Novo!

Ćaknuti udara dijagonalno!

Hajde malo da vidimo šta znamo o ovome? Ispitivamo tko je SOJA, POJA ovo i ono. A kako? Hajde Tomislave Karamarko ispred mene si i ja te ispitivam. Hajde Tomislave, kaži tko su, i što rade? A tko si ti? Pa Bog te ne vidio, zato i jesmo u banani, jer ne znaš tko te ispitiva!? A to sam ja. Šta si se uhvatio nas malih? Jel nema velikih? Ja to ne bi ispoštovao!? Ni po kojem osnovu. Zar je to stvar prekognicije!? Zar su se nekakvi likovi počeli kladiti, kada će koji Branitelj umrijeti? Ovo je jako neugodno. Ako smo bili 1991 skupa, onda ce treba uhvatiti, u koštac sa ovim što nas tare danas. Pa mi zračne snage danas, nemamo (uvjetno rečeno: jer ne letaju)! Imali smo “Vrane” 1991. Ipak treba razmisliti, treba li bogate, trpati u zatvor!? To ti sebi prepiši, ja ne morem jer sam toj kategoriji!? Ja sam bloger i ovo činim za to da olakšam malim Dragovoljcima i Braniteljima poput nas sa 4-5 ordena i plaketa. Nadalje. Nismo ni ti ni ja Karamarko od jučer. Godinu dana si stariji od mene, a uništen si koliko nova cipela iz Deihmana. Ja sebi nisam mogao doći dok nisam počeo pisati knjige i voditi blog! Ipak napiši neko pismo pa da vidimo što je i kamo ide ovaj bjod (brod), jer kako je krenilo, nije lijepo a niti dobro da mi umiremo, a da partizanija ostaje. Također Hrvatska ostaje na patnji malog čovjeka. Ako je tako, onda smo došli do mržnje koja je izmjerena, ide do muljevita dna.

<iframe width=”300″ height=”169″ src=”https://www.youtube.com/embed/YFBvpx6lXeE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Kako to!? Zar niti jedan liječnik nemože pomoći istrazi koju vodim već 4 godine, liječnička komora, HZZO, PLIVA ili nešto drugo. Nema veze to samo pokazuje, kamo si krenuo i sa kojim društvom. Možda ostaneš i sam, na kraju priče, jer to na koncu i jeste poanta, jer je obitelj najvažnija. U zadnjih 9 mjeseci sam primjetio da je Tomislav Karamarko utihnuo i to jako. Ne znam što se događa, ali nekakve osnovne nijanse oko njega su mi bile nejasne, jer je uvijek volio medije i eksponiranja, pa stoga to sve što je sada stiglo na naplatu i za propitivanje jeste zapravo ovo: nije li ova nova stranka koja se sada trebala osnivati od Z. Hasanbegovića i B. Esih trebala biti “Correlov” balon za isprobavanje javnosti i pučanstva. Ali evo jedna opaska. Nas je manje od 1992 do 2017 preko 100.000 i raste, samo Dragovoljaca i Branitelja. Bajo moj ima nešto tu…krenulo je nizbrdo, a ja sam tu da dohvatim i da objasnim ovo što se događa. Ono što se objašnjava smo mi koji to primjećujemo a u medijima smo gotovo neprimjećeni. Zar Branitelja u Benkovcu mora član obitelji sahranjivati? Ima li to ikakvoga smisla? Zar nitko ne vidi poantu? Zar Branitelja u Baranji mora netko bez patika sahranjivati. Ima dosta nejasnoća, ali je dan vidljiviji! A mobitelija u Hercegovini sve jača i veća. Valjda zbog turizma. Radiofonija?

1 Comment on Ćaknuti udara dijagonalno!

  1. UZ JASENOVAC SRBI KORISTE I SRB ZA KLEVETANJE HRVATA I OCRNJIVANJE HRVATSKE.
    http://otporas.com/jasenovac-srbi-koriste-srb-klevetanje…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: