Novo!

Brojke ne lažu. Broj umrlih Branitelja je za 33.000 premašio broj poginulih!

 1. 13.583 poginulih i nestalih u RH spominje Izvješće predsjednika Tuđmana o stanju hrvatske države i nacije
 2. 12.884 civila i branitelja poginulo je ili ubijeno u RH prema podacima Odjela za informiranje Ministarstva zdravstva iz 2000.
 3. 8147 branitelja je poginulo ili ubijeno u RH prema podacima Odjela za informiranje Ministarstva zdravstva iz 2000.
 4. 4737 civila je poginulo ili ubijeno u RH prema podacima Odjela za informiranje Ministarstva zdravstva iz 2000.
 5. 14.154 civila i hrvatskih vojnika je poginulo ili ubijeno u RH prema Hebrangovoj knjizi iz 2013. (izvor Stožer saniteta Ministarstva zdravstva)
 6. 6891 hrvatskih vojnika je poginulo ili ubijeno u RH prema Hebrangovoj knjizi iz 2013. (izvor Stožer saniteta Ministarstva zdravstva)
 7. 7263 civila je poginulo ili ubijeno u RH prema Hebrangovoj knjizi iz 2013. (izvor Stožer saniteta Ministarstva zdravstva)

Ukupan broj poginulih u Domovinskom ratu, iznosi: 67.659!

Ukupan broj umrlih od 1992 do 2017, iznosi preko 100.000 umrlih Branitelja i 7.000+ koji su izvršili suicid.

Ako ove brojke nisu za zabrinuti, onda se moram pitati, koje brojke to jesu?

Zašto institucije šute? HDZ, HSP, i druge desne stranke se ne trzaju…vjerovatno za to jer ima dovoljan broj birača.

 

Komunisti ostaju i dalje u Hrvatskoj. Kao kornjače sa Galapagosa. Nije zgorega niti uzeti i činjenicu, da je mržnja učinila svoje i Darku Pajičiću, i prema SOHV. TS su zakazale i taj puta, a svjedoci smo da se je isto dogodilo, na žalost u tragičnom ishodu od strane Saše Sabadoša. Kako je deklarirani četnik mogao uopće doći u Policiju!? Zato jer je Policija puna četnika. Negativni trend koji je krenuo prema Dragovoljcima i Braniteljima, se nastavlja i dalje, i to je najmučnije što postoji. Sve što se dogodilo je potkrijepio R. Ostojić na način da je pokazao krivi smjer kojim ne treba ići, jer je život Dragovoljca vrijedan i da ne treba spuštati stijeg niti predavati bitku niti boj. A niti on nije odgovarao, kao ministar.

Jer ima dosta toga što nas još čeka, upisano je u knjigama, a da li tko čita je nejasno. Jer opominjuća je pojava da smo svi osuđeni na propast, u Domovini, za koju se krv lila od prvog dana. A to je od prije Kralja Tomislava. Zašto? Pa mislim da najezda skakavaca nema ništa sa tim, ali ima sa karakterom i sa svetosavljem, koje sije zlo, ma gdje bili. Nije stoga niti bitno, gledati unatrag, jer su oni uvijek tu, kao ekspozitura, pravoslavne vjere. Jedna cigla je izvađena iz temelja njihova, stoga jer ništa krvoločnije nisam vidio u 50 godina kao nju, koja se kune u sv. Savu, koji nije ništa drugo do svinjar, koji je sa njima igrao a sada zbog težih delikta prodaje svetosavlje pod vjeru u Krista. Krist sa tim nema ama baš ništa kao i sv. Sava sa Kristom i kršćanskom vjerom. Amen!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

3 Comments on Brojke ne lažu. Broj umrlih Branitelja je za 33.000 premašio broj poginulih!

 1. Hrvatska braniteljska pučka stranka HBPS // 07/02/2018 at 11:23 // Odgovori

  Hrvatska braniteljska pučka stranka sa svojim članovima i simpatizerima izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima.
  P.U.M.B

 2. Ivan Čavrak // 20/06/2018 at 07:03 // Odgovori

  Dragi Striče, žurno se moram uhvatiti u “koštac” s pitanjem stjecanja državljanstva za one pripadnike HV i HVO koji su proveli daleko više vremena od mene u ratu a NEMAJU HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO. Znam primjer albanskog državljanina koji je bio punih 5 godina u HV i dragovoljac i nekoliko puta podnosio zahtjev za prijem u hrvatsko državljanstvo i svaki put odbijen. Na kraju presudio je sebi “kašikarom”, pa Ti vidi našu politiku prema dragovoljcima.

 3. Milan Boban // 27/08/2018 at 00:58 // Odgovori

  FAŠIZAM, NACIZAM, KOMUNIZAM, USTAŠTVO, POGLAVNIK I NDH…Objasnite ako znate…
  https://otporas.com/fasizam-nacizam-komunizam-ustasto-poglavnik/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: