Pa šta sad kazati!? Muči…i maši rukama da se zrak proluftira!

Jutro sedam i dvadeset minuta. Ustao sam protegao se i otišao u WC. Obavio sam umivanje jutarnje pišanje, koje je sada uz prostamol lakše ko da sam popio tri litre pive. Ide li ga ide…Vraćam se u sobu uzimam robu, hlače, majicu, košulju i palim prvu cigaretu na balkonu. U međuvremenu sam skuhao kavu i sa kavom na balkonu sam promatrao kako izgleda nedjelja u Španskom.

Koliko automobila ima na parkingu? Koliko majki gura kolica sa djecom? Koliko očeva gura kolica sa djecom? Koliko parova je prošlo? Koliko djece prolazi sa roditeljima. po dvoje troje. Ali najčešće po jedno…sve po redu pamtim i informiram moj mozak sa potrebnim informacijama. Popio sam kavu, pa sam skoknuo u dućan koji je u prizemlju zgrade i kupio kruh nešto za doručak, a za ručak će mo imati piletinu. Sa popusta naravno.

Lidija još spava…Pošto je vani još svježe bilo nisam otvarao vrata balkona nepotrebno, jer ne bih volio prehlade u ovo doba korone, kada se ne raspoznaje gripa, od hunjavice  a ova pak od korone.

Pio sam ja tako svoju treću kavu i gledao lika na Exploreru kako lova ribe diljem svijeta i za to mu je još i plaćeno. Ja bih za đžaba to radio samo neka mi plate troškove putovanja i hrane. Sve ostalo imam ili nabavim.

Mmmmmrrrhhhhmmmmm…čujem Lidiju kako se proteže u krevetu. Vidim ja krajem oka i da je otvorila oči, a onda sam je i čuo: Uotvaraj prozor Bog te jeba, šta ovo smrdi tolko, jebatebogdatejeba! Uotvaraj Ivane prozor i vrata! Ja sam u šoku držao kavu i nisam shvatio isprve o čemu se radi? Šta smrdi krv ti šarenu!?! Pogledam sudoper…ne. Nije meso ostalo niti se je usmrdilo kao što je se znalo usmrditi iz Tomyja meso u Splitu. Odem u WC…ništa. Sve normalno. Vraćam se u boravak Lidija na nogama i otvara prozor. Bog te jeba, da te Bog jeba jel ti ne ositiš koliko to smrdi!? Lidija ja ne znam šta smrdi!! NE ZNAM! Znan ja!-reče Lidija. Jel to ono: Meni moje ne smrdi! Stao sam matiran i nisam više ništa mogao reći u svoju obranu osim da sam otvarao paljbu noću od trenutka kada sam zaspao pa sve do buđenja. Tako je to kada se kraljevna uda za pravoga! Da je krivi, ne bi kraljevna minuta bila tu.

 

Kraj!