Novo!

2+2= Prodali Hrvatsku!

 

Janjičari slavoserbi komunisti i Jugosloveni, su najveći korisnici Hrvatske u otiranju nogu o nas Hrvate kao i oni koji su stekli bogatstvo ostavštinom i naslijeđe genskim gdje su naučili krasti lagati varati podmićivati i ubijati Dragovoljca i Branitelja. Postoje i masonerijske strukture, koje ne daju nikome uspjeha, niti napretka, a sve u svemu, na mjestima važni su oni koji su postavljeni, jer se njima dade manipulirati. A to su političari HDZ-a, SDP, i drugih quazi stranaka. lako su podložni, slabe volje, i imaju nešto što se zove anomalija:

  1. Lako preslikaju na drugog, a na biralištu ih zaokružuju. One koji primitkom mentalne projekcije daju do znanja da su poltroni, i da se trebaju čuvati u frižideru da ne (kako bi rekao Ivo Gregurević, glumac) tuknu, jer su kvarljiva roba, postaju favoriti.
  2. Svaka druga insinuiacija je nepotrebna jer je ovo gore navedeno, istinito.

Svaki mora biti procesuiran, i poslan na izdržavanje kazne, jer lopovija se mora zaustaviti, i predati u ruke onoga koji to može procesuirati, a to je sam Bog, koji mi je u mogućnosti to i uskratiti. Postoji i struktura vladajućih koji “savjetuju” Dragovoljce Domovinskog rata da izvrše suicid, i počine zla.

Savjeti se daju na mentalnoj bazi, daju ga oni kojima se zadrma fotelja. A to su uglavnom odličnici, visokog kvocijenta koji ništa ne vrijedi. Sa školom, koja im je dala uvid u karakter Dragovoljca te ga koriste u promičbene svrhe.

  1. Dom? Nemamo ga. Jer su Srbi u Saboru, lopovi i kriminalci, i ratni zločinci po Hrvatskoj.
  2. Sloboda? Krvlju je plaćena…a nakon rata je duplo više, dakle 1992-2017, 100.000 Dragovoljaca i Branitelja umrlo, a 7.000 je se ubilo.
  3. Ljubav? Ljubav se svela, na varanje, švaleraj, prijevare, perverzije…a Sabor sve to potiče.
  4. Bog? Njega su prodali prije dvije tisuće godina. Danas za dvije riječi, ili tetovažu domoljubnog sadržaja se proziva Hrvat sotonistom, a od četnika koji su slobodni, po Hrvatskoj, se ne vidi više niti tlo.
  5. Od Juda, polupijanih, koji se nisu pridržavali ženevske konvencije, je oblaćen HOS, jer je političarima igra ta, kada ih se prozove da se skriju iza prava i pravaštva.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: