Novo!

Bosut i dalje stoji, a mi odlazimo 10-15 dnevno!

Branitelj i Dragovoljac umire, a komunist ostaje, 20-30 godina, iza nas. Danas možda ja dobijem moždani udar, ili srčani. Pitanje je tko je skratio životni vijek Dragovoljca i Branitelja? UDBA, Plenković sa stupidnim ispadima, kao i svakim drugim napadima na branitelja, i dragovoljca. Tko su oni? Zar sam se zato borio? Kako to da mi mafija iz Policije kroji brigu? Nestane u istražnom postupku medaljon od 30 grama srebrni kao da je u zemlju propao? Nisu samo oni problem…već su problem i komunisti iz bivšeg sustava…koji po 30 godina, sjede u istom uredu, a od firme niti koraka naprijed. Tu se gdje su. Da ne bi slučajno narušili postojeće stanje-prvobitno, od druga Tite, i Mite.

Nije u stanju riješiti niti najosnovnije stvari i zadatke! Četnici na ulici, ratni zločinci, komunisti iz ex sustava. Dragovoljci umiru i Branitelji svaki dan. Veliki magistri iz farmacije, koji rade u PLIVA i HZZO, su danas pod velom šutnje, i ne govore niti jedan dio o kojem bi trebali govoriti. Stoga će im Crimen biti veći i teži jer, treba ponekada imati i petlje, i pisati pričati i boriti se za ono što nam pokušavaju skratiti, oduzeti.

MORH i ministarsvo branitelja, ne reagiraju na napise medija o umiranju Dragovoljaca, i Branitelja, ali uredno objavljuju smrtne slučajeve, suicide, i tragedije u obiteljima. Kao da im je u interesu da se objavljuje sve negativno iz Braniteljske populacije…bez milosti peru po nama, iako smo najzaslužniji za Hrvatsku slobodu i samostalnost. Nadalje. Sva šutnja prozvanih je ništa drugo do potvrda, mojih sumnji da se nešto valja iza brda, podlo i veliko. Nije svakome vidljivo. Nije shvatljivo i da se liječnici zabune, za recimo lijevu  i desnu nogu. Lijevu i desnu stranu! Inače su to lekcije u vrtiću i školi koju nisu pohodili.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: