Hvala za 2.000.000 posjetitelja, a od toga broja hvala za 57.000 iz Srbije! Tko je bio glup, neka ostavi prst u nosu!

Moj Striče Ivane, odnio si gaće na štapu, jer su te počeli čitati redovito u Srbiji i to poglavito veliki čudaci kojima nije jasno, da je rat bio i prošao prije 30 godina no još uvijek rane nisu sasvim zarasle. Šokirao sam se kada sam čuo da me nekakova sutkinja iz Beograda, Srbije čita i kritizira moj stav, blog, obrazovanje, životni put kako Hrvati pored lijepih stvari i knjiga naravno oni koji želudac imaju trebaju pročitati i onu drugačiju literaturu koja je zatirana a oko koje se diže mit i koprena paučine.

To redovito smeta očima i vidu, pa se nekakve stvari ne vide kristalno jasno. Eh da samo Dunav nije toliko pun vrtloga i da ne vuče prema sredini, kazao bih sutkinji da sjedne na traktorsku gumu i dođe kod mene na jedan kotlić graha i to dobar momački ljuta. Vidim da je malo krupnija, a to znači da lakše pluta po vodi. Ja sam mršav, ali dobro ronjam, i katastrofalan sam plivač. A kao medicinski djelatnik moram još na nju paziti ako krene preko Dunava u akciju…
Imam riješenje za to. Traktorska guma je odlična za neplivače početnike, manje za četnike. Treba ipak naučiti lajati preko portala da je jedan bloger Hrvat napisao nešto o Jasenovcu i da se u njemu nisu događali zločini kako to gospođa zorno želi pokazati srpskoj javnosti zatucanoj i krkanima , njenim susjedima prvim, ratnim zločincima koji su žarili i palili 1991 godine u Hrvatskoj. Počistite ispred svoga praga gospođo. I Još nešto. Gospođo ne zaboravite terapiju popiti…nije to dobro fulati terapiju. Danas gospođo, želite čak nakon par tableta protiv kolesterola i u susjednoj Hrvatskoj suditi…eto što ti je moć! Dobro je kazao moj profesor Tomislav Bašić: Ako želiš vidjeti kakav je koji čovjek, daj mu moć, pa ćeš iz prve ruke vidjeti i osjetiti tko je i što je. Draga gospođo…držite se svoga čekića drvenoga pa mlatnite nekog četnika po glavi, naravno i svoga supruga, jer ja niti debljim gospojama od mene i vas nisam upucavanje, i šarmiranje preko portala tj. online oprostio. Znaju Slavonke jako dobro tko sa i što sam. Kao turist možete doći u Hrvatsku ali ne zaboravite da će te Vi osjećati nelagodu i gorčinu, zbog izjava koje dajete po Vašim portalima, Hrvatima sjećanje malo bolje služi kao i moju braću i suborce. Jao tko nas bre zavadi!? Ne daj Bože da Vam se nešto dogodi kako su ona dva pederaša proroka kazala mislim da su se Tarabići zvali, da će Srbija stati pod jednu krušku, a to vam je odprilike modni dodatak malo veći od promiđžbenog suncobrana Ožujskog piva. Ja Vam ga poklanjam u slučaju da se Tarabićevo proročanstvo obistini.
Kraj!