Novo!

Bal vampira u crvenoj dvorani!

s/k

Zbog ove đubradi morao bih ponovo u jedan rat…I to u ovom životu. Zato i radim to što radim da bih dobio isključenje iz svega što nam donosi budućnost, pa bio to i budući život, reinkarnacija, raj, pakao…što god i kako god se to zvalo. Pun TV loših glumaca, a ja ih sit! Sit sam…a najviše loših ljudskih osobina, kojima smo okruženi, i koje usvajaju oni najpokvareniji, pod izlikom da su slabi, uhvaćeni u trenutku. Znam sve, ali bolje da šutim. Netko pored mene doviknu: “Pričekat ću kraj tekme na tribini, u Minhenu sa rukama u đžepovima…ipak je prohladno! Sa tribina se bolje tekma i igrači vide”. Ima li to smisla ikakva? -pomislih.

Nije to malodušnost, to je herojstvo koje smo dobili u naslijeđe za buduće naraštaje. Jer što da kažu oni kojih više nema? Što je njih čekalo tamo? Negdje? Tamo gdje su već? Jel trebamo čekati da nas Kralj Nebeski spašava, ili vanzemaljska inteligencija? Sjetimo se Auschwitza… niti tada Kralj nije intervenirao direktno, već je organizirao zemlje koje su slomile otpor Hitleru. U našem slučaju je konjica poslana. Stoga Hrvati ne spominjite Boga uzalud. Bog nije mačak kućni, već tigar. Pobrinimo se da misija koja je po Bogu dobije suradnike i izvršitelje. Stavljaju nam se nemoguće solucije za izbor: izlaza iz ove situacije. Naši političari imaju završen fakultet na temu: IZRUGIVANJE Hrvata, braniteljske žrtve, hrvatskog naroda, kao i svih Domoljuba, pa i Vas vjerni moji čitatelji!

TRAŽIMO PRAVDU!

No poučeni prošlošću, kao.npr, Francuskom revolucijom, poznato je da je giljotina radila, i skidala glave. Hrvati su civiliziran narod i bilo bi dovoljno popuniti St. Gradišku, Lepoglavu i Goli Otok. Da okrenemo pilu naopako bolje puniti ove zatvore već činiti to kao sa Hrvatima u Jasenovcu u poratnom periodu od 1945 do 1951.

Konkretno slikana situacija, jeste ova u našoj Domovini. I treba govoriti, ali ne što crveni gušteri govore bljuju i lažu. Otrova su puni, šupljoglavi, nepromišljeni. Drugim riječima: toliko su demokratični da im ratni zločinci po Hrvatskoj u kafićima i po Domovima sjede. Pravna Država? Samo nek je dobro meni, za druge nije bitno! Mali čovjek i dragovoljac, nek tiho ječi u svom jadu, i siromaštvu. Milijun Eura? Pa što je danas milijun eura komentirao bi političar? Jeste gospodo! Imamo kuna i eura na bacanje, a sirotinju našu tko što i pita! Umjesto tvornica i novih radnih mjesta, uvezli smo radnu snagu i to sezonsku, a prošla Vlada sa SDP-om, je izvozila banane, u zemlje Južne Amerike. Pa kru te jebo…to je uspjeh, bolji nego išta na svijetu. Kakvi trgovci! Da su dobili izbor imali bi smo stanje rata u Hrvatskoj! Sva sreća pa nisu…Čitajte naslovnice portala u to dobu pa će te shvatiti o čemu pričam: Vlada prodala svinje imigrantima, i evo temelja za novi sukob! Treći svjetski rat na pomolu. Jer je tako netko htio. Svaka vam čast! Pitam sada čitatelje: jesu li oni narkomani, ili ovisnici o kladionici? Ili imaju nepoznat uzrok oštećenja psihe, kojeg su kadri naplatiti redovnim putem preko odvjetnika, i to na način da će tužiti cijeli narod!? A to nas tek čeka. Cjelokupan hrvatski narod. Popisi se rade, no imamo ih i mi.

Gospodo draga, zahvalite malim ljudima koji su, njegovali veliko srce Hrvatsko, jer danas ne biste sjedili tu gdje jeste! Još vam nije jasno? Skinite petokrake sa kapa, i spomenike zločina nad Srbima izmjestite u odlagalište sekundarnih sirovina, pa će mo tek tada razgovarati. A na svoja usta prljava, stavite maramice jednokratne ili maske za operacione sale, da vam zadah smrti i truleži, ne potjera okolinu na riganje.

Želim vam trajan boravak u paklu vaše psihe ispunjene samozadovoljstvom, ogromnim egom, i zločinima kojima ste okitili vaše revere. Mali ljudi vam nisu krivi. Zato ste ih i napali. Jer šute i trpe, jer su nenavikli na strahote koje ste činili i činite, dali dojam, te su osuđeni unaprijed, kao aveti prošlosti. Ni mrtvima ne dajete mira. Bljujete po njima, kao da su vam oni učinili zlo! Pripisujete im zločine koje ste sami i osobno počinili, nad Hrvatskim narodom! Liječite se gospodo komunisti. Kamioni koje ste punili Hrvatima i Hrvaticama, te ih odvozili u nepoznato i smrt, su stvar prošlosti…no iz vaših nastupa, se vidi da vam klanje, uništavanje i psihičko zlostavljanje, nije od Boga…već od roda!

 

Žig

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: