Tko je na našoj društvenoj mreži Balkanski žigolo?

Iz početka nisam vjerovao pričama i da takav lik postoji, Mislio sam da se njegova narav i ćud spominje samo u ljubavnim romanima. Nisu bogzna koliko bogati ali im se uspjeh rodio upravo na tom polju. Oni su nešto poput žigola, odnosno plaćenici da bi više vremešnijim gospođama dali ono što očekuju. Naravno da su i plaćeni takovi mladići. Ali zar u Vinkovcima postoji takav fakin, i da lijepo živi od toga, ispočetka nisam vjerovao, dok mi on to nije kazao u četiri oka. “Jeste ja sam takav. Nema ništa bolje od “starije curice od 65-75 godina. Iskren da ti budem morao sam se i potruditi oko nje. Tako je bilo tada sa prvom gospođom. Ali ova zadnja sa kojom sam bio, vjeruj mi imam dobar želudac, ali ova starija gospođa me je “satrala” i to toliko da je došlo mi malo za povraćati.” Sva sreća pa mi je želudac dobar i zdrav.” To su riječi balkanskog žigola. Ne ću staviti inicijale…Pa da se ne bi naljutio, nazvati ću ga pravim imenom- Ivica Sopček. Policijski inspektor(samostalni) i zaleđina svim ženama koje su u postupku rastave braka.
Prvo sam mislio da se radi o ljubomori kolega iz SJP. no nije bila. Ivica se je uvijek hladno odnosio prema takovim navodima. Flegmatičan je bio. Danas nakon 20 godina, život mu se nalazi tamo gdje su njegove”puce”. Lik je definitivno za noćnu moru pok. Željka Malnara. Ispričao mi je jednu priču i moram upozoriti čitatelje slabijeg želudca neka preskoče ovih 4-5 redova koje ću ispisati. Sreo sam Ivicu u Caffe Baru Škorpion sa kolegom Gringom, i ispijali su pivo. Naišao sam na njih i odlučio ih pozdraviti. Nismo se vidjeli od Ivicina puta i Odiseje u Sloveniji sa jednom liječnicom, kojoj je prao suđe usisavao, kuhao i uredno sa njom održavao seksualne kontakte. Ivica je između ostaloga kazao Gringu i meni da mu je zadnja ženska imala 75 godina i da je bila ko bombona i da je imao sa njom analni seks ali da je bakica jela graha. I Radio je Ivica radio tako i izvadi pimpeka van kad opazi na njemu ljuskice od graha. Dok je to Ivica izgovarao, Gringo se zagrcnu i pivo mu poleti na usta. Priča Ivica da je bakica to oblizala sve kako spada. A Gringo je promijenio boju lica. Osobno sam pomislio da će povratiti na stol. Ivicine priče su mi poznate kao i njegove avanture. Tako da me nije uznemirio. Čak mi je i ponudio jednu gospođu od 69 ali izgleda kao da ima 68 i vozi Mercedesa i puna je ko brod…Uredno sam odbio jer nisam sklon starijim gospođama. Imam poštovanje i držim odstojanje, a zato je zaslužna ručna kočnica koju sam povukao kada je trebalo. A Ivica i ja? Pa znamo se preko 30 godina zaboga miloga. Kada smo popili piće Ivica me je posjeo u njegov Renault Lagunu karavan kojeg mu je isfinancirala jedna gospođa, i odvezao do mjesta gdje sam trebao nešto obaviti. Pozdravio sam se sa njim kada sam u kafiću prepoznao lika koji je se popeo na oltar u crkvi Presvetog srca Isusova na Lapovcima. Mogu reći da mi je kao vjerniku bilo mučno, što sam ga sreo, ali i u jednu ruku žao. No obzirom da je muslimanski nastrojen, odstojanje nije bez razložno. Možda je fundamentalista….Od Slavonije, Slovenije, Srbije, i Bosne i Hercegovine, ima Ivice posvuda. Plaćene karte, smještaj, hrana i piće sve ide na račun gospođa, koje ga sa veseljem plaćaju. I sad ti reci da Hrvatska nije zemlja velikih mogućnosti!? U njega nije nikada mlohava ćuna…taj namiriše “curicu pionirku” od 75 godina na pet kilometara. E pa onda je red da mu dam i reklamu koju je zaslužio. I to veliku. Nikada od njega nisam čuo ružnu riječ. Niti ću-rekao bi Ivica.
Ivice, jedini si, jedini od živućih KRALJEVA pored onih koji su ušli u povijest bloga. Žene držte ga! Ivica je pravi pastuh, koji svakoj ženi dirne srce i da sebe cijeloga u vezi!


Kraj!