Novo!

Ako laže koza ne laže rog!

 

Tko je doista UDBA-š na pravaškoj sceni? Evo slikovnog dokaza: jedan sam od osnivača A-HSP-a što dokazuje i iskaznica koju posjedujem, zapovjednik hrvatskih domoljubnih snaga stranačke počasne postrojbe. Tu istu postrojbu predsjednik stranke je želio pretvoriti u stranačku vojsku na što nisam pristao i od tada počinje odpor prema meni. Da sam član stranke dokazuje i to što sam nositelj liste za 5. izbornu jedinicu sa kojom smo polučili najbolji rezultat na izborima čak bolji nego ostale tri pravaške opcije zajedno. Insinuacije da sam bio pripadnik protuobavještajnih službi isto ne stoji. Tijekom rata sam bio jedan od zapovjednika u ,,Samostalnoj Uskočkoj Satniji” postrojbi koja je jedina borbeno djelovala na području srbije a najpoznatija akcija je ,,Akcija na Batinski most” iz koje je proistekla takozvana ,,somborska skupina”. Prošao sam sva ratišta hrvatske osim ličkog područja.

Tijekom rata sam 5 puta ranjavan od 22. srpnja 91. u Mirkovcima, Nemetina u lipnju 92. kao pripadnik 106. brigade i u kolovozu u bosanskoj Posavini a potom u akciji ,,Maslenica u 4 dana dva puta. Kao pripadnik diverzantsko izvidničke satnije 3. Gardijske brigade. Odlikovan sam odličjem ,,nikole šubića zrinskog” i nositelj spomenice Domovinskog rata 90-92. Tijekom mirne reintegracije sam bio osobno osiguranje Draganu Papcu tada predsjedniku komisije za nacionalnu sigurnost jer sam kao umirovljenik dragovoljno i volonterski to odradio časno bez mrlje u karijeri a tražila se osoba koja je poznavala teren i pobunjene četnike. Mojim preseljenjem u mirkovce tada prigradsko naselje a sada kvartu grada vinkovaca bio sam pokretač izgradnje crkve ,,Blaženom Alojziju Stepincu koju smo završili u roku tri mjeseca.

Pao sam u totalnu nemilost spletke i ogovaranja širenja laži o aktivnostima sa kojima nemam nikakove veze. Isti Dražen Keleminac je neuspješno pregovarao sa saborskim zastupnikom Petrinom oko koalicijske liste tražeći novce od njega, kada ih nije uspio dobiti onda je odustao od iste.

Prije nešto malo više od tri tjedna počeo mi je obećavati mjesto dopredsjednika stranke na saboru pod uvjetom da mu dam javnu potporu za novi izbor predsjednika stranke što sam odbio iz razloga što nisam potkupljiv i ne podnosim pritiske. Čak je na pozivu na postrojavanje na trgu Bana Jelačiča napisao da postrojavanje pozivaju predsjednik Keleminac i ,,general” Mareković. Kada sam ga upitao zašto daje lažne obavijesti rekao je da me je promovirao u čin generala a za uslugu očekuje podršku na sabor. Ja sam umirovljen u činu satnika na koji sam ponosan a dotični nema nikakove ingerencije da nekoga promakne u neki fantomski čin. Meni je osobno rekao da je razgovarao sa Branimirom Glavašem i da ga je isti pitao hoće li ući u pravašku zajednicu svih pravaških stranaka.

Pregovarao je i očekivao izdašan iznos novaca ali nije dobio što je tražio. I tada su počele priče da sam ja pregovarao, da se sastajem i da želim uništiti stranku. Volonterski radim na istragama ratnih zločina počinjenih nad Hrvatima u centru za istrage koji su osnovali logoraši srpskih Koncentraciskih logora a sjedište je u Vukovaru. Isto tako sam i lovac pa iz oba razloga posjedujem dugo i kratko naoružanje. A za to oružje posjedujem uredne dozvole. Što se tiče imena i osobe gospodina Drage Markovića uopće se ne poznamo.

Na nagovor dijela članova sam pristao da se kandidiram za predsjednika stranke jer sam poželio pozitivne pomake u radu stranke i da se okrenemo budućnosti a ne da se stalno vraćamo u drugi svjetski rat. Ovu državu smo stvorili mi Dragovoljci i Branitelji Domovinskog rata za koju su živote i dijelove tijela dali naša po oružju braća.

Obol tome nisu dali niti partizani niti ustaše. Svoje se povijesti ne odričem i ponosan sam na nju kao i na svoga oca ujaka i strica jer uzalud nam sve ako nam se sva mladost odseli u masonsku tvorevinu ,,EUROPU” a nasele nas migrantima.

Pitam se zbog čega Dražen Keleminac uvijek izvodi svoje igrokaze kada to odgovara Miloradu Pupovcu i Zoranu Milanoviću sa ustaškom ikonografijom i kada ovaj dvojac pokušava pokazati kako smo genocidan narod? Kome to čini uslugu Dražen? Da li lijepoj našoj ili četničko komunističkoj bagri kojoj smeta sve sa predznakom hrvatska!?

Za koje judine škude Dražen radi sve ovo i tko mu je zaštitnik!? Sjećam se kada mi se prije nešto više od godinu dana pohvalio kako mu nitko ne može ništa jer ima iza sebe ravnatelja Policije Dominića! (!?)
Od članova posuđuje novac koji ne vraća, uzima novce za odore koje ne kupuje. Njemu su draže osobe sklone opijatima i alkoholu nego normalni Domoljubi

O njegovom nasilju prema ženama isto dovoljno govori sve o njemu. Primjenjuje udbaške metode za obračun sa neistomišljenicima od samovoljnog udaljavanja i negiranja da nisu članovi stranke zbog čega sam onda dobio zahvalnicu zbog zalaganja i razvoju stranke. Ako nisam član iste a što pobija sve gore navedeno i fotografije dokumenata.

Izvor: Zoran Mareković

Nadalje. (op. S/I) Sjetimo se uhićenja trojca, Francišković, Kovačević i Keleminec, na trgu Bana Jelačića. Keleminec je u vrlo kratkom roku pušten, dok je Marko Francišković bio sproveden u Vrapče i prijetila mu je kazna od 40 godina psihijatrijskog liječenja (prisilnog). Na svu sreću Marko je oslobođen optužbi i lažnih dijagnoza prizivom razuma, javnosti i institucija. Po meni vrlo sumnjivo i znakovito: uhićuje se i osuđuje intelektualac, visoko školovana osoba, dok se bivši viljuškarista oslobađa, da i dalje stvara još ružniju sliku o desnici i Domoljubima u Hrvatskoj. Očito je da Dražen Keleminec stvara imiđž (sliku) o pravašima kao “krezubih desničara” umjesto da oko sebe okuplja mlade, školovane, načitane i perspektivne osobe. Promislite o svemu!

S/I

S/I

 

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: