Novo!

Bratimstvo i Jedinstvo, dr. Ante Starčevića, je Tito, preimenovao u Bratstvo i Jedinstvo.

Jer na koncu odakle sva ta tehnologija, u Americi, i Srbiji ako Tesla nije nešto zaigrao, podlo, i sramno, a to je apsolutna kontrola, nad čovjekom. Čovječanstvom, i naposljetku, Hrvatom. Jer odakle tolika pogibija i smrti Dragovoljaca i Branitelja? Odakle sva ta postrojenja HARP, Chemtrails. I druge nepodobštine. Što se dogodilo sa njima danas? Ako duša ne umire, zar njemu geniju nije jasno da se je u Vukovaru odigrao veliki masakr, u Škabrnji, i Srebrenici, a rekao je da je Hrvat pravoslavne vjeroispovijesti. Lako je prijeći na pravoslavlje, ako nije po njihovom. Srpsko pravoslavlje. I da je se sotonostička tvorevina SPC sa protama koji su likovali i blagoslivljali masakar u Srebrenici odrekli sv. Pisma i priklonili se sv. Savi koji je bio ništa drugo do svinjar, i podanik svinjarskih Kraljeva. Ovo sam čuo daleko ranije 1987 godine od svoga profesora njemačkog, kemije, i svjetske književnosti.

Tako je tada bilo. Šapatom se izgovaralo, jer se nije smjelo. Sv. Sava je koljač veliki, jer njegovo pravoslavlje podržava, klanje, ubijanje, spaljivanje ljudi. Tko je pokušavao kontrolirati druge je nadrljao od istoga koji je kontroliran. Jer je Hrvat bojovnik bio u ratu za Domovinu. A to su Heroji Vukovara. Zato su i odlazili svi koji su bili u Hrvatskoj pritisnuti njihovim prokletstvom, SPC i komunizma, u inozemstvo. A to je kultura, povijest, i pokradeno sve što je Hrvat stvorio, kao što je recimo: Bratimstvo i Jedinstvo, dr. Ante Starčevića, koje je Tito, krvolok i varalica, lopov, preimenovao u Bratstvo i Jedinstvo. Srbin ne zna gdje mu je mjesto od vascelog srpskog univerzuma kojeg je zaposjeo, a plitka pamet, te ne može natrag. Nebalansirane psihe, ponašanja, neartikulirana odgoja, svetosavkog koji naginje zoofiliji, od pamtivijeka. A ni drugi krimeni nisu neupitni. Kada sjedi u tuđem i zapovjeda, kao da je gazda, to je ugroženo njihovo vascelo srpsko biće. Njima je normalno, sve to što se zove, zapovjeda. Jer su na usluzi. Koljač radi na poziv.

Odprilike ovako: “Dođi i pokolji! Napravi nešto, Hrvati nas more. Trebamo nered!” A kada ga se potjera, tada nastaje panika, u njihovim redovima i krene odmazda, jer je u Ima li to smisla trgovati ljudima, tuđim životima, kada je poanta, ljubav, poštovanje, udaljenost i respekt? Njima nema ništa smisla. Kada im ponestane smisla za život, oni dođu kod Hrvata i ukradu, pobiju, zakolju, pokolju, spale sela. Moguće je i da je Tito zaigrao što mu je Tesla naložio, a to je da se prikaže u pravom svjetlu, da bi on prikrio svoj plan o Velikoj Srbiji. Zato nas prote žele i kuhati i peći kao u Rajšićevoj pekari i ciglani u Vinkovcima. Četnički pokret nas kolje oduvijek jer su kao skakavci došli nakon pomoći kralja Tomislava Srbiji, u boju na Kosovu. Je li našao što je tražio tamo kod svinjarskih Kraljeva? Mislim da jeste, a to je gorčina zbog koje ga spominjem danas, jer je velika Hrvatska njegova se smanjila, za Herceg Bosnu, i Sanđžak i druge pokrajine i županije.

— Stric Ivan

Author Signature for Posts
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: