Novo!

Crveni zmaj je u Hrvatskoj!

Zlo doba je došlo među nas Hrvate jer crveni zmaj ponovo unosi nemir među nas. Zvijer koja je trebala lustracijom biti uništena i zaboravljena je ponovo tu, i sije razdor, od obitelji, prijateljstva, pa sve do crkvene zajednice. Cvijeće hrvatstva je otišlo na vječni počinak a mi koji smo ostali moramo trpiti i boriti se sa njim, crvenim zmajem, onako kako nam je dano prema svim našim resursima i mogućnostima. Strah bezrazložan se je uvukao i u one koji su mali ljudi jer nitko nikada nije shvatio veličinu i obim prijevare sa kojom smo izvarani.

Imam primjer iz osobne okoline. Sukob sa tajkunom zbog kojeg je dobila otkaz žena moga brata a bila je izvrgnuta mobingu što je ostavilo velike posljedice na nju. Kada je VKTV pravila anketu i pitala građane što misle o sukobu moje obitelji Dujmić sa hadezeovskim tajkunom niti jedan sugovornik se nije usudio išta kazati i pokazati svoj stav. Sram vas treba biti sve odreda. Stava nemaju jer se boje vlastite sjene…fuj! Zahvaljujem vinkovčanima iz sveg srca jer su konačno stali na vagu kako bi rekao moj prijatelj Marinko Lozić. Zahvaljujem se jer se nisu stigli niti mogli sakriti od kamera, koja ih je ulovila. Moja obitelj ne će glumiti Robina Huda i otimati bogatima da bi davali sirotinji. Imaju gospođe koje rade kod BOSO doo svoje supružnike i neka se snalaze. Jer prešutjeti znači biti sudionik ove priče, i odobravati tajkunu najnekulturniji nastup i prozivati žene ovcama. Divno mišljenje. Ako ih jedan vlasnik diskonta naziva ovcama, moja obitelj ovca nije nikada bila niti će biti, a to smo dokazali u životu. Za šišanje nismo nikada bili a onaj tko to proba napraviti je ostao kratkih rukava. Zahvaljujem i velečasnom Tadiji Pranjiću kao najmoćnijem župniku i zakletom hadezeovcu, koji se nije očitovao u svezi ovog sukoba jer se sakrio u mišju rupu u kojoj nema svjetla.

Oduvijek je puk i sirotinja bila na misi njegovoj, ali on nije sa pukom, već gleda svoj osobni probitak. Nije li Krist rekao da gledati a ne reagirati znači biti sudionikom događaja i prešutno odobravati. Zahvaljujem se HDZ koji je 100 godina na vlasti u Vinkovcima, jer i dalje ima jako dobre odnose sa likovima koji nemaju respekta prema ikome. Stala stranka na vagu, ogrezla u mito, korupciju skupa sa bivšim gradonačelnikom i županom. Savez pionirčića jaše iznova. Što dalje od mene i moje obitelji i ne tražite me da ikada više glasam za vas kriminalce.

Crveni zmaj jaše iznova, i ne trebamo se čuditi ako do kraja teksta ili priče koju pišem se ponovo zavijori jugoslavenska zastava. Moj je hrvatski stijeg. Sve ide ka tome da se zavijori jugoslavenski stijeg. SK na vlasti u gradu na Bosutu. Zar je itko mislio da će drugčije biti? Da…sam mislio, ali sam se žestoko prevario.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: