Novo!

Ameba VS Predsjednica! Ide li to?

 

gzz

Maltretiranje svakog živog bića na zemlji, je najodvratnije nešto što može postojati. A po uzorku, na njih na sliku, životinja, se ponašaju i komunisti sami. Od tud zločini, krvoprolića, i druge gnjusobe. No dobro. Ove prve rečenice su bile kao uvod.

Komunizam kao politička opcija, jednoumlje, nije ništa drugo do mašinerija, za uništavanje ljudskih potencijala, života, inteligencije, mladosti, života općenito. Očito je da Milanoviću to nije jasno, jer ružnim riječima napada Predsjednicu, što dokazuje pomanjkanje kućnog odgoja, svijesti, inteligencije, a moguće je i demenciju, uzrokovanu visokom pozicijom koju nije/je zaslužio. Jesu li komunisti promicali SVIJEST/OSVIJEŠĆIVANJE? E pa vidite, Milanović je upravo dokazao svoj napredak-od papučice preko amebe, do bezkičmenjaka.

Lokalni fighter, iz Zagreba se je pokliznuo na vlastiti jezik, i time dokazao i pokazao čitavoj hrvatskoj javnosti, degradaciju i duhovnu devoluciju koju je stekao svojim političkim ne/radom zadnjih godina. Uhljeb No.1!

Politika je jedan aspekt, a život drugi aspekt, na kojem su postavljeni ispiti na kojima je on pao svaki puta, a pitam se samo kada će Predsjednica, adekvatno odgovoriti na sustavna blaćenja, kako njegova, Stazićeva, SDP-ovska komunistička i druga koja omalovažavaju Hrvate i Hrvatice. Mislim da je lustracija neophodna da se uklone ovi paraziti, koji vrijeđaju ne samo branitelje, već i one male ljude na kontejneru, koje viđamo svaki dan ispred naših Domova. Nisam li u pravu?

Ako nisam, zašto onda tražimo lustraciju!?

LUSTRACIJA NAM JE NEOPHODNA!

Žig

— Stric Ivan

Author Signature for Posts
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: