Novo!

Čija je naša vlada? Ili bolje: od koga dobiva naredbe?

Čija je naša vlada? Ili bolje: od koga dobiva naredbe?
Kako to ne možemo vidjeti, pogledajmo s druge strane: koji su rezultati njihovog rada?
Evo ja ću opisati što je naša vlada napravila sa mljekarstvom, tj sa uzgojem mlječnih krava u mom dijelu Turopolja.
Kad smo doselili ovamo prije 12 godina svaka kuća je imala po nekoliko mlječnih krava, traktor i poljoprivredne strojeve, vlastiti uzgoj raži, zobi i sve stočne hrane, štale i štagljeve, i ogromno ZNANJE i TRADICIJU uzgoja mlječnih krava. Svaka druga kuća je imala laktofriz koji su punili mlijekom, po koje je tri puta tjedno dolazio kamion-cisterna iz mljekare.
Vlasti su se mijenjale, a svaka je svake godine unazađivala sve segmente tog dobro uhodanog posla, da bi zbirni rezultat bio ovakav: usprkos ogromnom trudu, od pobuna do prilagođavanja, pa i žrtvovanja (prije 3 godine je hrvatski proizvođač mlijeka bio u takvom MINUSU da se po jedan iz svake kuće morao zaposliti negdje drugdje i davati plaću za preživljavanje svog mljekarstva) svi su, pa i najuporniji morali prodati svoje krave, tako da sada, nakon 12 godina, nitko nema nijednu kravu a jedan ih ima 80. Digao je ogromne kredite i napravio sve kako Država traži: sagradio ogromnu halu bez prozora i drži ih unutra, i za manje od godinu dana je počeo smrditi na kilometar, ponekad i više, i neće nam biti žao kad propadne.
Bregovi se više ne šarene kravama na paši. Ubili su tradiciju, isto kao što su ubili svinjarstvo kad je nova vlast iza 1945. “nacionalizirala” (podržavila) šume pa zabranila napasanje svinja, i još uvijek ga nije dozvolila iako stare turopoljske familije stalno pišu molbe.
U Srbiji izgleda da imaju istu vlast/naredbodavca. Primjer: Srbi viču da im “Hrvati kupuju poljoprivredna zemljišta Vojvodine”, kupiće im cijelu Vojvodinu – kakvi su to “Hrvati” kojima traktor u polju prate po 2 transportera naoružanih specijalaca?!
ili ovo: Rusija je ponudila srpskim povrćarima kioske po ruskim gradovima i prodaju bez ikakve marže i bez carine, a srpska vlast ne dozvoljava. Supermarketi NE otkupljuju od domaćih proizvođača, nego nude superjeftino povrće iz dalekih zemalja. Zvuči poznato, jelda.

Baš kao da imaju istog Naredbodavca kao i mi.

Prije 3 ili 4 godine svim kravama je telad uginula, a puno krava je uginulo pri teljenju. Ako niste znali: ZABRANJENO je kravu dati pod bika i prasicu pod nerasta – za sve se mora zvati veterinar. Znači uzrok pomoru je bio u sjemenu koje su veterinari dobili od države.
Lani je posljednjim kravama na seoskim imanjima presušilo mlijeko. To se dogodilo odmah nakon što je prošla državna veterinarska služba sa nekim novim obaveznim cjepivom protiv neke nove zrazne bolesti. Kakva “zarazna bolest goveda” kad ova sela nisu uvezla nijedno govedo otkad se pamti, to je sve njihov uzgoj, njihova hrana.
Svi seljaci si misle isto što i ja, isto što i vi koji ovo čitate.
I svi znamo da naša vlast MORA napraviti samo ovih nekoliko stvari:
  • 1. lustraciju – osuditi zločince iz zadnja 2 rata i međuraća, jer oprosta nema dok ubojice slobodno šeću Hrvatskom, spremajući novi genocid, a na vlasti su oni koji su radili/rade protiv Hrvatske; u ovo ulazi i odstranjivanje svih koji su radili za bivšu državu,
  • 2. tražiti i utjerati ratnu štetu od Srbije,
  • 3. zbaciti LAŽ sa nedodirljivog položaja, osuditi na zatvor ili/i izgon svakoga tko je na vlasti a laže, KAŽNJAVATI LAŽ o Hrvatskoj i Hrvatima. Što mislite, postoji li među onima koji kukaju nad “Šaranovom jamom” IJEDAN KOJI NEZNA DA JE PRAZNA?
Koja to služba miče sa Interneta sve filmove koji prikazuju špiljare koji se spuštaju u PRAZNU Šaranovu jamu, a (p)ostavlja one koji rone krokodilske suze nad njom? Što mislite zašto SPC i Srbi na vlasti žure podići svoju crkvu iznad ulaza u jamu? – zato da se špiljari i svatko tko ima malo jaču špagu više nebude mogao spustiti i uvjeriti se da je PRAZNA.
A znate li zašto se to već godinu dana ne može? – zato jer ju od znatiželjnih čuvaju HRVATSKI POLICAJCI.
Pod toč. 3 stoji i nužnost javnog razotkrivanja laži o Jasenovcu, NDH, sv. Stepincu, spašavanju “Kozaračke djece” “srbima” u hrvatskoj i bosanskoj prošlosti prije posrbljivanja domaćih pravoslavaca, srpskoj kupnji Prvoslavnih crkava 1920. … svatko tko dolazi u hrvatski Sabor mora se zakleti da će raditi za dobrobit Hrvatske i njenog stanovništva (zar bi to bilo tako teško?) i da će zauvijek odstupiti s vlasti ako mu se dokaže ijedna (namjerna, svjesna) laž.
Eto to znamo SVI osim onih na vlasti.
Jesu li oni ucijenjeni, jesu li zamijenjeni klonovima ili šta je njima da se prave kao da ništa ne znaju i ništa ne vide? Što je njima???
Izvor: Vuka

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: