Novo!

“CVEBA”, 4 jahača Apokalipse i urlici jednog od tih jahača”MI ĆEMO NA VREME REAGOVATI”

Dragi Striče, brate po oružju i prijatelju, ovo promišljanje ne mogu drugim riječima početi, već kako rekoh. Što je to tako, je ISTINA o mojoj dežurnoj “CVEBI” koja opet plaće za svojim manjinskim pravima.

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pupovac-ostriji-no-ikada-na-vrijeme-cemo-reagirati-1185304/

Nikako mi nije jasno koja su to manjinska prava u Lijepoj Našoj, a da ga ta “CVEBA” moj dežurni jahač Apokalipse,
ne može ostvariti, a posebno PRIJETNJA DA ĆE NJEGOVA MANJINA U MOJOJ DOMOVINI NA VREME REAGOVATI. A KAKO SU REAGOVALI DOBRO SE SJEĆAMO RAZDOBLJA 1991. – 1995. PA MU ZDUŠNO I PUNA SRCA SVJETUJEM DA “NE ČAČKA MEČKU U PIČ**” JER SAM MU OBEĆAO DA ĆU ŠARENO DOMOBRANSKO SLIJEDEĆI PUT ZAMIJENITI CRNIM USTAŠKIM I DA ĆU NJEGOVE JAHAĆE APOKALIPSE PUŠKOM I VJEROM U KRISTA ISTJERATI, NE PREKO DRINE, NEGO DO BUGARSKE GRANICE, A ONDA SVE SKUPA “u 3 ….****” DAKLE: ZA HRVATSKU I KRISTA PROTIV KOMUNISTA koji su se udružili s ova 4 jahača Apokalipse i mojom dežurnom i službujućom “CVEBOM” pa pale i žare izjavama, kao Peđa Grbin, koji plaće nad “Cvebinom” sudbinom. A ima još jedna stvar. Ne znam u koja od ta 4 jahača Apokalipse ova moja dežurna “CVEBA” spada. Dakle Otkrivenje iz Novog zavjeta, 4 jahača, 4 prva otpečaćena pečata Gospodinova:

Prvi jahač
Prvi jahač dolazi na bijelom konju, predstavlja antikrista i njegova uloga je da zavede ljude i navede ih na jedne
protiv drugih. Nosi luk, a na glavi mu je vijenac. On je “osvajač” koji ima misiju podrediti čovječanstvo. Također
, ima metaforičko značenje za pohlepu u ljudima koja ih je dovela do Apokalipse.
Drugi jahač
Drugi jahač dolazi na crvenom konju. Crvena boja simbolizira krv koja se prolijeva u ratovima. Dobiva snagu da uništi mir na zemlji, nastavi rat koji je započeo prvi jahač i natjera ljude da se međusobno ubijaju. U ruci drži mač kao simbol rata. Njegovo metaforičko značenje su ratne strahote.
Treći jahač
Treći jahač jaše na crnom konju i dolazi kao posljedica rata i razaranja drugog jahača. On će donijeti glad i bolesti već pokorenom svijetu. U ruci drži vagu kao znak hrane koju mjereći oduzima i uništava. Jaše govoreći: “Jednu hrpu
pšenice za groš, tri hrpe ječma za groš, a ulja i vina neće biti”.
Četvrti jahač
Četvrti jahač “Smrt” (jedini imenovani jahač) dolazi na bljedunjavo zelenom konju. Zelena boja je znak teško
bolesnih i nedavno umrlih ljudi, a blijeda nijansa označava truljenje. Prati ga bog starih Grka – Had, koji simbolizira
pakao. Njemu je dana moć svih prethodnih jahača te ubija ratom, glađu, bolešću i divljim zvijerima.
Hajdemo malo razglabati o manjinskoj naciji moje dežurne “CVEBE” iz Sabora i prava koja njegova većinska nacija u njegovoj Otadžbini daje mojoj manjinskoj naciji u njegovoj Otađbini u Narodnoj skupštini.
Dakle, svakom dostupna stranica Zakon o izboru narodnih poslanika Srbije:
i istovremeno Zakon o izborima zastupnika u Hrvatski sabor
Svatko imalo pismen će odmah primjetiti da moja dežurna “CVEBA” je istovremeno “počašćena” od strane Republike Hrvatske nečime što jada sam državljanjin Republike Srbije NEMAM PRAVO, ako bih tamo živio i izjašnjavao se svojom hrvatskom nacijom. Ne jadnom rekoh da SRBI RADO LAŽU i teze zamjenjuju antitezama, kao u ovom slučaju. Što se tiče njegovih tzv.”manjinskih prava” sve je rečeno. Ali nadalje mi je ostalo pitanje koji jahač Apokalipse je moja dežurna “CVEBA” iz Sabora? Pokušajmo analizirati naciju moje “CVEBE” i 4 jahača Apokalipse.
SRBIN iz Sabora, moja “CVEBA”:
1. jahač,  pohlepu u Srbima da otimaju tuđe i tuđim gospodare  (nepotrebno je njihovu pohlepu posebno objašnjavati)
2. jahač,  Njegovo značenje su ratne strahote kojih se jako dobro svi sjećamo, što i kako su Srbi razarali, klali i palili
(treba li objašnjenje?)
3. jahač, 
U ruci drži vagu kao znak hrane koju mjereći oduzima i uništava ovo traži posebno objašnjenje kako su Srbi 1918. i 1945. mjerili “hranu” – odnosno novac. 1918. – https://bs.wikipedia.org/wiki/Jugoslavenska_kruna dakle da biste dobili 1 dinar morali ste dati svoje 4 krune i ne samo to, još su vam Srbi to umanjili za 20% u neku svrhu koristi “državne kase” PLJAČKA ?
slična pljačka vrijednosti novca koja je izvršena nad privredom Hrvatske 1918. u postupku zamjene novca
zbila se i 1945 DOBRO SU NAUČILI POSAO.
Republika Hrvatska – 1000 NDH kuna = 7 YU dinara Republika Srbija (dio Srijema koji je pripao
Srbiji) RAVNO 3.5 PUTA VIŠE, dakle – 1000 NDH kuna = 25 YU dinara I ne samo to nego ste u Hrvatskoj mogli zamjeniti samo do 3.500 dinara, a u Srbiji do 5.000 dinara  pa neka mi sada moj dežurni četnik koji je istovremeno “CVEBA” kaže da SRBI NISU PLJAČKAŠI !!!

4. jahač, SMRT

Njemu je dana moć svih prethodnih jahača te ubija ratom, glađu, bolešću i divljim zvijerima Štovani čitatelji, treba li onda moju dežurnu “CVEBU” svrstati pod 4tog jahača.
ODGOVOR JE DA. Moja dežurna “CVEBA” je smrt za moju Domovinu sve dok bude sebe stavljao ISPRED MENE u mojoj Lijepoj Našoj.
Nadam se da će građani RH, dakle DRŽAVOTVORNI HRVATI, prepoznati sve iz ovog promišljanja i glasovati
za Izborni zakon i pravo moje “CVEBE” isto onoliko koliko njegova Otadžbina daje mojoj naciji u Srbiji.

 

Izvor: Ivan Čavrak

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: