Novo!

5 minuta do 12 sati!

Koliko je potrebno riječi kazati i ispisati da bi se pokrenulo nešto u Hrvata? Previše je kazano i pisano, a premalo činjeno, za male ljude, koji su ostali na margini, kako u Hrvatskoj, tako i u Herceg Bosni. U Vukovaru pogotovo. Iako stalno pišem o tome, iako dijelim popise ratnih zločinaca, po pješačkoj zoni u Vinkovcima, kako bi ljudi imali što čitati uz kavu, nejasno je, zašto sjedimo doma i odmaramo?

Na početku je bilo 3-5 branitelja umiralo! Kasnije je bilo 6, a danas ih umire 10 dnevno, tako da se pitamo je li sve u redu u Hrvatskoj? NIJE! Nešto debelo ne štima kod nas. Hitno je potrebno ujedinjenje svih Branitelja, jer je postalo nepodnošljivo stanje koje ništa ne mijenja na stvari: smrtonosni Status Quo, koji će nas do kraja koštati previše, da bi mogli nastaviti dalje.

Anđeli, Branitelji i Dragovoljci trebaju stati u stroj i pokrenuti mašineriju, jer ako je ne pokrenemo kraja tome nema. Kad kažem Anđeli, mislim pri tome na nepoštivanje žrtava Domovinskog rata, poginule, i nadalje od ubojstva Darka Pajičića, do neprocesuiranja odgovornih za smrt Nevenke Topalušić i suicide i smrti Dragovoljaca i Branitelja. Niti će mo imati boljitka, niti zadovoljštinu. Jer je previše Branitelja ostalo neriješena statusa, i drugih prava.

Stric Ivan!

 

2 Comments on 5 minuta do 12 sati!

 1. Milan Boban // 29/03/2018 at 15:27 // Odgovori

  Danas je dan Deseti Travnja, dan hrvatske slave i hrvatskog ponosa! Dan hrvatske državotvorne misli!

  Želim svima Sretan Deseti Travnja! Otopraš

  http://kamenjar.com/govor-generala-d…-travnja-1968/

  http://kamenjar.com/prije-74-godine-…zava-hrvatska/

  Želim svim Hrvaticama i Hrvatima Sretan Uskrs i uskrsne Blagdane!

  http://otporas.com/povijesna-zbilja-…setog-travnja/

 2. Pravilno, kume!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: