Osobno ne sanjam često više, a ono što sanjam dakako da postane stvarnost.


Odakle nam san i zašto sanjamo, i da li se snovi ostvare? Dobre filtere imam u psihi, i ne dam da me snovi obuzmu i ukoliko se ne ostvare, da mi unište život.San ma koliko bio stvaran i kada upamtimo dijelove prema kojima ih aktiviramo, treba samo strpljiv biti jer se oni ostvare. Ne generaliziram nikada i ovaj primjer nije za uspoređivati sa vašim snovima.
Snovi kada se ostvare postaju dio vašeg života i stvarnosti. No velika većina snova ostaju neostvareni ali ne treba očajavati. Ako je čovjek dovoljno uporan i uz to ako ga nevolja natjera na rad, krv, suze, smijeh i konačan uspjeh dolazi kao velika potvrda vašeg rada i truda. Imam primjer iz života moga kojeg bi svak trebao pogledati i naučiti nešto iz njega:prije rata sam pisao pjesme, i sakupio sam oko 60 pjesama i potražio od. Katice Čorkalo ocjenu pjesama i njeno mišljenje. Tom prilikom mi je kazala da sam novi Ivan Kozarac. Laskala mi je ta titula u to doba kada sam imao 22 godine, no s vremenom nisam ih uspio objaviti jer je rat stigao u Hrvatsku. Kada je rat završio, pronašao sam pjesme i sve ih spalio i poderao. Nisam se mogao nositi mišlju da sam potpuno drugčije rezonirao no danas.
Nije ničega uvredljivoga u njima, ali rat je učinio svoje. Godinama nakon toga nisam slova ispisao…nisam imao ništa od današnje inspiracije. U među vremenu sam se razveo sa suprugom i ostavio traume iza sebe te se preselio u stan. Jedan dan sam sjedio za računalom i smišljao kako na fb krenuti dalje sa pisanjem. I dobio sam zamisao za ime stranice na fb, koja je tek kasnije se pretvorila u blog. Nakon toga stiže prva knjiga 2015 Dnevnik jednog Unuka i 2018 stiže i druga knjiga Magistrala mržnje. A na blogu sam napisao preko 2000 tekstova, i imam ga već petu godinu. Nisam odustao od sna i ostvario sam ga upornošću, radom, krvlju i suzama. Na kraju je ostao samo smijeh i radost zbog postignutog. Danas kada imam čvrstu vezu sa Lidijom, mojom djevojkom, ispunjavam san za snom. Ide kao podmazano. To i Vama preporučam. Učvršćujte vaše veze da bi bile stabilne jer je glupana i zlonamjernih više je od malih i poniznih ljudi.
Kraj!