Hvala za dva milijuna posjetitelja, u šestoj godišnjici bloga Hrvatsko obrambeno štivo!


Zahvaljujem svim čitateljima i čitateljkama na svom trudu jer su čitali postove koje sam manje/više sam pisao i koji su mi dali upravo tu čast da pređem 2.000.000 posjetitelja, i da hrlim prema tri milijuna. Nadam se da će vam moji postovi i nadalje biti zanimljivi i čitani kao i do sada. Uzgred ću kazati da se sprema i treća knjiga. Materijal se još uvijek prikuplja, pa tko bude htio kupiti, neka se javi u rubrici kontakt, za daljnje informacije. HVALA VAM!

U šest godine koliko smo sa Vama, smo imali

  • 2.405.436 posjeta
  • 10.000 + lajkova na društvenoj mreži facebook

na našoj web stranici. Koliko je teško dobiti čitatelje, znaju oni koji pišu na domoljubnim stranicama. Bilo je svega u to doba, jer nije lako pisati istinu kada istina mnoge smeta. Bilo je pozivanja Policije od strane SNV i Milorada Pupovca. Bilo je i istražnog zatvora u Osijeku. Bilo je prijetnji smrću, telefonskih prijetnji, no nitko se nije sjetio kazati: “Dobar si Ivane, e’o ti sto eura za trud, pa se poguraj, jer promičeš Hrvatsku misao, svoj narod i Heroje dom. rata”!

No ipak ovim putem želim kazati da je blog na prodaju a cijena ovisi o vašem financijskom stanju…sve objave će biti obrisane, a ostst će samo broj posjetitelja i broj lajkova na stranici bloga, što se dade lako iskontrolirati. Ovim putem se želim zahvaliti svima kojima je Hrvatsko Obrambeno Štivo priraslo k srcu!

Hvala Vam, što nas ste nas čitali i što nas čitate!

ZDS!