Novo!

Četništvo je TU u našoj Domovini. SOA ima pune ruke posla!

SOA sustavno radi na približavanju hrvatskoj javnosti i jačanju povjerenja građana u svoj rad. Istodobno SOA čini odmak od povezivanja sa radom, metodama i tradicijom bivšeg SDS-a. SOA se pokušava potvrditi kao moderna sigurnosno-obavještajna agencija demokratske države koja slijedi praksu službi država s dugom demokratskom tradicijom. Na koji način se to treba pokazati i dokazati nije jasno, jer povremeni ispadi i natpisi u medijima da su pod pratnjom SOA gen. Glasnović, Zlatko Hasanbegović, i Stiv Culej za rezultat daju konfuznost, i odmak od njihova sigurnosnog rada, pa i nepovjerenje, jer nije posve jasno kome su u SOA neprijatelji: četnici, kriminalci ili dokazani Domoljubi!? Mene iskreno ovo malo zbunjuje, ali ne u tolikoj mjeri da bi mi netko mogao održati predavanje. Ja naime znadem tko je neprijatelj Hrvatske i tko Hrvatskoj želi zlo. Nadam se da sam bio jasan i čitljiv, i neka ne zamjere u SOA, za natpise koje povremeno ispaljujem, jer takav dojam daju ponekad. Zbunjujući. Imamo li kadar i da li je u mogućnosti doseći nivo koji je potreban da bi se stalo na kraj četničkom pokretu koji je TU u Hrvatskoj i koji jača svakog dana?

Ravnajte se prema gen. Marku Lukiću, koji je prozvao pravog neprijatelja. Definirani neprijatelj, moćan, lukav ali ne i razobličen i uništen. Pravi izazov za SOA!

Kriminalci na ulicama gradova. Droga na ulicama. Lopovluk. UDBA koja je tu i jaka, još uvijek, i koja ima korijenje, pa i izdanke u generacijama nakon rata. To je stvarna opasnost! To je činjenica koja nas čini malodušnima na trenutak, jer se postavlja pitanje: Što i gdje smo to bili kada smo dozvolili ovo sve što nam se danas događa? Iskreno, želim svim časnim pripadnicima SOA uspjeh u daljnjem radu, jer će im i te kako biti potrebna, pa i pomoć nas Domoljuba, ako doista želimo pravičnu Domovinu, kakvu do sada i danas nismo imali. Tko god je za Hrvatski dom, za pravicu i pravdu, imati će trnovit put, i puno će se potrošiti vremena ljubavi i razgovora, da bi se kao nagrada dobio mali znak pomaka pozitivna, no kako je uspjeh osiguran u vremenu kada ništa nije slučajno i kada se neprijatelji klade na propast Hrvatske, zapnite i počistite Hrvatsku od četničkog/kokardaškog šljama. I današnji put Hrvatske se plaća, jednako, kao što je bio suzama, znojem, i krvlju plaćen u Domovinskom ratu. Imajte otvorene oči i uši, a vijuge neka Vam stalno rade. Domoljubima je doista jako stalo da imamo jaku obavještajnu agenciju, svima na ponos. A agente, prave SJENE, (popularno nazivani u špijunskoj literaturi) koje su tu i prate za našu dobrobit sve što se događa u našoj Domovini Hrvatskoj. SOA-u, predvodnicu na prostoru Hrvatske. Jaku i moćnu. U tuđem dvorištu treba imati oči i uši, ali ne i prste, kako to rade Srbi nama. Ne dozvolite da strani igrači igraju sa njihovom “loptom” na našem terenu. Oni imaju svoje koje je toliko uništeno igralište, pa igru prebacuju kod nas. Hrvatska je naše igralište, i imamo naše igračke, naša pravila, loptu i naše igrači. Budite svoji na svom. Kome smeta neka ide odavde…I ponosni budite kada dođete umorni Doma, jer ste danas zaštitili Hrvatsku od neprijatelja, svojim radom. Protivnici su TU u našoj Domovini. Imat će te pune ruke posla…

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: