Novo!

Branitelj Ivan Dujmić piše o specijalnom ratu protiv RH, umiranju i suicidima dragovoljaca

VINKOVCI
Ivan Dujmić (51) dragovoljac je Domovinskog rata i HRVI sa 40 posto oštećenja, obišao je niz bojišnica tijekom rata, od Bogdanovaca, probijanja kukuruznog puta, Vinkovaca, Nuštra, Slavonskog Broda kao pripadnik 3. GBR Kune, Medačkog đžepa i Velebita kao pripadnik Specijalne jedinice policije. Objavio je dvije knjige i vodi blog jer, kako kaže, pisanjem se izdiže iz sumorne svakodnevice.
Knjige sam počeo pisati iz revolta prema vladajućim strukturama, kao i zbog srpskog specijalnog rata koji bjesni na našim prostorima. Prvu knjigu, “Dnevnik jednog Unuka”, pisao sam oko dvije godine i istovremeno sam vodio blog Hrvatsko obrabeno štivo, koji danas ima 2.000.000 posjetitelja te oko 5300 lajkova i više od deset tisuća sljedbenika. Blog je domoljubnog karaktera i samim time je u startu diskriminiran od ljevice kako HDZ-ove tako i SDP-ove. Pisao sam za Dnevno.hr, Croative.net, Braniteljski portal i mnoge druge portale. Druga knjiga je “Magistrala mržnje” i obje knjige sam tiskao u vlastitoj nakladi. Uvijek napominjem kako mi je pisanje višestruko pomoglo jer sam se pišuću izdigao iznad turobne svakidašnjice poput kladionica, alkohola, droge i tableta za ublažavanje PTSP-a, okrenuo sam se svjetlu i izašao iz mraka.
Link:
Teme u obje knjige su specijalni rat protiv Hrvatske, umiranje dragovoljaca i suicidi nakon Domovinskog rata, trovanje bojnim otrovima u Slavoniji, politička situacija danas i mnoge druge teme koje nalazim u svom okruženju. “Magistrala mržnje” upravo je izašla iz tiska i u neku ruku nastavak je uspješnog prvijenca “Dnevnik jednog Unuka”, u kojoj još žešće analiziram stanje u Hrvatskoj. Urednik knjige je Ivica Mijatović, književnik iz Gradišta, koji je napisao i uvodnu riječ. Knjiga je možda nešto opširnija, ima 250 stranica, ali se nadam da će je čitatelji primiti dobro kao i prvu – kaže Ivan Dujmić i već planira i treću. Materijal pomalo prikuplja i nada se da će za dvije godine izići iz tiska. Tema i te knjige bit će Dujmićevo poimanje stvarnosti i reagiranje na aktualna zbivanja. No o aktualnoj politici i političarima na vlasti i onima u oporbi nema najbolje mišljenje.
Volim analizirati stanje u nas i pratim sve što se zbiva. Abolirani četnici hodaju Hrvatskom i ratni zločinci nisu procesuirani, specijalni rat će se nastaviti i dalje voditi preko udbomafijaških struktura i mali čovjek se mora zapitati što i kako dalje. No optimist sam i valja vedrije gledati u budućnost – zaključuje Dujmić.
Svi zainteresirani neka se jave u rubrici KONTAKT ili na fb u inbox. Cijena knjige je 100kn+poštarina.
Izvor: Miroslav Flego
Oglasi

3 Comments on Branitelj Ivan Dujmić piše o specijalnom ratu protiv RH, umiranju i suicidima dragovoljaca

 1. Milan Boban // 01/10/2018 at 13:17 // Odgovori

  Bog! dragi moj striče Ivane,

  Bratski i hrvatski ti najljepše zahvaljujem na tvojoj drugoj knjigi “MAGISTRALA MRŽNJE”. U tvoje ideje i hrvato/državotvorna razmišljanja ne treba uopće sumnjati. Ti si tako punt iskustva kako se treba za Hrvatsku boriti, braniti ju i štititi ju od vsih zala i neprijatelja da si već i drugu knjigu napisao i tvoje ratne, rodoljubne – a ja bih još rekao i nadoda i USTAŠKE – uspomene i iskustva želiš ostaviti našim hrvatskim nadolazećim naraštajima. Hvala ti na svakom naporu u trudi. Samo naprijed i GLAVU GORE. SLAVA PALIMA A ŽIVI NA OKUP!!!

  Kod mene sa sada nalazi Igor Vukić. Jučer, nedjelja 30 rujna sam imao gozbu za njega u kojem DOMU, (da se nebi za ovu riječ naježili čelnici vlade RH, jer njima riječ DOM smeta i grlo im guši) tj. mojoj kući. Ako imaš za njega neko pitanje, izvoli mi ga poslati i ja ću mu tvoje želje prenijeti.

  Lijepo te, bratski i hrvatski pozdravlja tvoj iskreni prijatelj Mile Boban, Otporaš.

  ZA DOM SPREMNI!

  http://otporas.com/7602-2/

 2. Milan Boban // 05/10/2018 at 20:34 // Odgovori

  PLENKOVIĆA VLADA SE IDENTIFICIRALA SA: “”U”STRAHU SU VELIKE OČI”, kaže stare hrvatska poslovica…
  http://otporas.com/plenkovica-vlada-se-identificirala-sa-u-strahu-se-velike-oci-kaze-hrvatska-poslovica/

 3. Annie Boban // 17/09/2019 at 05:56 // Odgovori

  Roman Ljeljak otkriva monstruoznu srpsku podvalu a službeni Zagreb sramotno šuti…
  http://otporas.com/roman-ljeljak-otkriva-monstruoznu-srpsku-podvalu-a-sluzbeni-zagreb-sramotno-suti/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: