Novo!

Četnici u Hrvatskoj su problem!

Kažu mnogi pa i pišu, da mi je riječ oštra i da znade trgnuti, upozoriti, pa (možda i povrijediti). No pitam sada Vas čitatelje…ako je moja riječ oštra, i ako je toliko bolna, četniku i komunisti…nije li licemjerno, vagati što je oštrije, između riječi i djela/nedjela? Naime da je riječ moja oštra i osuđujuća, kada su u pitanju četnički zločini, JESTE. No ipak smatram, da su četnički zločini, za najveću osudu, u Hrvatskoj i da ne postoji riječ koja može opisati taj zlobni izraz na liku onoga koji kolje i nanosi ozljede. Razlika je velika između pisane riječi, sa kojom se bavim, i nedjela koja su počinili četnici u Hrvatskoj, i Herceg Bosni. Moja riječ ih osuđuje, i proganja, a oni su tu i imaju pravo nazvati Policiju te istu poslati na vrata, jer se osjećaju ugroženi, i to sa pisanim tekstom. Čudno, ne?

Od krimena krvave ruke, do lakta…noževi krvavi. A u izgovoru, i duhu njegovu, najveće licemjerstvo koje postoji. “Ne to nismo mi učinili!” To su Ustaše napravili…To je jedina izlika koju četnik i Srbin ima. A tu istu izliku, sluša i dijeli izeđu sebe, čitava europska zajednica, Unija.

Je li ovo pretjerano? Ne nije. Ali je doista za zabrinuti, jer se ništa dobra ne dogodi u onoj Domovini, koja skriva četnike ratne zločince, abolira, pljačka sirotinju, a gdje vlast stoji sa strane i gleda što se događa, i zadovoljno trlja ruke.

 

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

1 Comment on Četnici u Hrvatskoj su problem!

  1. Milan Boban // 19/04/2018 at 11:43 // Odgovori

    PoZDrav striče Ivane. Kada imadneš vremena – naravno malo od viška – otvori link, prošitaj sadržaj i znaš gdje ćeš ga staviti.
    http://otporas.com/tko-je-kriv-za-smrt-mire-baresica-pita-se-delivuk-milan-gabric-22-3-2012/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: