Novo!

Bal vampira u crvenoj dvorani!

s/k

Zbog ove đubradi bih ponovo u jedan rat…I to u ovom životu. Zato i radim to što radim da bih dobio isključenje iz svega što nam donosi budućnost, pa bio to i budući život, reinkarnacija, raj, pakao…što god i kako god se to zvalo. Pun TV loših glumaca, a ja ih sit! Sit sam…a najviše loših ljudskih osobina, kojima smo okruženi, i koje usvajaju oni najpokvareniji, pod izlikom da su slabi, uhvaćeni u trenutku. Znam sve, ali bolje da šutim. Pričekat ću kraj tekme na tribini, sa rukama u đžepovima…ipak je prohladno! Sa tribina se bolje tekma i igrači vide.

Nije to malodušnost, to je herojstvo koje smo dobili u naslijeđe za buduće naraštaje. Jer što da kažu oni kojih više nema? Što je njih čekalo tamo? Negdje? Tamo gdje su već? Jel trebamo čekati da nas Kralj Nebeski spašava, ili vanzemaljska inteligencija? Stavljaju nam se nemoguće solucije za izbor: izlaza iz ove situacije. Ranko Ostojić, izabran je izabran za predsjednika saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. To se zove IZRUGIVANJE Darka Pajičića njegove tragične smrti i glorifikacija Saše Sabadoša, njegovog krvnika, braniteljske žrtve, hrvatskog naroda, kao i svim Domoljubima, vjernim čitateljima!

TRAŽIMO PRAVDU!

No poučeni prošlošću, kao.npr, Francuskom revolucijom, poznato je da je giljotina radila, i skidala glave. Hrvati su civiliziran narod i bilo bi dovoljno popuniti St. Gradišku, Lepoglavu i Goli Otok.

Konkretno slikana situacija, jeste ova u našoj Domovini. I treba govoriti, ali ne što crveni gušteri govore bljuju i lažu. Otrova su puni, šupljoglavi, nepromišljeni. Drugim riječima: toliko su demokratični da im ratni zločinci po Hrvatskoj u kafićima i po Domovima sjede. Samo nek je dobro meni, za druge nije bitno! Mali čovjek i dragovoljac, nek tiho ječi u svom jadu, i siromaštvu. Milijun Eura za Siriju? Jeste gospodo! Imamo kuna i eura na bacanje, a sirotinju našu tko šta i pita! Umjesto tvornica i novih radnih mjesta, uvezli smo 300.000 imigranata, a prošla Vlada, je izvozila banane, u zemlje Južne Amerike. Kakav trgovac! Da su dobili izbor imali bi smo bombastične naslove: Vlada prodala svinje imigrantima, i evo temelja za novi sukob! Jer je tako netko htio. Svaka vam čast! Pitam sada čitatelje: jesu oni narkomani, ili ovisnici o kladionici? Ili imaju nepoznat uzrok oštećenja psihe, kojeg su kadri naplatiti redovnim putem preko odvjetnika, i to na način da će tužiti cijeli narod!? A to nas tek čeka. Cjelokupan hrvatski narod. Popisi se rade, no imamo ih i mi. A  Predsjednici bih dao mali savjet, neka se ostavi krečenja, gletovanja, i drugih aktivnosti, jer nam ratni zločinci i četnici prave cirkus od Hrvatske.

Gospodo draga, zahvalite malim ljudima koji su, njegovali veliko srce Hrvatsko, jer danas ne biste sjedili tu gdje jeste! Još vam nije jasno? Skinite petokrake sa kapa, i spomenike zločina nad Hrvatima izmjestite u odlagalište sekundarnih sirovina, pa će mo tek tada razgovarati. A na svoja usta prljava, stavite maramice jednokratne za operacione sale, da vam zadah smrti i truleži, ne potjera okolinu na riganje

Vi ste organizirana skupina kriminalaca obučavana po drugim uredima, stranim školama, sa učiteljima koji su svoj zanat naučili na Bleiburgu, Ovčari! Njih trpit!? God Save the Queen!? E pa nije. Kaže se: Za Dom Spremni! Vas slušati? Ne, ne gospodo. To je Vaš izbor, vaše ruke su uprljane. Možete glumiti, dok traje predstava. No zavjesa se kad tad spusti i gledatelji izlaze van. No što će kazati o vama je, nešto sasvim drugo od onoga što vam prikazuju. Niste od Boga dani, to vam jedan običan mali nebitan čovjek kaže. Jer ste drugčiji, gurate ruke u tuđe đžepove, pa i skupi parfemi ne mogu prikriti vaš smrad koji se širi i osjeća žestoko u vašoj sredini. Djelujete kao izgubljeni u prostoru i svemiru. Makar on (imao/nemao) kraj, kada govorimo o svemiru, kakve to veze ima kad ste uprljali i ovaj mali prostor na kojem Hrvati žive?

Želim vam trajan boravak u paklu vaše psihe ispunjene samozadovoljstvom, ogromnim egom, i zločinima kojima ste okitili vaše revere. Mali ljudi vam nisu krivi. Zato ste ih i napali. Jer šute i trpe, jer su nenavikli na strahote koje ste činili i činite, dali dojam, te su osuđeni unaprijed, kao aveti prošlosti. Ni mrtvima ne dajete mira. Bljujete po njima, kao da su vam oni učinili zlo! Pripisujete im zločine koje ste sami i osobno počinili, nad Hrvatskim narodom! Liječite se gospodo komunisti. Kamioni koje ste punili Hrvatima i Hrvaticama, te ih odvozili u nepoznato i smrt, su stvar prošlosti…no iz vaših nastupa, se vidi da vam klanje, uništavanje i psihičko zlostavljanje, nije od Boga…već od roda!

 

Žig

— Stric Ivan

Author Signature for Posts
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: