tko bi to mogao biti? Eto pogodio si, i znaš sve, i zapitkuj malo više, i ne daj se zbuniti ako tražimo ta saznanja na uvid.

Ja Vam znanje ne mogu sipati u glavu, ali možete pročitati ovaj tekst, pa se zapitati, jesu li TO doista oni? A koji to? Ako niste shvatili tekst, molim pročitajte ga još jednom. Nije naporan i ne bavim se politikom, već potragom za ubojicama nevinih ljudi. Kada će kraj to potrazi doći? Budem vam napisao jedan tekst. Ne bojte ga se, jer je namijenjeno da takvo što učite od mene ili Lidy. Etogac!