Novo!

Blaž Kraljević i teorija čopora!

Teorija čopora! Ne valja generalizirati priču, teoriju, knjigu, nit osobe, ali jedan od najvećih vitezova i Heroja je Blaž Kraljević koji je bio jedini a da je bar na trenutak uspio okupiti Hrvata islamske vjeroispovijesti, i katolika. I Ante Parađžik. Što se dogodilo poslije? Blaža ubijaju sa suradnicima. Antu Parađžika također. Mislava nagone na suicid. Ako je čovjek čovjeku vuk, kao što govori lat. izreka, “Homo homini, lupus est!”, i ako se čopor vodi velikim, jakim, i najinteligentnijim onda se treba zapitati, što su radili iskompleksirani (mišlju rječju djelom) manji djelatnici, odnosno politički protivnici, i agilni djelatnici, koji nisu imali respekta, prema nadređenima i onima sa plemenitijim zamislima. Jedna od tih zamisli je bila i Hrvatska u povijesnim granicama kao, i izbjegavanje sukoba sa muslimanskim snagama. Hrvat je Hrvatu vuk. Možda je ovo i bolje nego da se dolazi kod nekoga i lažno predstavlja. Treba ipak znati tko ti zlo misli a tko te vodom poji. Tada nastaje švaleraj. Laž, prijestupi, glupi kriminal, i svi marifetluci. Dok je tako biti će i rata, među Hrvatima. To je najbolnije. Za Srbe me nije briga. Oni su vjekovni neprijatelji. Od kad Hrvat postoji. Činjenica je da su ubojice, na slobodi. Misle kako su veliki. A na kraju priče ih čeka ON.

To je na trenutak postignuto, kao i što je postignut revolt, sa kojim je se podigla hajka na pravaške prvake. Nije sve čisto a niti bistro u svezi ovih ubojstava. Pogotovo suicid Mislava Parađžika je sumnjiv bio, kao i što su sumnjivi 7.000 suicida Draovoljaca. Jer je to dokaz da pored suicida Dragovoljaca, njih preko 7.000, postoji i animozitet, prema obitelji Hrvata koji je dao puno više no što se vidjelo. Iza sveg toga od prije, dakle nalogodavac ubojstva B. Kraljevića i A. Parađžika je bio Perković, a iza njega je bila UDBA a iza nje je bio Gojko Šušak. A iza njega, MI6. Pitam se jel min. obrane, Gojko Šušak ikada pogledao kakve tapete ima na zidu? Tu su još uvijek. Vidim da su šarene. Postavlja se pitanje, je li gen. Blaž Kraljević počeo istraživati o nestalim konvojima za Vukovar te je naišao na istinu koja ga je zabolila, i to sa rafalom u njega i njegove suradnike!?

 

 

Pritisak na Mislava je bio danonoćan i to od službe koja je morala štititi moralna načela obitelji, a sve je prodala i ubila ga na kraju.

  1. Dom? Dom nam uništavaju svakodnevno kreditom, nametnutim luksuzom.
  2. Sloboda? Slobodu su nam uzeli kada su abolirali četnike i ostavili ratne zločince, a proganjaju Hrvata.
  3. Vjerna ljubav? E nju posebno unište, slabosti, koje doznaju oni jaki, te manipuliraju sa njima.
  4. Bog? Njega su, kako kazah, razapeli. A danas ga slavimo, za rođendan njegov, Božič i Dan uskrsnuća, i govorimo: “Izvini Kralju Nebeski. Nismo znali da si Kralj i da si nas napravio na sliku svoju…Zato smo te prebili, mučili i razapeli, vrijeđali, sirćetom pojili kako bi se uvjerili u tvoju tvrdnju.”……..I na kraju rekoše…jadan Isus…razapeli ga ko barabu.. Ali više žale za njima dvojicom baraba, već za njim. Zato je i uskrsnuo. A ovi ostali na zemlji. Jel do ovoga svega trebalo doći? Meni je muka…Po čijem pravilu moram igrati? Zar po pravilu istog onog koji je ubio, Blaža Kraljevića, A. Parađžika, M. Parađžika? Ne bih hvala…On je otišao. Sve je manje vjere i dobra među ljudima bilo tada. A danas i manje.

Ono što želim kazati u ovo tekstu jeste, da su pojedinosti izostavljene, a druge predstavljene krivo. Lov na njih je počeo davno, i to od onih koji su se dali izmanipulirati, te su si u pamet (koju uzgred rečeno nemaju) uvrtili, da su ovi prvaci bili neprijatelji. Glavni neprijatelj Hrvatskoj jesu bili i ostali četnik, SPC, savez komunista, UDBA, KOS  i čitaj nadalje SOA, jer u svom stilu nisu NIŠTA PROMIJENILI. Isti su kao i ovi prije. A oni koji su dali pjesničku sliku, a proslijedili su ovi navedeni, su i te kako odgovorni za posljedice, i vrlo mučan prizor, kojeg su napravili ubojice ovih prvaka.

Muke oko rađanja Hrvatske su prošle. Sad je na red odrastanje, jer je stara par milisekundi u Božjem Oku.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: