Novo!

Crno i Crveno

Razotkrivanje-Bivsim-Udbasima-i-danas-su-krvave-ruke_article

Bog nam je dao prekrasnu Domovinu, Hrvatsku. Ako je sada predamo Sotoni,komunistima i srbima, da li će mo se tako ponašati i ako jednom dođemo kod Boga… da li ćemo i ono što nam je namjenio predati bez borbe neprijateljima našeg Gospodina?

Radije ću umrijeti kada bude trebalo, već se predati u borbi za našu NDH!

NDH nije nikada bila genocidna. A to što su zatirali svaku informaciju o njoj i životu u tadašnje vrijeme- rađeno je sa svrhom! Jasenovac je velika srbo-komunistička laž, na koju su dolijevali vatru domaće izdajice i i neinformirani ljudi koji su dozvolili da ih mediji i ono što su“učili“u školi potpuno preuzme.

Ne žalim takve ljude, već sam se spreman sa njima suočiti, sukobiti argumentima, razgovarati-dok se može razgovarati.

A kada razgovori prestanu, tada svaka ptica ide svome jatu. Hrvatska je jedina moja Domovina, i ne dozvoljavam nikome da blati one koji su za nju pali, pobijeni mučki… No, kako vidim naš narod , je polariziran na „crnu i crvenu“Hrvatsku. Neznalice bi rekli da je „crna“(valjda zbog boje)nešto loše, demonsko, što treba istrijebiti. No varate se dragi moji čitatelji.

Loše i DEMONSKO jeste „crvena“Hrvatska. Demonsko je sve ono što napada Hrvatskog čovjeka, obitelj, Katoličku crkvu, Boga. Izdaja je u krvi neljudi, i slabića. U krvi političkih vampira! Manolić proziva  sve oko sebe,a  to graniči sa ludilom. Stari UDBAŠ, sa jednom nogom u grobu a drugom na kori od banane, još uvijek sije razdor među Hrvatima. E pa ovom prilikom, želim iskoristiti trenutak pa javnosti  reći da će se skinuti ljaga sa svih oblaćenih imena, i da će se konačno u tor staviti životinje koje prozivaju ljude časnog imena i prezimena!

Bitka za Vukovar još nije gotova, zapravo je tek počela, u okvirima sa kojima nam dopuštaju borbu, za taj grad, simbol patnje Hrvatskog čovjeka u srbo-četničkoj agresiji na Hrvatsku!

Stožer Za Obranu Vukovara, ima nove probleme, jer im se u gradu izgrađuje od strane SPC,građevina sa kojom će biti pljunuti svi poginuli i pobijeni žitelji Vukovara i branitelji! Političke ucjene na djelu!?

Naravno! O tome pišu već neki Portali, župan Božo Galić i ministar Branko Grčić izvršili su pritisak na gradonačelnika Vukovara, Ivana Penavu, te ga ucjenama da će se obustavit svi projekti za Vukovar, natjerali da se, ni na koji način ne suprostavlja ovom projektu. Navodno je samo zemljište u vlasništvu srba.

***

Demonsko je istupanje Matije Babića koji govori i piše po Blogu da ne odbija djevojke od 16+…čini mi se da bi Matiji frknula glava, i bila razbijena, na više mjesta,prije nego bi uspio zinuti, samo kada bih čuo da je se približio mojoj ćerki! I ne samo njoj…

Zašto ovu osobu sumnjivih namjera nije Policija uhitila i provjerila po navodima koji se pričaju, koje sam Babić iznosi na Blogu svom, zaista nije jasno. Očito je da je potreban ovom neljudskom  komunističkom režimu i da ima zaštitu nekih udruga- i to poglavito nevladinih!

To su Demoni, to je crvena Hrvatska…Žive na laži, na leđima poštenog Hrvatskog čovjeka i radnika, po potrebi  nas blate, po potrebi nas hvale. Sve kako im treba, kako traže.

UDBA-ši, KOS-ovci…Tajne službe koje ne rade svoj posao, koje su se okrenule protiv svog naroda Hrvatskog- to su Demoni!

No jedno trebaju znati mrzitelji i sijači mržnje u Hrvatskom narodu- Pravi Hrvat se nikada ne predaje, i u jeku najžešćih bitaka, njegovo srce se rasplamsa, do usijanja!

Zar mislite da bi se Vukovarski bojovnici predali, a su imali sa čime se boriti protiv srbo-četnika, i da su proboji uspjeli!? Odgovorno tvrdim, da bi Vukovar bio Pusta Zemlja, sa živim ljudima u podrumima, no NIKADA osvojen! A da li je uopće bio osvojen, to treba pitati srbske generale, što misle o tom „osvajanju“ako pred sobom imaju popis poginulih pripadnika vojnih i paravojnih postrojbi!

 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

 

 

 

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: