Novo!

Cilj srpskog specijalnog rata!

Cilj srpskog specijalnog rata jeste izazvati bilo kakve žučne reakcije kod naše populacije. Žuč-ljutnja, bijes. Jer jako znaju da su na pravom putu kojeg je zacrtao još Juraj Njavro, potom Jadranka Kosor, Ivica Pančić, i na koncu Matić. Znaju da smo “načeti” nakon tisuća i tisuća granata, paučine i granata sa košuljicom od osiromašenog urana. Znaju da se bijes, i ljutnja sakuplja godinama u nama, a rezultat svega potisnutog su suicidi Branitelja. Ili pak bolesti. Kao da svi imamo antene u psihi preko kojih primamo sve ove udarce!? Osjećam li se posramljeno u Domovini Hrvatskoj? Naravno. Osjećaj gorčine nikako ne prolazi.

Nadalje. Primatelj je redovito osoba, koja se ne može oduprijeti niti istresti misli iz glave, jer se nikada nije srela sa tolikom količinom mržnje, sebičnosti, bahatosti, i podmuklih namjera, koja bi se akumulirala poput eksploziva u tromblonu, da bi detonirala u srcu i umu, i na koncu u našoj psihi.
( ministri, vlada, stranke su izvršitelji zadataka, koji se kroje negdje drugdje)

Mržnju neprijatelja smo osjećali u ratu… a danas mržnju, osjećati od bližnjeg svog, jeste i ostaje najgora mina iznenađenja koja ostavlja užasne tragove u nama. Ne fizičke, vidljive. Već one traume, za čitav život. U svima. I braniteljima i običnim ljudima koji nisu imali nikakvog doticaja sa „po život opasnim situacijama“!
Oprostiti? Ne gospodo. Ja nisam niti Budist, niti Imam, niti Paroh, a niti Katolički svećenik. Ja ne opraštam. Ja pišem, pamtim- i na koncu navučem na tanak led i naplatim! Koliko mržnje ia u Hrvatskoj? Od tuda i filmovi kojima se prljaju udovice dom. rata. Od tuda i Frljići sa svojim predstavama. Od tuda i kod Stankovića definicije dom. rata, da je građanski rat bio…Od tuda i riječi Predsjednice, povodom smrti Hanžekovića: Bio je nadasve humanist!,- a on ispeglao sirotinju do kosti i pegla i sada i danas nakon svoje smrti preko zamjenika koje je za života postavio na radna mjesta. Bože ne oprosti mu!

2 Comments on Cilj srpskog specijalnog rata!

  1. Milan Boban // 22/04/2018 at 16:26 //

    Ja nisam “Ustaša” ali “Ustaški” osjećam, kaže Mile Boban, Otporaš.
    http://otporas.com/ja-nisa-ustasa-ali-uustaski-osjecam/

  2. VIvan // 22/04/2018 at 17:09 //

    Oni nisu sami . Sve to kuhaju britanci i dio Židova. A mnogi od njih se predstavljaju ka Srbi , te utjecajniji Hrvati. Kadroviraju nam provjerenu agentura i skrivace grijeha svojih – njihovih roditelja. Referenduma uskoro.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: