Novo!

Bolje štetna istina, nego korisna laž

stric

Premijer Orešković i Predsjednica K.G.K  blate hrvatski narod, časne Ustaše, Domobrane, Domoljube i Branitelje. Ne treba im uzeti za zlo, jer Hrvatsku oni ne doživljavaju kao svoju Domovinu, već kao kravu muzaru, odakle crpe novac, i kao svoje igralište gdje oni određuju svoja pravila. Njihova pravila su jednostavna:

-blatiti Hrvate

-blatiti Domovinski rat

-blatiti NDH

-blatiti prošlost i što je više moguće unositi pomutnju među Hrvate

Jedini zaključak jeste taj, da se Premijer i Predsjednica, oslanjaju na strane izvore i to mahom iz Beograda, i to od pročetničkih organizacija. Njih ne zanimaju istraživanja dr. Stjepana Razuma, Igora Vukića, dr. Mladena Ivezića, jer im je očito pomanjkanje empatije za vlastiti narod velika bolest, koja uzima maha, te se sa njom ne mogu nositi, pa je iznose javno u vidu osude cjelokupnog naroda hrvatskoga. Nisu samo oni tu:

-tu je Josipovićeva Documenta, raznorazne nevladine udruge, kao i cjelokupan postkomunistički UDBA/SOA koji mrze Hrvatsku. Predlažem njima dvojma, i drugima koje sam naveo da se malo informiraju prije nego izvale takve gluposti, ujedno i svima onima koji se oslanjaju na druge strane, neprovjerene izvore a ne na osobne, naše hrvatske.

 

Ne vjerujem nikome, a ponajmanje „politički korektnima“, i onima koji prekrajaju povijest! Englezi i svjetska javnost u nebo dižu snajperistu jer je hitcima ustrijelio egzekutore ISIL-a, koji su htjeli odrubiti glave ocu i sinu. I to je u redu. Potpuno opravdano i u redu! Ali nije u redu što se šuti za 500.000 žrtava Bleiburga i Križnog puta. Nije u redu što se Jasenovac prikazuje kao Ustaški logor smrti, a logor je radio od 1945-1951 PUNOM PAROM kao srbokomunistički logor smrti u kojem su ubijani Hrvati, Hrvatice, Nijemci, Mađari ratni zarobljenici. O tome kada se povede riječ, prozvani  izgube dar govora. Hm!…a znamo svi da je nakon rata SKJ na čelu sa SPC i Srbijom, optužio i nabacio na pleća Hrvatske i Hrvata brojku od 1.700.000 žrtava. Ovo je bilo umjesto uvoda.

Kada se povede priča o broju posmicanih Hrvata i uništavanju hrvatskih gradova, u Domovinskom ratu svi moćni lobiji se dižu na zadnje noge. Poznato?

Jasenovac jedna velika monstruozna laž!

Laž je oružje Sotone, a ono što smo čuli u Jasenovcu na tobožnjim komemoracijama S.Mesića, I.Josipovića i predsjednice K.G.Kitarović je strašno i nepojmljivo za normalan hrvatski um. Toliko bestijalnih laži izrečenih na jedan jezovit, okrutan i hladnokrvan način, ne, to nikako ne može biti djelo čovjeka, to progovara Sotona. Sotona koja udobno živi od Hrvata i od njihove krvi, a udobnost joj je zajamčena sve dok se ne raskrinka ta njezina strašna laž o Hrvatima kao zločincima.

Lažno optuži da ne odgovaraš za zločine počinjene! – Bilo je i ostalo pravilo kojim se služe Srbski političari i Srbija!

Dakle od nekud su morale poći špekulacije, a to je upravo ova brojka. Pokolj na Bleiburgu je svima- Englezima i Srbokomunistima dao krila sa kojima su poletjeli, no taj let je kratko trajao- sve dok nije počela istina izlaziti na vidjelo. U Sloveniji postoji (doznao sam) problem je jer je u Sloveniji  600 masovnih grobišta…kada su komunisti likvidirali ljude, likvidirali su zajedno Hrvate, Slovence, Volksdeutschere, vojne zarobljenike.

Dakle umanjivati svoj Crimen koji su sami počinili, je stari sport Engleza, Srbokomunista, i Židova. Činjenica je jedna NEOSPORNA a to je da je Srbija bila prva JUDEN FREI, i da su te žrtve pripisali Ustašama. O kakvom se zločinačkom narodu radi dovoljno govori ovo da Srbi ne mogu pogledati u svoje lice i priznati sebi da su smeće od naroda, i iz tog straha i odbojnosti koju osjećaju prema sebi, optužuju one koje su najmanje krivi- a to su svi susjedni narodi sa kojima su dolazili u sukob. Od tud hrane svoje iluzije o velikosrbstvu, sv.Savi, koji je najvjerovatnije bio običan prljavi prota, jednako prljav po izgledu i retorici, kao Irinej, kojeg danas viđamo po Hrvatskoj, kao emisara i apostola politike: “Ko nas bre zavadi!?” Poglavaru SPC je nešto najnormalnije : Paliti, silovati, klati a prije svih ovih djelatnosti- DATI BLAGOSLOV, postrojbama četničkim i to riječima:”Sretno otišao, sretno se vratio!”

Ja ovo ne mogu prešutjeti, ne samo Srbima već BILO KOME, a pošto je uradak, prvi po redu o Jasenovcu (video) načinio Englez koji je najvjerovatnije učestvovao u pokolju na Bleiburgu, ostavljam ipak hrvatskim povjesničarima da kažu posljednju riječ. A od kud vjetrovi dolaze, čini mi se iz istog kraja, kao i odakle je potpisnik ovog videa koji ga je postavio na youtube.

 

Jer VELIKA je razlika između SPC i Katoličke vjere. SPC je sekta poput Sai Babe, Hare Krisna koje su direktno povezane sa Sotonskim obredima. Agresivna je i krvoločna, slično poput ISIL-a, jer niti jedna vjera na svijetu te ne može nagovarati i blagoslov davati za zločine koje čine u ime nečega-ideologije, vođe, a vjere ponajmanje ( bilo čega), a SPC je najlažljivija, najpodmuklija, sekta koja postoji na ovom svijetu.

Tko je Gavrilo Princip!? Bolesna budaletina koja je izazvala rat sa katasrofalnim posljedicama.

Nije li njegov “uradak” (atentat) bio povod za 1.svjetski rat!?

Nisu li Srbi započeli Domovinski rat!?

Nisu li Srbi započeli rat u Bosni!?

Nisu li Srbi započeli rat na Kosovu!?

Ne provode li Srbi i dalje ekspanzionističku politiku koju je Ilija Garašanin opisao u tzv-Načertanijama!?

U beogradskim konclogorima “Sajmište” i “Banjica” ubijeno je mnogo ljudi, više nego u Jasenovcu, a o tim logorima se uopće ne govori. A radi se o logorima u glavnom gradu jedne države. Pri tome je logor “Sajmište” bio “Judenlager”, dakle logor isključivo za Židove.Taj logor danas u Beogradu nije ni obilježen! I to izgleda nikome ne smeta. A iz njega, kao ni iz “Banjice” niti jedan Židov nije izišao živ! Logoraši su ubijani čak i po ulicama grada Beograda.

No bitno je da Ustaška guja živi u grudima Hrvata i Hrvatice, zar ne Josipoviću!?

Pa Nedićeva vlada i Srbska Pravoslavna crkva vjerovale su u Hitlerov novi svjetski poredak pa su činile sve da bi stvorili Veliku Srbiju u okviru tog poretka. S druge strane, već tijekom rata, a pogotovo poslije njega, stvaran je JASENOVAČKI MIT, kao osnova u dokazivanju tzv. genocidnosti hrvatskog naroda, kako bi mogli sakriti svoje djelovanje tijekom Drugog svjetskog rata. Da bi se mogao stvoriti JASENOVAČKI MIT  kroz uvećavanje broja žrtava ovog logora za deset i više puta, moralo se ići i s uvećanjem ukupnih žrtava tijekom Drugog svjetskog rata.

Vukovar se sam porušio?

U Srebrenici je 8.000 Muslimana, izvršilo suicid?

“Zlo su činili susjedi nama i mi njima, ali mi u mnogo manjoj meri.”-reče patrijarh Irinej na Krku. A od zločina, krvoprolića, i zlobnih namjera se ne vidi niti Pravoslavlje niti raspelo. 

Nije li to narod, “religiozni”, čiji prota sa “bradom do pupka”  blagoslovi odrede “Škorpiona” prije počinjenja masovnih strijeljanja u Srebrenici!?

Pa koliko Srbima treba lekcija da bi naučili jedno osnovno pravilo-„…ako tražiš batine dobit ćeš ih!“

A Srbi i Srbija na čelu sa SPC ih traže stalno. I dobijaju ih. U jednako raspoređenim porcijama. Što se mene tiče ograda koju su Mađari podigli treba biti viskoga 3x više od berlinskog zida, i dobro izminirati polje iza zida a onome tko uspije prijeći ogradu, neka dobije 40 godina zatvora (minimalno) uz težak fizički rad.

A Bog neka oprašta koliko hoće, jer može i smije. Ja ne mogu i NEĆU. Hrvat sam. Osim toga, danas su TERORISTI ljudi, obični Domoljubi poput mene i Vas koji se bore, za istinu, govore i pišu ISTINU.”Politička korektnost” je u današnjem svijetu, postala važnija od ISTINE, moralna načela su izgubljena. Zakon se  primjenjuje drugačije od slučaja do slučaja, to znači da nismo svi isti ispred zakona.

A sve dok mi plešemo na glazbu koja izvana dolazi i to od DJ-a koja na plesni podij uz prijetnje oružjem tjera silom čitav svijet, jer treba zaplesati u ritmu pjesme koja se zove-“6.000.000 žrtava Holokausta”, dotle i mi, čitav Hrvatski narod, plešemo uz taktove sablasnog srbo-komunističkog valcera”Jasenovac” kojeg su skladali sami sužnji Sotone!

Ne vjerujem onima koji tapšu Srbiju po ramenu i sokole ih u nakanama njihovim.

Za kraj bih citirao jednog vrhunskog hrvatskog intelektualca:

(početak citata) “Hrvatska je tvrdi dijamant na kojem će puknuti cijela masonska priča: referendum o zaštiti tradicionalne obitelji na kojem su Hrvati nedavno pobijedili, ujedno je svjetonazorni trijumf zakona Božjeg nad zakonom sotone.

Nacionalno biće nastoji se podijeliti i razoriti zato da masonerija zdrobi posljednju točku otpora u Europi i svijetu. Dok god postoji otpor svjetonazornim perverzijama, dotle sotona ne može nadzirati svijet. Masonerija mora slomiti Hrvatsku da ukloni svaku zapreku.

No, to im više ne može uspjeti, jer gdje je narod uz zakon Božji, tu je i Bog da porazi sotonu i njegove predstavnike. Sa geostrateške pozicije Hrvatska je važna točka, raskrižje ili Križ civilizacija, i tko nadzire križ najvažnijeg kontinenta, Europe, taj nadzire cijeli svijet.

“Moraju pokušati slomiti Hrvatsku da bi se nadzor nad cijelim svijetom uredno proveo: to moraju učini sredstvima progona, ucjene ili rata i pomora. Što god se dogodilo Bog će biti s Hrvatima i pobjeda će biti ­ Božja.”

(završen citat) Emil Ćić.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: