Bivši specijalac oskrnavio katoličku župu, popevši se na oltar!

U Vinkovcima nedavno se je dogodio skandal u Župi Presvetog srca Isusova. Umirovljeni pripadnik HOS-a Vinkovci, te SJP Krpelj Saša Bećvardi se je popeo na oltar u crkvi. Poznato je da je Saša Bećvardi muslimanske vjeroispovijesti i da mu je majka muslimanka a otac Srbin. Saša ga je se odrekao kada je rat počeo. Ima li danas kontakt sa ocem je nepoznato.

Kako mu je mati umirovljena medicinska sestra, prešla na Islam to je snažno djelovalo na njega te je se i on prihvatio Islamske vjere. Problematičan u miru a u ratu pripadnik SJP Krpelj kao maloljetni dragovoljac obilazi niz ratišta, te biva umirovljen časno(?!).

Sklon alkoholizmu, i sitnim kako sam kaže”krađama”, stanuje blizu Župe Presveta srca Isusova. Zanimljivo je da je župa bila nekoliko puta opljačkana, i da počinitelj koliko je meni poznato nije uhićen, da bi na koncu pripadnik SJP Krpelj napravio skandal te se popeo na oltar te je time oskrnavio crkveno dobro.

Župnik Ladislav Bert je nedavno nastupio u emisiji večera za pet. Na njemu se nije moglo vidjeti da je duboko uznemiren ovim činom jer je to prikrio. Morao je tako učiniti. Koliko je meni poznato ovo je prvi put da se oskrnavljuje crkveni oltar u Vinkovcima. Ima li to uplive u crnomagijske rituale nije nepoznanica. Događalo se u zemljama zapadne Europe da anarhisti i sotonisti oskrnavljuju crkvena dobra i groblja. Činjenica je da specijalni rat i akcija naziva “Cajke” kako je kazao nedavno bivši UDBA-š Željko Kekić uzima žrtve i među hrvatskim specijalcima. Naravno da je takav trend popularan kada i sami zapovjednici visoko rangirani pukovnici odobravaju takovo ponašanje specijalaca.

Zanimljivo je da SJP Krpelj ima sud časti za djela protiv ugleda postrojbe, i čini mi se da sud nije reagirao na ovaj skandal. Čemu onda udruge SJP Krpelj osim da isisavaju novac iz državnog proračuna za pijanke, druženja i putovanja. U najmanju ruku Saša Bećvardi bi trebao biti izbačen iz Udruge SJP Krpelj trajno, ili bi trebao dobiti discplinsku pljusku jer ako on nije nosio krunicu u ratu nosili smo mi svi ostali, i nije nam padalo na pamet skrnaviti niti pravoslavnu crkvu i na koncu i katoličku crkvu. Sramota za SJP Krpelj i sud časti!