Novo!

Čini se da je ekipa ista: prebogata, bahata, i sklona kontroli mase!

Kada bogati pođu utjerivati ono što se zove bijes i gnjev zbog stvari koje su bile njihovi osobni propusti i olako shvaćanje svega što se tada događalo bez uvida u budućnost i mogućnost promjene dogodi se da sirotinja reagira po nalogu prijatelja, ex UDBA pa i aktivnih dijelova koji organiziraju sve ono što ne valja kod nas u Hrvatskoj, dogodi se ono što se naziva ubojstvo duha, tijela, uma. Jer se nevolja i sve ono što se je zaprljalo ne može oprati niti u veš mašini prof. Baltazara. Niti njegove čarolije ne mogu spasiti onoga koji dira mrtve i ubire porez ovršnim zakonima uzima imovinu i sve ono što je Hrvat stekao da bi svoj probitak u analogni digitalni svijet bio bolji uviđavniji i da bi sve se svelo na njegovu volju i kontrolu.

Purgeraj koji se nadvio nad nama je toliko zloban i dijeli Hrvate po onima kojui imaju i onima koji nemaju, dakle ako imaš novca dobar si ako nemaš nisi dobar? Postavlja se pitanje? Ima li to smisla!? Nobilo je u Zagrebu, dao šamar malom klincu koji to nije zaslužio, jer se u svemu nalazi nešto što se zove neartikulirana priča, jer odakle pravo jednom UDBA-šu udarati naraštaj koji će biti Domoljuban, i nadasve spreman uzeti oružje u ruke i braniti čast Domovine Hrvatske. Ako sam ja danas sa 50 godina ponovo spreman uzeti oružje u ruke čini se da je ekipa ista na drugoj strani: prebogata, bahata, i sklona kontroli mase. Moguće je da se netko moćan i sveti Dragovoljcima i Braniteljima! Novac je uvijek bio poriv za prodaju, izdaju, kao i za spravljanje nereda i anarhističkih aktivnosti. Jude su preuzele ovršni zakon i utjeruju, nam lagano sa velikom kamatom, svaku riječ koju izustimo, a dug ostaje jer im je igra takva, dok ne upadnu u kanal sa tri metka u leđima. SOA služi za bahaćenje bogatih.

  1. Primjer: “Ubio sam tri klinke sa bijesnim autom i slobodan sam. Šta me briga.
  2. Primjer: “Ozlijedio mi je mercedes, pa sam podnio prijavu za nepoznate posljedice, na psihotraumatičnom levelu…jeste…jer sam videl u igricama, kako deca igraju, da se nešt dogodi! Bre! Bre! Bre!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: