Novo!

BREAK NEWS: Policija na nogama! Izboden Hrvatski vojnik i njegov prijatelj!

Petrinjska policija od petka u 3.30 sati je na nogama. Intenzivno tragaju za napadačima koji su pokušali ubiti dvojicu 22-godišnjaka od kojih je jedan, kako doznaje Jutarnji list, hrvatski vojnik!

Naime, kobni događaj zbio se pred zoru u Sisačkoj ulici u Petrinji kada su se, prema informacijama s mjesta događaja vojnik i njegov prijatelj vraćali kući iz noćnog izlaska.

Dvostruki pokušaj ubojstva u Petrinji: dvije mlađe muške osobe napadnute i izbodene dok su se vraćale iz noćnog izlaska; S teškim ozljedama završili su u bolnici, napadači su u bijegu

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, skupina nepoznath mladića ih je presrela te divljački napala. Napadači su ih, navodno, izboli noževima  i potom pobjegli u noć ostavivši ih krvave na cesti da se snalaze. Ubrzo je po njih došla Hitna pomoć koja ih je prevezla u sisačku bolnicu gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede, a sreća u nesreći je da su izvan životne opasnosti.

Policija je na mjestu obračuna nekoliko sati vršila očevid te izuzimala tragove koje su napadači eventualno ostavili za sobom, a hoće li im snimke nadzornih kamera na pojedinim objektima uzduž Sisačke ulice biti od koristi kako bi što prije ušli u trag počiniteljima, pokazat će istraga.

Prema dosad prikupljenim informacijama, kada se počiniteljima uđe u trag, bit će, piše Jutarnji list, kazneno prijavljeni za pokušaj ubojstva.

Da je ozlijeđen vojnik, potvrdio je i MORH te dodaju da je mladić zadobio teške ozljede izvan redovnog vremena dakle izvan vojne službe.

Mještani Petrinje su zgroženi činom.

  • Nekad nam se čini da rat još traje. Čuli smo za događaj i čuli smo da netko viče u pomoć, a nekih 20-ak minuta nakon tih krikova prošla je Hitna pomoć i policija. Priča se da su te dečke napali pripadnici manjine koji često znaju raditi nerede. Sve u svemu sramota. Nadam se da su ozljeđeni dečki dobro – rekla nam je jedna mještanka Petrinje.
Oglasi

2 Comments on BREAK NEWS: Policija na nogama! Izboden Hrvatski vojnik i njegov prijatelj!

  1. Najkasnije poslije 2001.god. je običaj kada bilo tko napadne u bilo kojoj državi vojsku tretira se odmah TERORISTOM a napad se smatra napad na tu državu.

    I kod nas se tzv. huliganski napad na srbočetničku utvrdu usred Hrvatske naziva terorom dok se napad na naše vojnike zove “prekršaj”, koji se dogodio usred ulice što se moglo dogoditi bilo kome.

    Zašto nije napad na državne službenike, tj. Hrvatsku vojsku imenovan automatizmom napadom na Hrvatsku državu?
    Gdje su tu tajna služba, DORH, .. ..

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: