Novo!

Ako su ovakve osobe uposlene u hrvatskom političkom životu…kakav je zadatak i sudbina hrvatskog naroda!?

 

Jadranka Vlaisavljević Kosor…TKO JE ONA? Nisam neki veliki tumač, no u jedno sam siguran, da Biblija kao i katolička vjera, ne priznaje reinkarnaciju, kao fenomen ponovnog rađanja. Ova gospođa, očito nije prvi puta ovdje na zemlji. Koliko ja znam, postoje “uspješni” pokušaji kloniranja na ovom svijetu. To se znade. A uz put gledajući četnike bradate, hrvatske političare, bijedu te neimaštinu koje se ne mogu istrijebiti i sve drugo. No zanimljivo je ovo, da je po meni ovakva osoba koja se više puta rađa, sa jednim jedinim ciljem, a to je, ništa drugo do uposlenik sa zadatkom. DEFINITIVNO! Privatan zadatak ili javan…potpuno nebitno.

U svakom slučaju za promišljanje.

Čini mi se, kako nisam daleko niti bacio kamen, a već je pogodio tamo gdje treba. Koliko smo osiromašeni u materijalnom smislu, još smo siromašniji u duhovnom smislu, jer bi se na ovakve stvari trebalo paziti. Zaklela se zemlja Raju, sve se tajne doznaju. Svjedoci smo da je Jadranka Vlaisavljević Kosor jedan od glavnih krivaca, koji su izazvali lavinu nezadovoljstva Hrvatskoj, kako Braniteljskoj populaciji, tako i posvemašnjeg hrvatskog pučanstva.

Hladni savjetodavac, koja je svim braniteljima za vrijeme svog mandata, na upit što i kako, u slučaju krize u braku, odgovarala sa: RAZVEDITE SE! Ukoliko se malo gledalo na njeno ponašanje u vrijeme najljućeg političkog života, mora joj se odati priznanje, jer je jedina na HTV ispalila kao iz topa odgovor na pitanje, koliko je branitelja umrlo i ubilo se… Odgovorila je hladno 56.000. Osobno sam šok doživio kada sam čuo tu brojku.  Stoga neka ne zamjeri aktualni min. branitelja Tomo Medved. Od njenog mandata je prošlo dosta vremena. Više volim o njegovim prethodnicima pisati već aktualnom min. branitelja. Smatram T. Medveda dobrim ministrom. Imat će pozitivne crte u svojoj radnoj biografiji.

Ne znam jel joj treba odati priznanje na iskrenosti ili pak na nesmotrenosti? Nije svejedno. Javnost je to morala znati, tada, a danas još i više, jer je trend umiranja Dragovoljaca jedan od najnegativnijih u poslijeratnoj povijesti Hrvatske, a ako ne i Europe. Nadalje. Njeno ministarstvo nije bilo sa velikim rezultatima, a ministarstvo F. Matića jeste. Ali u negativnom kontekstu. Prosudite sami. Teško bi bilo i napose uvredljivo kazati za nju da je išta drugo do žena, i stoga ju ne vrijeđam, kao što je to Bare Goran činio. Ova spoznaja i fotografija, je bacila daleko dublje svjetlo na nepoznati dio života (špijunažu!?), podložnost, kao i posvećenost izvršenju zadatka. Na ovom svijetu zasigurno ne ćemo dobiti sve odgovore. Baš me zanima tko bi se usudio na takav način joj suditi. Onaj koji ju je poslao, zasigurno ima mjere opreza za slične djelatnike i djelatnice. Postavlja se pitanje: ako su ovakvi špijuni uposleni, u hrvatskom političkom životu…kakav je zadatak i sudbina hrvatskog naroda!?

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: