12 redarstvenika, 12 Apostola, mučki pobijenih!

Redarstvenici koji su pobijeni u Borovo selu i dalje su pod optužbom da su bili paravojne formacije, i da je sve što su kanili činiti Borovo selu, i dalje napad koji nije bio osnovan, prema četničkim formacijama, SDS, te Stanimiroviću i Pupovcu. Dakle sve što se događa i nadalje jeste Status Quo, koji je ostao jer, Bajić drži sve u svojoj ladici. Naravno da je sve kako jeste, jer ništa nije procesuirano od ratnih zločinaca, i svi su na slobodi. Ono što se događa jeste samo ćinjenica, da su se poneki okoristili i to je dosta. Daljnji cilj je uništiti sve što je stvorio hrvatski čovjek a to je obitelj.

I nadalje sve što je Sabor zamislio, je onako kako jeste. Izdaja, prodaja, ubojstva, klanja, masakriranja Hrvata su dobrodošla sotonistima u Saboru, kao i onima van Sabora. Jer trebamo se jednom zapitati, što ili tko nas čeka na kraju priče ili negdje, ako je stanje ovakvo kakvo je…jer ako je na nebu frka poveća, onda je na zemlji velika bitka, a da ne govorim u čistilištu a u paklu pogotovo. Stoga trebamo uzeti sve što treba, a srca naoružati vjerom, kakvu smo imali 1991, jer nisu sve stvari čiste kao što se priča, piše, po pojedinim portalima. Jer smrt 12 redarstvenika nije slučajna, a radi se kao i o padu Vukovara, o predaji i izdaji Dragovoljaca i Branitelja pa tako i redarstvenika.

Jer pitam jednu stvar: zašto nisu dični ministri slali svoje članove obitelji u akcije? Nisu, jer su Bogom dani kao i uvijek, jer misle onoliko koliko im damo, a tada to iskoriste u osobnu promiđžbu, za svoje fotelje, za svoju djecu, plaće i za karizmu i ono što se zove povijest. Onaj tko je žrtvovan, je žrtvovan! Pitam se samo tko je taj koji odlučuje o pravilima igre? Može li se to promijeniti, recimo životima ministara, kao i članovima njihovih obitelji, članovima obitelji MUP, i MORH, generala? Zanima me da li bi se lijepili kao tapete, za bitku u Borovo selu i Vukovaru kada trebaju tražiti privilegije kao i sve druge stvari jer sve što smo naučili jeste samo da se trebamo žrtvovati u ovoj priči, a pitam se za koga?

NOVO: Podcast “Bloger Ivan”

Za Gojka Šuška? Nekadašnjeg člana UDBA-e iz inozemstva, kao i drugih “sociologa i teta iz vrtića” koji su okruživali predsjednika Tuđmana, te pazili sa kime se druži te mu (predsjedniku) zaklanjali oči, da ne vidi ni prst pred okom. Sociolozi su bili: UDBA, KOS, SDS, i sve druge “radne organizacije” kao i lažni prijatelji obitelji prvog predsjednika i njihova djeca. Danas nakon 26 godina od Borovo sela, se događa, da pojedine stvari izrone iz priče, te je ujedno i jasno da je jedan “židovski lobi” izronio iz priče, te je se upleo u priču o Borovo selu. No sve će mo doznati na kraju dana, kao što i priliči ovakvim mućkama, koje su rađene u kuhinji čovjeka koji nije surađivao niti sa jednim generalom, već je sve radio na svoju ruku, da bi mu rejting bio veći.

No sve se tajne dodaju pa će se dodati i ova: tko nije sa njima, proglase ga ludim, i nakon par godina, zaborave jer ga ubace u program koji ga uništava. Tako rade i Dragovoljcu, svakom u Hrvatskoj. Stoga ne predajte se nikada, jer ništa nije vrijedno, lobija koji gleda prodati naše prijatele koji su izginuli u Borovo selu, i Vukovaru, da bi jednog dana isti prodavatelji se popeli gore negdje u raj, čistilište, ili se spustili u pakao, te bili pobjednici, i bili veći sa svojim paranormalnim kirurškim zahvatima od onih koji su poginuli u ratu odnosno bili žrtvovani za njihov osobni interes. Bojim se da i nadalje ne postoji način za pomirbu Hrvata komunista i Ustaša, jer su žrtve uglavnom iz tabora Ustaša. Komunisti lijepo žive, kao i prije, na tuđi račun, priheftani za Dragovoljca, ucjenama, i kriminalnim radnjama, koji nas vraćaju na dno htijenja, i upućuju nas u Hajduke, na Velebit, Izgnanstvo u Italiju, i druge zemnlje jer drugog izbora. Jer kako reče, napisa i ispjeva Thompson u svojoj pjesmi: “Bolje da umreš nego da se predaš!” A predaja i izdaja nam polako izlazi na nos…

Jedna misao o “12 redarstvenika, 12 Apostola, mučki pobijenih!

Komentari su zatvoreni.