Novo!

3 Comments on Chetnik’s human sacrifice and ritual murder! True or false?

 1. Nema borca ni junaka u američkoj povijesti koji nije dobio bilo kakove, pa čak poslije smrti, odlikovonaje. Koliko ima Hrvatica i Hrvata, junakinja i junaka koji su svoje živote dali u obrani Hrvatske Države da im nitko i nikada nije dao niša, niti lijepu riječ, da ne govorim odlikovanje, za njihovr žrtve. Lijepo je ovo što predsjednica RH LIEPA PLAVKA dodijeljuje uistinu odvažnim Hrvatima odlikovanja za njihove žrtve u borbi za Hrvatsku Državu, samo što nije lijepo od naše LIEPE PLAVKE da pri toj podijeli odlikovanja nije imala hrabrosti barem spomenuti i reći nekako ovako:

  “…Ovom prilikom se trebamo sjetiti i onih Hrvata koji su se od prvog hrvatskog Kralja Tomislava pa do prvog predsjednika RH dr. Franje Tuđmana borili, ginuli i za Hrvatsku Državu svoje živote dali…”

  Da je ona ovako rekla, po njezinoj želji, po želji svih koji misle kao i ona i onih koji su tako mislili prije nje a odnosi se na HRABRU VOJSKU H.O.S-a N.D.H.

  ŠTO SE ZNA – ILI ŠTO SE NE ZNA – ILI JOŠ BOLJE – ŠTO BI SE TREBALO ZNATI O POGLAVNIKU DRU. ANTI PAVELIĆU!
  http://otporas.com/sto-se-zna-sto-s…ru-anti-pavelicu/

 2. Dr. Ružica Ćavar
  Dalmatinska 12
  10000 Zagreb
  Mob: 098 389 890
  E-mail: hapok1990@hotmail.com

  O Agrokoru

  Budući da je koncern Agrokor najveća hrvatska poljoprivredna kompanija i jedna od najvećih u jugoistočnoj Europi sa oko 60 tisuća zaposlenih i da u Hrvatskoj obuhvaća najveći obim poljoprivredno-prehrambeno-trgovačkog poslovanja, svi se moramo zabrinuti za zbivanja koja se događaju oko Agrokora. Trebalo bi se upitati kojim mućkama u privatizaciji nakon 1990. g. su propadali toliki PIK-ovi u Slavoniji, iz socijalističkog vremena, sa golemim površinama obradivog poljoprivrednog zemljišta u Slavoniji i Baranji, te kako su te firme smišljeno devastirane i kako su jeftino došle u ruke Ivice Todorića. Također od dvijetisućite na dalje kakvu je kontrolu hrvatska država ostvarivala nad poslovanjem Agrokora i kako se je smjelo dopustiti da se on tako hazarderski zadužuje i sa peterostruko većim kamatama od kompanija u zapadnoj Europi i da stvara bez pokrića i svoje osobno carsko bogatstvo. Sada kada je smišljeno, od strane zakulisnih moćnika i vjerovnika, poslovanje dovedeno do kolapsa i kada prijeti bankrot, trese se cijela Hrvatska, za što ima i te kako razloga. Cilj je naravno stranih velikih vjerovnika preuzeti imovinu, a to su u prvom redu velike poljoprivredne površine. Mladi iz Slavonije i Baranje iseljavaju jer su smišljeno do toga dovedeni. Sudjeluju li i hrvatske vlasti u tom zakulisnom planu jer pripremaju zakon na nekretnine u kojem je predviđeno da onaj tko ne plaća porez, jer ne može ili ne zna za porez, jer možda živi izvan domovine, da u tom slučaju ostaje bez svoje imovine koju država preuzima. Dakle, kako svojevremeno reče besmrtni Antun Gustav Matoš u svojoj pjesmi Kip Domovine: “Moli se sinko, nad nama pletu neke čudne niti, Hrvat je opet tako teško biti!”.

  Antun Gustav Matoš:

  Kip Domovine

  U katedralu jedne teške noći,
  uđoh tiho i priđoh do oltara,
  Sa zvonika jecahu zvona stara,
  htio sam duši molitvom pomoći
  Kad tamo pri tamnom visokom odru,
  jedna žena gledaše u daljinu,
  Tri su joj boje ovile haljinu,
  prepoznah crvenu, bijelu i modru.
  I reče mi tiho: moli se sinko
  Nad nama pletu neke čudne niti,
  Hrvat je opet tako teško biti…

                                dr. Ružica Ćavar
  
 3. Vrijedno za pročitati što o tome piše dr. Ružica Ćavar
  NA ZNANJE – O AGROKORU, piše dr. Ružica Ćavar.
  http://otporas.com/n-a-z-n-a-nj-e-o…-rd-ruzica-cavar/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: