Novo!

Bolje biti pas u Hrvatskoj nego čovik!

Generali su nas prodali za kune, satkali nam mrenu od laži i obmana. Nikada nisu drugo niti kanili nego gledati svoj interes koji nije bio ništa drugo do punjenje đžepa. Uklet je svaki Hrvat koji se bori za svoj Dom. Jer nikome nije u cilju imati od stranih sila svoj Dom. Strane sile nas namjeravaju satrati od zajebavanja, i ponižavanja. U Engleskoj se može lanuti i vikati “God save the Queen”, a kod nas se ne smije, niti spomenuti, jer nas more sa dizanjem ruke. U Engleskoj se lane njihov pozdrav, mahne rukom, i nasmiju se svi. A kod nas kada se kaže, “Za Dom”, skoče na noge svi, i viču evo bre, USTAŠE! Ima li to smisao ikakav. Mislim da nema. Ako nas smatraju za stoku za klanje, nismo to nikada bili. No zadnje vjesti to pokazuju, jer nas umire 10-15 dnevno. Jutros su tri Branitelja izvršili suicid. Nije njima to bitno tko umire.

Već im je bitno satrat više nego prije, više nego ikada Hrvate Dragovoljce. Molim nadređene da malo manje vole Dragovoljce, jer mi je muka koliko su podli, puknuti za novac, dvolični do bola. Strahota hrvatskog bića i jad, slavoserba. U Slavoniji glave padaju kao muhe…pitam se je li tako u Hercegovini? U Slavoniji su žive ljude pekli, kako u Slavonki ciglani u Vinkovcima, tako u Rajšiću. Vidim kako su institucije samo za obilaženje kao u muzejima, jer ničemu niti ne služe. Okupili su UDBA-oko sebe i žrtvuju ljude po Slavoniji. Udbaši rade po svom. Znate ih po obrascu kako djeluju. Neka nitko ne pokušava ih prepoznavati, ako nema petlju udariti po njima, jer im smeta sve hrvatsko. Kada udaraš po UDBA, udri kako treba, da im se rod satre. Ne želim ovakvu Hrvatsku u kojoj Dragovoljci umiru svaki dan, a nitko nije od PLIVA, HZZO, MORH, i min. Branitelja, i liječničke komore nije oglasio. Pojedinci se vesele.

Ima li svrhe radovati se ičemu, osim boli, suzama, patnji, i gnušanju na partiju!?

4 Comments on Bolje biti pas u Hrvatskoj nego čovik!

 1. HRVATSKA KUNA I USTAŠTVO U SLUŽBI HRVATSKE DRŽAVE – OTPORAŠ
  otporas.com/hrvatska-i-ustastvo-u-sluzbi-hrvatske-drzave

 2. SLAVLJE U BOBANOVOJ DRAGI NA “DEDINOJ GOMILI” 15 srpnja 2017…
  http://otporas.com/kod-zvon

 3. Je li to već pripremanje teren za Milanovića, odnosno za SDP, to će se vidjeti. Svakako Plenkovićeva politika ništa dobra ne obećava. Njegova politika se igra one izreke: Umiljato janje dvije majke doji…Ako taj Plenković igra na tu kartu, onda je on štetan. Ja do sada još nisam vidio neke negativnih političkih poteza Poglavnikove LIEPA PLAVKA…

  DOKUMENT OZNE-a MIJENJA POVIJEST: “POBITI SVE SVEĆENIKE, SELJAKE, RADNIKE, TRGOVCE, BOGATAŠE…”
  http://otporas.com/dokument-ozne-a-mijenja-povijest…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: