Novo!

Ako je slika, erotskog sadržaja, hoće li vas privući tekst, o suicidu dragovoljca!?

  1. Imate fakultet, i pokvarene zube? Vaša proteza, će Vas koštati oko 10.000 kn. A kod svetog Ante imate na kirbaju u Slavoniji protezu (zubalo) plastično, po 20 kunica. Sa vampirskim izgledom.

Isti osmijeh, blistav ka od zirodenta (paste za zube)!

  1. Kad moram ići kod okuliste, kako bih pregledao i popravio pogled i ugledao što trebam prepoznati istinito, izvadim dva. Samo izaberem boju. Pravi crni humor.
  2. Čini se kako psihijatri pripremaju Hrvate na novi sukob u kojem bi trebali, se upustiti, u novi rat kako bi činovnici sukoba stekli, novi status, te se digli u nebeske visine. Inače i je navika ovakva. Biti i na usluzi, i neuslužen, te naravno raditi  u svom interesu, koji je uvijek pristran: dok nam paše.
  3. Od dvi ruske votke oslijepim. A od dva dcl rakije, sam pijan i vesel. Pitam! Je li me sutra očekuje, društvo liječenih alkoholičara, zbog kafkijanskog procesa, na kojeg me je uputio, slavoserb zbog anonimnog poziva psihijatru? Jer je bacil oko na moju kći?  Molim odgovor u komentar.

Pitam ih: zar im nije šutnje dosta? Vidim da su se pokidale pedale, od kočnica, a najviše od pritiska na istraživanje počinjenja suicida u Hrvatskoj. Divan kadar, izuzimajući pojedinca, neimenovana, koji radi za dobrobit. Naravno postoje i prvaki kojima nije u cilju ništa drugo do izjednačavanja, krivice kako bi struka ostala, netaknuta i zbrinuta na način, da se prikaže višeznačno i učinkovito, i na koncu letimično nedostupno. Nije zgorega niti napomenuti da su određene matrikule, starije od najstarijeg časnika, koji je ikada bio tu na prostoru Hrvatske. Stoga ne pridajte pažnju onome koje tipkao ovaj tekst, već onome tko je utipkao u psihu-Zbog koga treba ići u rat! Nije ti prijatelj onaj koji ti želi, spaliti kuću, imanje te mamu, sestru, i kćer silovati. Što bi to trebalo značiti? Sa vjerskog aspekta, možda poriv za bojovništvo, možda i otpuštanje grijeha koje naime moram kazati nestručno, nerado ispustim u ispovjedaonici velikog Brata!? Jer me se ucijeni!? Istina. Dakle sve što se dalje govori jeste, normalno no ovo nije. Nije niti u kojem slučaju. Domoljub i Patriot te Nacionalist, jeste bio i ostao, dragovoljac dom. rata, te stoga nije niti poželjito, tipkati išta drugo. Nije li to srpska ideologija? Dapače. Ima i drugih poveznica, no ovo je najveća i najjača, koju sam uspio doseći. Dakle ne ostajte dužni već prisežite da će te svom bližnjem činiti dobra i usporavati i ako ne onda i obavijestiti, prijatelje i bližnje, ako nešto nije u redu, a ne pritiskati fon i tipkati, međuredno kazano, sugestivne poruke koje Vas, unište.

Ovo sam odkrio radeći 4 godine na procesu, u kojem sam, prisežem, bio izvrgnut sramu, stidu, pohvali, ispljuvan bio, kao i podcijenjen, od okoline, kao uirovljen med. tehničar. Zato pamtite svaki trenutak, jer je krimena i previše, a malo svjedoka. Ako se Vašem bližnjem nešto dogodi, budite pametni i svjedočite tihi i mirni. Jel sučelje, računala reagira.

Da. reagira.

Jednako tako reagira psiha, koja Vam tipka, upravo ono što Vas može ili potaći na nešto ili vas, unazaditi. Temeljno pitanje jeste: tko je onda programirao današnje psihijatre, ako imaju pravo, uvid, pa tako i dozvolu za NEREAGIRANJE, u svezi suicida. Možda strah!? Možda je opaka, rečenica, pogreške se događaju, je li nužno uvijek prikazati struku neučinkovitu, ako i šaman iz prašume ima uvid u podsvijest određene osobe sa kojom može ili ima kontakt sviješću. Rezime: dakle mozak odašilje i prima elektromagnetske valove. A vi razmislite, je li nam treba neupućenost? Stoga sam se trgao i dao si zadatak, da održim sve ovo što sam započeo, kako bih dovršio opsadu duha i uma, sa neetičkom propagandom, koja nas potiče na suicid. Što drugo zaključiti kad glavni inspektorat, ne djeluje, i ne radi kako treba.

Što želim reći?

Želim kazati da je doista, nepotrebno ići linijom manjeg otpora, već ka tvrdom, jer sukob sa okolinom je nesnošljiv ali je poželjan: Blago onom tko to može. Bolnica halo! Imajte hrabrosti, i potaknite, prijatelje i bližnje da se odreknu onoga kojeg se stalno spominje i direktno dovodi u sukob sa čitateljem, jer nikada ne znate tko je utipkao, ili potakao, nekakvu raspravu ili Vam dao dijagnozu jer ste svojom inteligencijom, ušli u njegovu baštu u patikama iz 1991. Niti lakirane ne podižu rejting. Samim time ste došli automatski u sukob sa osobom koja ima fakultet, iz Zagreba, Beograda, ili nekakvog drugog grada. Ponekad je dovoljna mala ekskurzija u Južnu Ameriku te se iz nje mora i može shvatiti, da je šaman nekada pametniji, humaniji i bolji, već suicidalna/tehnološki napredna struka, koja nema odgovor, na fenomen, o kojem šute iz dana i dan.

Tko je to zapovjedio, je nejasno ali se znade da je zvijerka velika ulog još veći i da potiče etiketiranje, dijagnozama, psihotičke, i “ine” naravi. Naravno, da se i ishrana dalje mijenja, u lošije sjeru u vidu tableta i kontrola. Krvi vazda žedan pored vode, ispod brda. Četnik-varalica, lopov, konjokradica, kriminalac, voajer, i narkodiler…za kojeg radi priučeno slavosrebstvo. Loš odabir, loša škola.

Izvor: Netaknut

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: