Novo!

34 godine od udbaškog ubojstva (prvi dio)

 

images

Lista ubojstava za vrijeme vladavine potencijalnog ubojice i zločinca pukovnika UDBA-e iz vremena njegove neprežaljene “Juge” postaje iz dana u dan sve duža, gotovo nema mjeseca da ne otkrijem neku novu žrtvu. Osim 20 ubijenih nedužnih hrvatskih žrtava diljem Njemačke ovaj postaje i potencijalni ubojica 3 Kosovara u njegovom neposrednom domicilnom okruženju, braće Gervalla i njihovog prijatelja i TV – reportera gospodina Zeka Kadri-ja, 17. siječnja 1982. godine po samom izlasku njihovog BMW-a iz garaže oko 22:25h.

Nije pukovniku UDBA-e bilo dovoljno nemilosrdno ubijanje Hrvata diljem Njemačke, zločinac Joca YUratović sa njegovim UDBA likvidatorima ubija u Heilbronnu u četvrti Untergruppenpach 3 Kosovara, onomad građani Jugoslavije od naroda prozvane Kugoslavija bez da je njemačka policija i državno odvjetništvo pronašlo stvarne počinitelje pa istim sumnja glede toga gnjusnog ubojstva od strane UDBA-inih kilera postaje u toliko veća, budući je tada  Joca YUratović na veliko izjavljivao u ondašnjem njemačkom tisku kako je to bio unutrašnji mafijaški obračun a u sebi se zadovoljan smijurio gdje nije računao da će se jednog dana pojaviti neumorni inspektor kriminalistike, carlo, koji će ga dovesti u šah-mat situaciju i pred ogledalo pravde! To je bila upravo tipična metoda i alat UDBA-e, obmanjivati naivnu javnost takovim djetinjarijama, budući su sva trojica bili intelektualci i nikakovi šverceri i kriminalci kao što su to uobičajeno bili kileri i suradnici jugoslavenske UDBA-e počevši od jednog Sindičića sve do Željka Ražnjatovića Arkana pa i u krajnosti sam Joca Yuratović, blentavi i nepismeni primitivac, koji nije bogzna kako vladao ni hrvatskim, a još manje njemačkim jezikom, ali zacijelo uvijek spreman na svaki zločin da zadovolji svoje nisko nagonske strasti primitivnog koprivničkog đilkuša!

 

No ovo ubojstvo je bilo planirano preciznošću švicarske ure, čak su se pobrinuli par tjedana prije toga namjestiti liječnika srbendu u bolnicu, ako netko slučajno preživi da ga ovaj bez obzira na Hipokratov zavjet likvidira! Tako se dogodilo upravo te sudbonosne noći i sa Jusufom, on bi najvjerojatnije preživio da ga nije “operirao” prije dva tjedna od Joce namješteni Srbin, koji je malo zatim netragom “nestao”, a Jusuf u noći zauvijek napustio ovozemaljski svijet gdje je ova tragedija i zločin potvrdila više nego odlično poznate misli mog velikog očinskog prijatelja i učitelja, sada već pokojnoga prof. dr. Bogdana Bogdanovića: “Ne poznaš ti moje srbende!”    

 

Čovjek za sada direktno suodgovoran za smrt 20 Hrvata i 3 Kosovara rodoljuba, no o istom nam šuti kao zaliven, slično ponašanje njemačkoj policiji, koja do današnjeg dana nije “uspjela pronaći” počinitelja, čak ni toga liječnika srbendu! Kako i bi, kada je vjerojatno sve izvedeno u dosluhu jer sve tadašnje političke naivne nakaze “demokratskog” svijeta bile su oduševljene top-ten zločincem Brozom, onim istim koji je onomad u jeku antifašističke koalicije i borbe glede rajhsfirera istome na veliko ponudio vjerno savezništvo, a što je i sam Churchill 1950. s ogorčenjem priznao i požalio što ga nije dao likvidirati kada je imao prilike za isto, ali je zato naredio predaju hrvatske razoružane vojske Brozovim krvnicima! Sve isto kao i u slučaju pokojnog Zvonka Bušića, samo su dimenzije različite glede njegovog “zločina” u USA, za koji je odsjedio 32 godine u zatvoru potpuno nevin, dok mu je taj “njegov zločin” podmetnula FBI u dosluhu s UDBA-om!?

Ovim postaje potpuno jasno, Zvonko Bušić je likvidiran u svome stanu, njegova smrtna presuda od strane UDBA-e je već davno prije toga donešena pod vodstvom drugova generala zločina oko Ante YUsipovića, Ive YUsipovića. Josipa Perkovića, Zdravka Mustača i Joce YUratovića, čekala se samo pogodna prilika kada bude sam, a to se upravo zbilo one kobne noći 30. rujna 2013.!  

 

A Joca koji i dalje škljoca šuti i ne govori kako je onomad meni 1991., kada je Hrvatska gorjela i glavna sestra Anđela iz Koprivničke bolnice mene u 21:00 zvala i molila za pomoć, dok je meni malo prije toga telefonom povedal Koprivičanec Jožek YUratović: Ne bi se štel mešati v politiku! – a malo potom odjurio u pašaluk i to dva puta da posreduje, analfabeta u svakom pogledu će posredovati, moš mislit?!

 

Otišao po instrukcije svojih UDBA-čelnika i sada opet naivnima priča ta kurva o poštenju, zaštićena od Martina Schulz-a i u Bundestagu od podlog i licemjernog Sigmar-a Gabriel-a i postavlja se otvoreno pitanje za koga je EU donijela uz toliku pompu onomad 2006 onu “čuvenu ” EU povelju 1481, kao neprikosnoveni alat u borbi glede komunističko-fašističkih zločinaca, a to je de facto bila i ostala samo atrapa za naivne, jer kako razumjeti da potencijalni ubojica 23 nedužna mirna građanina SRNJ danas sjedi u njemačkom parlamentu u diljem Njemačke i po zemljama propale države slobodno u zvijezde kuje i hvali jednog od deset najvećih zločinaca 20. stoljeća dok njemačko pravosuđe, istražni organi i državno tužilaštvo uporno šute kao zaliveni, a taj se zločin teško mogao sprovesti bez njihovog znanja, u najmanju ruku teško je u isto povjerovati, osim ako je netko naivan i malouman kao onaj patagonski Rimski biskup glede pašaluka, Tome Grobara i zločinca Irineja i njegove SPC?

 

Pitanje je samo koliko je hrvatskih i srpskih kurtizana učestvovalo u zadovoljavanju istih, jer drugačije se ta uporna i duboko zaleđena šutnja ne može objasniti, u navodnoj želji građanske slobode i demokracije, za koga samo, bar za sada, samo za ubojice koji sjede u Bundestagu u Berlinu?! Dobro poučeni djelovanjem one udbaške jebuše imena Slavice Radić danas Ecclestone u slučaju Stjepana i Damira Đurekovića mora da je i ovdje primjenjena ista tehnologija djelovanja samo na drugim subjektima kurtoaznog ophođenja sa ljudima oko onoga švapskog “Cleverle” imena Lothar Späht umjesto da zaprijeti udbašima i svojim istražiteljima, prijeti ovaj svojim degutantnim izjavama potencijalnim žrtvama i uplakanoj i prestrašenoj rodbini nedužno ubijenih!

Zaista veliki primjer demokratskog poimanja i prakticiranja demokracije imena neke samozvano uljudbene Europe, gdje se ništo nije do današnjeg dana promijenilo, dapače postalo je čak i gore, slučaj Caligule Junckera i kakti nekog komesara Nevena Mimice, velebno poznatog kao koautora lex Perkan ili Schulza udruženog s Gabriel-om u slučaju Joce Yuratovića to i te kako plastično oslikavaju kako u EU vlada DEMOKRATURA a ne nikakva demokracija i to se mora hitno mijenjati, ako se istu želi spasiti od totalnog rasula, koje joj strašno ovih dana prijeti, jer upravo to vodi u sigurnu propast Europske Unije, poglavito, ako će ova vođena likovima poput Junckera, Schulza, Kurza i njima sličnima biti i dalje toliko slijepo spremna pregovarati sa ratnim ne procesiranim zločincima like Toma Grobar, Aleksandar Vučić ili Mali Sloba, kojima još krvave ruke do lakta ali pod velikim zaštitnim plaštem sv. Sinoda SPC i zločinca Irineja – kojima usta svima prepuna laži, izmišljotina i kojekakvih obmana glede Hrvata i njihovog mučenika Stepinca!

Tako ova nedavna izjava njihovog ratohuškača Nebojše Stefanovića glede velike aspiracije nekog velikosrpskog “liderstva” u “regionu” nije čak ni smješna već žalosna, jer liderom se postaje rezultatima, a Srbija je tu ostavila samo i ostavlja dalje uplakane obitelji stradalnika, razdor i krvave tragove, najbolje o tome svjedoči činjenica kako čak ni braća po “veri” Crnogorci nisu bili voljni uživati to njihovo bolesno liderstvo, već odabrali civilizaciju umjesto velikosrpskog zuluma nakon gotovo punog stoljeća zajedništva – sapienti sat!   

Napisao:

Karl Kutniak, Heinrichs Platz 10

D-38350 Helmstedt

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

 

 

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: