Novo!

Bomba u Vinkovcima: ili “sablažnjivi dušebrižnički trening”!

Obitelj Kitarović u Vinkovcima, je 2015 godine, trebala biti napadnuta, i to za vinkovačke jeseni, u pješačkoj zoni. Nejasno je zašto je istraga stala, za 7 dana. Vjerovatno jer je odvjetnik imao par slomova živaca, a sin mu koji radi sa njim, ovisnik o narkoticima. Čudna kombinacija…meni prečudna. Zanima me tko je inspektor bio, kada su ovakve likove izabrali za odvjetnika!? Možda slijepac, ili traktorist, odbjegao iz Oluje!? Zbog podmetnute bombe u Vinkovcima, gdje je sekundarna meta bila predsjednica, nije jasan kraj istrage. Vidim da se rasprava vodi u krivom smjeru. Pri tome mislim na SOA, POA, i MUP RH. Svaka vam čast. Vidim kako im nije važno niti 2000 djece, a bitan im je mali laspus, kada ispali u mediju, i to od ženskih udruga…Gopođo predsjednice, nama je žao zbog napada, na Vas! Ima li to smisao, ikakav? Nisu se niti javili, za bombu u Vinkovcima! Mučno? Meni jeste! Kada pogledam iza sebe, vidim nekoliko udruga, koje nisu na strani Hrvata. I to iz Srbije. Odrađeno je na taj način da bi se skrenula pažnja na pojave u Hrvatskoj, odnosno da bi imale utjecaja u političkom životu. Žene u Crnom?

Od kud njima toliki interes za upliv u pol. život Hrvata? Odakle taj naum?…tko ste vi da se petljate u život hrvatskih bojovnika. Zdravstveni sam radnik, i odakle ikome, i pri tome mislim na sebe, pravo postavljati pitanja o drugom ako sam umirovljen? Zar nedostaje knjiga u knjižnici? Ili je kava oblajuša bitnija?

Tko je organizator ubijanja Dragovoljaca u Hrvatskoj, i navođenja na suicid?

Odakle ta nebriga, za bombu u Vinkovcima, i prekid istrage, ako je trebala biti nastavljena, i podignuta objava za uzbunu na najviši LEVEL/STUPANJ…koristim engleski, jer je postao službeni jezik u TS?

Odakle to da se ne reagira u SOA, i ne kopa u Srbiji za onim tko je napao i dao zapovjed za ovu aktivnost?

Dno dna od politike, i svega drugoga! Ako se za Predsjednicu ne vodi briga, onda tko vodi o Dragovoljcima…!?

Ako se udara u vrh, institucije tko će onda voditi brigu o nama?

Ako je vrh ugrožen i porezan, kakav će izdanak biti?

Ima li štos u svemu ovome?

Ima. Ali nije vidljiv svakome. Trebaju li udruge iz Srbije kod nas, a tijela Dragovoljaca koji su umrli i počinili suicid, se još nisu ohladila. Hajde Vi u SOA, POA, malo razmislite…nije šala. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. A jednako smrdi. Zar osnivač TS treba kopati grobove Dragovoljaca? Kakva je to zloba? Jel para udarila gdje ne treba?

Stoga neka komunisti i četnici (bez ikakvih afiniteta, ka njima i njihovima noćnim morama) ne zamjeri jer se šiba non stop po nama Dragovoljcima i Braniteljima, a ništa se nije poduzelo, u svezi istraživanja smrtnosti Dragovoljaca, te neka stoga nose svoj križić, kao i svaki Hrvat, i podneo u koji udarac.

Kako oni nama, tako i mi njima.

Jesu li besćutni? Jesu. Pa Bajo moj, dosta je bilo žrtvovanja, za druge, i podmetanja glave. Neka d.o.o rade svoj posao. I to SOA, POA!

 

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: