Novo!

Četnik A. Vučić, iznova diže glavu!

Vučić: “Hrvati su izmislili međunacionalni karakter sukoba. Kad nemaju što raditi, kažu nešto protiv Srba”! Ovo je rečenica koju je bez imalo srama, straha ispalio ministar rep. Srbije. Mislim da ne treba previše komentirati osim kazati i napisati, da je upitan njegov karakter… Dakle ima li ga uopće. Ako ga ima trebalo bi ga flaširati i spremiti u pretinac, za buduće izučavanje psihopatoloških lažova i ubojica, koji se ismijavaju žrtvama agresije. Rijedak primjerak, kazali bi. Pa nisam siguran, u to. Mislim da je to najbolji izdanak srbočetničkog pokreta, koji štuje Dražu i četnička zlodjela kako od Hrvatske tako do Herceg Bosne i Kosova.

Toga političara treba s vremena na vrijeme otresti na zemlju, kao blato sa cipela, i to zato da Vam ne bi počeo svojatati cipele. Vrijeme prolazi, a vlada rep. Hrvatske šuti i ne ide nikamo, tj. dalje sa procesuiranjem ratnih zločinaca. Kao da se čeka naš nestanak, Dragovoljaca i Branitelja kao živućih sudionika dom. rata, i najžilavijih, pa bi oni u Srbiji iznova dobili tu mogućnost prekrajanja povijesti, tj. kako im odgovara. Specijalnost Vučića je upravo ta: vladanje tuđim povijesnim bogatstvom, prekrajanje povijesti i laganje, koje je naučio od Dobrice Ćosića.

3 Comments on Četnik A. Vučić, iznova diže glavu!

 1. Stric Ivan // 29/12/2017 at 08:41 // Odgovori

  Interesantno je to se javio Srbin (pretpostavljam) i priča/tipka/zbori(kako god) o tome je li netko važan ili ne. Čini se da su tvoji sunarodnjaci dobro,
  se zaletjeli na Slavoniju. Tada im nitko nije bio važan, niti starac, žena pa niti dijete. Klali su tvoji serbijanci sve od reda. A nakon toga logori po Srbiji, i to ne jedan već nekoliko njih. Jel vi imate kolektivnu amneziju? Ne…nemate. Već ste imali loš odabir u političarima koji su vas napalili, da je tuđe (hrvatsko) slađe i bolje. Jesam li zapucao na kompleks manje vrijednosti. Ne. Nisam. Jovan Rašković je dovoljan za to. Još nešto. Kod mene možeš napisati jednom uvredljivo nešto i gotovo je sa komentiranjem. A što se tiče pravopisa, gramatičkih pogrešaka, tu si dijelom u pravu. Ja moram možda sa svojim suborcima pripaziti na gramatiku…vama u Srbiji ostaje veći dio, kojeg naravno ne će mačka polizati…pravda je spora ali dostižna. Pozz.

 2. Stric Ivan // 29/12/2017 at 08:48 // Odgovori

  Ne volim komuniste jer su opljačkali narod, a dragovoljce doveli pred zid. Za ono prvo nisam siguran. Možeš me pokrasti i prevariti za pare, ali tada ni ti ne bi bio ništa bolji od onih koji su opljačkali Hrvatsku. A za sličnost, brale, tu si se zeknuo i to jako. Obrijan, ćelav, ponešto dvije tri čiste u glavi. Meni dovoljno…Pozz.

 3. Stric Ivan // 30/12/2017 at 13:01 // Odgovori

  Pad Vukovara, i ubijanje grada i stanovnika je jučer bilo. To je vjerovatno pretjerivanje ako se spomene uništavanje grada. Bajo moj, to se ne zaboravlja. Pokolj u Srebrenici se ne zaboravlja. Škabrnji…imam još stotine primjera ovakovih radnji ali sam uzeo za primjer i ponavljam: trebaš biti glup kao ćuskija i vjerovati da takve rane zarastaju, i da se može o pomirbi govoriti. To je vaš posao. A moj je da informiram javnost kako se oduprijeti takvim lažima.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: