Novo!

Cjelokupna javnost Hrvatske je svjedok svemu, te ovim putem-Prozivam!

I zbog svega navedenoga, a cjelokupna javnost Hrvatske je svjedok svemu, ovim putem:

 

1.      PROZIVAM „Ministarstvo branitelja Republike Hrvatske“, koje je svojim neprijateljskim djelovanjem sustavno u suradnji sa „Documenta“ i drugim nevladinim pro-četničkim organizacijama potaklo stvaranje negativne klime u populaciji Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i svekolikoj Hrvatskoj javnosti, usljed čega je došlo do kriminalizacije Dom.rata, porasta suicida i obolijevanja od malignih bolesti u istoj populaciji! Ovim putem javno prozivam bivšeg Ministra Hrvatskih Branitelja F. Matića i njegove suradnike B. Glavaševića i V. Nađ koji su Listopada. 2014 svojom arogancijom potakli pogoršanje zdravstvenog stanja N. Topalušić  zbog čega je kod iste došlo do smrtnih posljedica.

 

2.      PROZIVAM „MUP“ (miliciju u Policiji) na čelu sa Rankom Ostojićem, koji se okrenuo protiv onih koji su stvarali ovu Državu, jer nisu vršili Sigurnosne provjere prilikom primanja u radni odnos Srba sa vrlo sumnjivom ili zločinačkom prošlosti i samim tim se odnarodio jer u svojim redovima ima deklarirane četnike (Saša Sabadoš) i ratne zločince najgoreg profila, zbog čega je došlo i dolazi do eksplozije agresije na hrvatske Domoljube i Branitelje (Darko Pajičić), stvaranje negativne slike o njima te porastu suicida i obolijevanja od malignih bolesti Branitelja, Dragovoljaca, HRVI!

 

3.      PROZIVAM „Hrvatski Sabor i trenutnu nenarodnu Vladu Rep.Hrvatske“, koji su svojim aktivnostima doveli do porasta nepovjerenja Hrvata u ovu časnu instituciju, skupa sa korumpiranim političarima koji su nas osramotili na svakom mogućem koraku u domaćoj i svjetskoj javnosti, sa posebnim naglaskom na MVP i Vesnu Pusić.

 

 1.      PROZIVAM „Nacionalne medijske TV kuće“, zbog  vođenja nemilosrdnog “Specijalnog rata” putem medija, protiv Hrvata i Hrvatica.

 

5.      PROZIVAM „Hrvatsko Pravosuđe“ zbog neprocesuiranja srbskih ratnih zločinaca, kao i za minorne kazne koje su izrečene istima, a istodobno za progon i zatvaranje Branitelja, Dragovoljaca, HRVI i Domoljuba diljem Hrvatske (Mladen Milošević, Veljko Marić), te za toleriranje kriminalnih djelatnosti uhljeba i političara, i ratnih profitera kojima se uredno smanjuju kazne ili zamjenjuju za visoke novčane iznose, te za kriminalne djelatnosti vezane za neprocesuiranje ratnog profiterstva i veleizdaje – zbog kojih još niti jedan sudski proces nije pokrenut!

 

6.      PROZIVAM „Nevladine udruge“ (sve redom) koje promiču izjednačavanje agresora i žrtve.

 

7.      PROZIVAM “SDP” bivši saziv Vlade RH, na čelu sa premijerom Milanovićem, zbog verbalnog i neverbalnog poticanja na odlazak iz Hrvatske preko 150.000 mladih u zemlje Europe i svijeta, te za dolazak bez ikakve sigurnosne provjere 350.000 islamskih imigranata na teritorij Hrvatske. Ex komunisti i Jugosloveni , te “Regionom” opsjednuti i orijentirani političari: Mesić, Josipović, Kosor, Matić, Pusići, Teršelić, Milanović, Ostojić, Glavašević; četnici i ratni zločinci u Saboru: Stanimirović, Pupovac, Grčić, Opačić, i sva druga “četnička bratija” te svi drugi od nenarodnih političara koji jesu/nisu iz hrvatskog nacionalnog korpusa, zatim plejada korumpiranih političara: iz redova prijašnjih i današnjeg saziva Vlade, a koji imaju partijsku knjižicu, kokardu, i zvijezdu petokraku, te ih vade po potrebi iz đžepa, jesu jedini krivci za stanje u Hrvatskoj i sveopći kolaps u društvu i negativnu sliku o nama samima u Hrvatskoj i u svijetu.

Oglasi

2 Comments on Cjelokupna javnost Hrvatske je svjedok svemu, te ovim putem-Prozivam!

 1. Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka
  ISTINA & DOMOVINA

 2. Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka
  ISTINA & DOMOVINA
  ZA
  Domovinu
  Spremni

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: