Novo!

Bruna Esih, novi kandidat za gradonačelnika Zagreba!

Bruna Esih, je novi kandidat za gradonačelnika Zagreba. Desno je i domoljubno orijentirana. Uz Zlatka Hasabegovića, gen. Željka Glasnovića, Stiva Culeja kao stranačke kolege, biti će po domoljubnim stajalištima upamćena kao najbolji odabir, za gradonačelnika Zagreba.

Profesorica je filozofije i kroatologije,  uz to i asistentica na Institutu društvenih znanosti “Ivo Pilar”. Bavi se suvremenom hrvatskom povijesti, drugim svjetskim i Domovinskim ratom. Politički je vrlo aktivna, no prema nekakvim saznanjima i malo zapostavljena, i gurana dijelom i u stranu koja nije u njenoj prirodi. Bruna Esih je splićanka, i majka je troje djece. Nekakvi web portali joj znadu spominjati porijeklo, prema prezimenu da je židovka,  što me je zasmetalo. Po meni, to je potpuno irelevantno.

Činjenica je da nije bitno tko si što i odakle si, ako si častan čovjek. To do sada nije bilo moguće kod nas u hrvatskom Saboru. Inače, što se tiče židovstva, hrvatska povijest je bila puna židova, pa i u vrijeme NDH. Dakle važno je spomenuti, da je gotovo čitav GUS, (glavni ustaški stan) bio sastavljen od židova. Pa i Eugen Dido Kvaternik, sin Slavka Kvaternika, je bio židov, pa ih je hrvatska povijest upisala zlatnim slovima na povijesni stijeg. Bruni Esih želim sve najbolje u daljnjem političkom radu, kao i napredovanje do željenog cilja, što će vjerujemo ostvariti, uz svsrdnu podršku glasača, i stranačkih kolega.

Oglasi

1 Comment on Bruna Esih, novi kandidat za gradonačelnika Zagreba!

  1. Svi za Brunu Esih i svi protiv Milana Bandića

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: