Novo!

Crta bojišnice je sada TU i bitka se vodi drugim sredstvima!

 

Domovinski rat nije bio “ratni zanos”! Nije bila tragedija, srpskog naroda, već tragedija Hrvata, kao na Bleiburgu i diljem Bosne i Hercegovine. Od Srebrenice, do Vukovara, i Škabrnje. Kako voditi specijalni rat? Sa kojim sredstvima? Na osnovu čega i kojih zahvata? Najprije treba složiti infrastrukturu koju imamo i koja je složena, po preparatu kojeg imamo. Nadalje. Domoljubni tekstovi, pjesme, kao i video uradci, filmovi (rijeđe), su također jedan od najjačih oruđa specijalnog rata. Zbog toga su jugovići i udarili po udovicama dom. rata. Istina koja se treba promicati o Domovinskom ratu je udarac koji četnicima nanosi velike udarce, i koji im čini štetu iz samog razloga jer su sa svojim srpskim nadčovjekom utoliko “veći, jači, brži, osposobljeniji od nas” da ih niti veliki svemir iznad glave, odnosno svesrpski univerzum ne može pobijediti. Naravno to je glupost. Nije glupost već istina i treba imati otvorene oči, jer se znade da četnički pokret ponovo diže glavu.

Dolazak Crne Žene u Zagreb je dno dna hrvatske politike. Jer na koji način objasniti, dolazak žena, majki, sestara, ujni, strini…(ove zadnje su mi najdraže), u potragu za sinovima, i rođacima i nećacima. Ako su 1991 imali 30,40,50+ godina. Danas imaju 26 više godina. Dakle 1991 su bili “maloletni” a danas su za ženidbu. Samo što je mlada utekla…pobjegla.

Lekcije koje sam učio u zadnja dva desetljeća su imale kako dobre efekte, tako i poražavajuće, jer nije zgorega kazati da veliku ulogu u svemu ovome igrale, kako liječnička struka, tako i farmakologija, pa HZZO, min. hrvatskih branitelja, Policija, i druge institucije. Mogu kazati da se nitko, ali baš NITKO nije očitovao oko stvari koje su remetile rad, red, mir, duhovni mir, i zdravlje Branitelja i Dragovoljaca. Hrvatska nije uređena Domovina. Zato i umiremo. Hrvatskom drma UDBA i tajna zločinačka organizacija u institucijama hrvatskim.

Odgovor koji imamo i kojeg moramo plasirati jeste satkan od jednako snažnog pravičnog i možda i jačeg udarca kojeg oni imaju. Njihovi napadi, nerespektiranje Hrvata u Domovini jeste, upravo taj otrov kojeg dobijamo svaki dan.

U kombinaciji sa medijima koji su testirani i podložni te napučeni školovanim kadrom koji nas vrijeđa, omalovažava, ubija, do plasiranih subliminalnih poruka koje se lansiraju putem TV, pa do zatiranja Dom. rata i drugih bitnih stvari. Prije nekoliko godina se je dala raditi inicijativa, kojoj je cilj bio osposobiti jedna ekipu mobilnu po županiji koja bi izlazila na uvide i pomoć za prevenciju suicida. To je propalo iz nekoliko razloga. Manjak zainteresiranih. To je bilo prije par godina. Mislim da se od tada dosta toga promijenilo. Čini se kako sam udario poveću zvijer! Jer nije mi niti malo drago da mi suborci umiru, sa ili bez liječničke struke, a pri tome moram slušati još i ćirilicu.

Stoga ostajte otvorena duha, očiju, i smanjite lijekove, jer ovi koje danas imamo su posljednji na listi svjetskih farmakoloških popisa. Postoje susreti sa Dragovoljcima koji su bili u Holandiji, Americi i drugim zemljama, te su tamo sa jednom tabletom, koju inače dobijaju ratni veterani i vatrogasci domicilnih zemalja koje sam naveo, potpuno tablete kje su dobija u nas. Bistra uma su bili jasni i glasni. Kod nas daju lijekove, za epilepsiju koju nema Dragovoljac, ili lijek za težudušeust koju nema Dragovoljac! Činjenica je da UDBA vlada i da je jaka te da zapovjeda onima koji su u bolnici, i da je njihov kanal kojeg imaju po zapovjednoj odgovornosti jak i moćan. Imat će mo još mnogo problema i susreta, sa njima jer je mladi naraštaj tek odškolovan, zavrbovan, i mogu primjetiti da im dobro ide, jer nas je sve manje. Gore glavu, svi mi koji smo gazili i stradavali na bojištu. Teže je vrijeme, i pomakla se crta bojišnice. Naime, ne vidi se više tko je prijatelj a tko neprijatelj. Crta bojišnice je sada TU i bitka se vodi drugim sredstvima! Među nama se vodi. Kao što je UDBA to htjela, i to za to da bi posijala smrtonosni specijalni rat.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: