Novo!

Nisam li u pravu? Ako nisam, zašto onda tražimo lustraciju!?

 

gzz

Maltretiranje svakog živog bića na zemlji, je najodvratnije nešto što može postojati. A po uzorku, na njih na sliku, životinja, se ponašaju i komunisti sami. Od tud zločini, krvoprolića, i druge gnjusobe. No dobro. Ove prve rečenice su bile kao uvod.

Komunizam kao politička opcija, jednoumlje, nije ništa drugo do mašinerija, za uništavanje ljudskih potencijala, života, inteligencije, mladosti, života općenito. Očito je da nekima to nije jasno, jer ružnim riječima napadaju Predsjednicu, što dokazuje pomanjkanje kućnog odgoja, svijesti, inteligencije, a moguće je i demenciju, uzrokovanu visokom pozicijom koju nije/je zaslužio. Jesu li komunisti promicali SVIJEST/OSVIJEŠĆIVANJE? Naravno da ne. Promicali su prodavanje magle…Dokazali su svoj napredak-od papučice preko amebe, do bezkičmenjaka.

Podrumski fighteri, iz Hrvatske koji su se pokliznuli na vlastiti jezik, i time dokazali i pokazali čitavoj hrvatskoj javnosti, degradaciju i duhovnu devoluciju koju su stekli svojim političkim ne/radom zadnjih godina. Uhljebi No.1!

Politika je jedan aspekt, a život drugi aspekt, na kojem su postavljeni ispiti na kojima su pali svaki puta, i pitam se samo kada će Predsjednica, adekvatno odgovoriti na sustavna blaćenja, i prozivanja “ništa lažnih” i jednako bezvrijednih! Mislim da je lustracija neophodna da se uklone ovi paraziti, koji vrijeđaju ne samo branitelje, već i one male ljude na kontejneru, koje viđamo svaki dan ispred naših Domova. Nisam li u pravu?

Ako nisam, zašto onda tražimo lustraciju!?

LUSTRACIJA NAM JE NEOPHODNA!

Žig

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: