Novo!

Bolje stajati sa nogama na zemlji i hodati njom, već klečati pred silom koja vas je unaprijed osudila.

Zašto Heroji iz dom. Rata nisu dobili one zasluge koje trebaju? Zašto nas je pomrlo i izvršilo suicid više od 100.000? Zašto je gotovo 80% Branitelja na lijekovima koji stvaraju jedan umjetni kemijski svijet koji nije realan i stvaran? Želi li Vlada naša izdajnička reći da smo svi nenormalni jer se otimamo i ne damo? Želi li Vlada reći da je normalno, što su moje suborce zarobljene prebijali, kosti lomili, i ubijali? Da. To je njima normalno, a do zaključka sam došao jer se Pupovcu daje za pravo da napada, udruge i bojovnike iz dom. rata. Umjesto da mu uručite putovnicu u ruku i pokažete sat na ruci i kažete: dva sata imaš za izlazak iz Hrvatske, i ne vraćaj se, Pupovac i dalje smatra dom. rat građanskim i Hrvate naziva genocidnim, mada je Srbija bila prva Juden Frei u ratom zahvaćenoj Europi. Osim toga koliki je apetit Pupovca za velikom Srbijom u granici Karlovac, Karlobag, Virovitica, toliko je i SNV glasno. Tko je protiv Velike Srbije, metak u glavu. Želi li Vlada reći da bih ja bio iznimka možda u tom postupku?…Želi li vlada reći da nema četništva u Hrvatskoj? Da nije u porastu? Pa kokardi ima na svakom mjestu. Pa i vinkovački “sveštenik” Azap, pozdravlja za pravoslavni Uskrs i Božić, svete srpske zemlje koje su igrom slučaja dijelovi Hrvatske. Mogu zamisliti kakve bi bile pravoslavne maškare…sva sreća pa ih nisam nikada vidio. No evo jedna uspješnica. Kako je UDBA-šica Maja aterirala iz Vinkovaca u Split, tako će i SNV aterirati u Srbiju.

Htio sam reći ovo: gen. Marko Lukić, kaže u Bujici da Hrvatske institucije nisu još prstom mrdnule i da promatraju najnoviju epizodu sa porastom četništva…ok. No meni se čini kako mic po mic, korak po korak, izlazi na vidjelo što je i tko je tko u Hrvatskoj, i vidljivo je kako se zauzimaju pozicije, u spec. ratu protiv Hrvatske i Hrvata. Zauzmite i vi. Niste nebitni. Naprotiv. Postavite si pitanja, pa si odgovorite. Bolje stajati sa nogama na zemlji i hodati njom, već klečati pred silom koja vas je ionako već unaprijed osudila, i to po rođenju. I ne uzlijeći prerano. Tolika sila niste. Jer su Hrvati malo uspavani. Osim toga:

Da. Treba procesuirati četničke ratne zločince iz Hrvatske.

Da. Treba procesuirati četničke silovatelje.

Da. Treba procesuirati četničke kriminalce.

Da. Treba procesuirati hrvatske slavoserbe, poturice i veleizdajnike.

Želimo li doista da Hrvatska bude pravednija zemlja za nas male Hrvate? Pa molim lijepo. “Veličina” i “moralnih vertikala”, a po najnovijem i “moralnih dijagonala”, imamo i previše, a od njih se doista sklanjam. Mesija lažnih i vođa bez kredibiliteta, ionako imamo i previše. Kada sretnem susjedu na stubištu sa pepeljastom bojom lica, znadem da je gledala Dnevnik na HTV 1. Pametnom dosta.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: